בדיקת mkv במחשב עם תרגום לפני העברתו לסוני 3
רציתי לדעת אם יש דרך לבדוק אם הקובץ אכן תקין + כתוביות לפני שאני מעביר אותו למכשיר עצמו. אם יש איזשהי תוכנה זה יהיה מעולה, זה יחסוך לי את הזמן והמשחק עם הקבצים.
אני רואה דקסטר באיכות 720p ומשתמש בtsmuxter, יש תוכנה שתוכל לבדוק אם הקובץ עובד עם תרגום בסוני מבלי שאצטרך להחליף ביניהם כל הזמן. (אני עובד עם כונן חיצוני).
אני רואה דקסטר באיכות 720p ומשתמש בtsmuxter, יש תוכנה שתוכל לבדוק אם הקובץ עובד עם תרגום בסוני מבלי שאצטרך להחליף ביניהם כל הזמן. (אני עובד עם כונן חיצוני).
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73312
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
לא הבנתי מה יש לבדוק. אני משתמש ב MKV2VOB ואם אני לא שוכח (מה שלא קורה כבר) לשמור את קובץ הכתוביות בפורמט מתאים (UTF8), אף פעם אין לי בעייה.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
לי קרה פעמיים, איזה באסהHuber כתב:לא הבנתי מה יש לבדוק. אני משתמש ב MKV2VOB ואם אני לא שוכח (מה שלא קורה כבר) לשמור את קובץ הכתוביות בפורמט מתאים (UTF8), אף פעם אין לי בעייה....
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Huber
- חבר במועדון HT

גם לי, בגלל זה אני כבר לא שוכח 
המשך דיון.....
אין לי מושג איך עובדים עם התוכנה הזאת, בפעם האחרונה שניסיתי זה היה לאט והאיכות ירדה.
נ..ב
אתה עובד עם התוכנה הזאת עם כל סוגי הקבצים? (רזולוציה תיקנית ולא תיקנית).
אם כן אתה חייב לעזור לי, יש בקושי סרטים עם רזולוציה תיקנית להורדה, ואני חייב למצוא דרך להפעיל את השאר עם כתוביות ובלי פגימה באיכות.
התוכל לעזור?
נ..ב
אתה עובד עם התוכנה הזאת עם כל סוגי הקבצים? (רזולוציה תיקנית ולא תיקנית).
אם כן אתה חייב לעזור לי, יש בקושי סרטים עם רזולוציה תיקנית להורדה, ואני חייב למצוא דרך להפעיל את השאר עם כתוביות ובלי פגימה באיכות.
התוכל לעזור?
- Huber
- חבר במועדון HT

מה הכוונה תיקני ולא תיקני? המרתי מספר רב מאוד של פעמים עם התוכנה הזו (כל ה"טלוויזיה" שלי מגיע אליי ככה) ואף פעם לא הייתה לי בעייה. אני מדבר כמובן רק על קבצי MKV. פה יש לך מדריך מצויין, השתמש בו:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 476#651476
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 476#651476