הדיון על ד"ר שולמן, אריה שולמן, האיש והאגדה !
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
במקום למחוק הנושא היה צריך לעבור לפורום הזה שבדיוק קיים לדברים כאלה:
פורום מסחר, שיווק ושירות
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... forum&f=41
חבל מאוד כי ב פורום מסחר, שיווק ושירות יש נושאים דומים לא פחות שלא נימחקו...
ועוד במיוחד שהנושא הועלה על ידי שני חברים מאוד ותיקים ופעילים באתר שתרמו מהידע
והניסיון שלהם לכל חברי חברי האתר.
חבל מאוד
פורום מסחר, שיווק ושירות
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... forum&f=41
חבל מאוד כי ב פורום מסחר, שיווק ושירות יש נושאים דומים לא פחות שלא נימחקו...
ועוד במיוחד שהנושא הועלה על ידי שני חברים מאוד ותיקים ופעילים באתר שתרמו מהידע
והניסיון שלהם לכל חברי חברי האתר.
חבל מאוד
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
במה אתה איתו ?YuvalBerger כתב:אני עם tascam...
במקום להיות שירשור הלל לד"ר שולמן זה הפך לשירשור הטחת רפש ,ותסלח לי אבל אני לא רואה שום קשר בין מה שהיה בשירשור הזה לבין "מסחר שיווק ושירות " . כל מה שהיה פה זה בעיה בין 2 אנשים והנושא לא היה צריך לעלות בכלל לפומבי בצורה כזאת ובטח לא לפרסם תכתובות אישיות (אם תחפש באתר תראה שרוב התכתובות שקשורות לדודו הם חיוביות) .
אם היו מראים פה דפוס עבודה קבוע אצל דודו הייתי מקבל את זה שיש טעם לפרסם פה איזה אזהרה או פוסט , אבל מאחר וזה כנראה לא ככה אז מה הייתה מהות השרשור (חוץ מלנסות לנגח את דודו ועוד במסווה של "ברוח טובה" ושיר הלל לד"ר שולמן שהוזכר באיזה 2.5 שורות )
ואגב , וותק באתר לא נותן שום יתרונון או חיסרון .
מדובר בדפוס קבוע טייפ סלילים של MASTERMIX שהוא חבר האתר וטייפ עיתונאים UHER של TASCAM שהוא גם חבר האתר..
שני מיקרים חמורים זה באותה זמן ...
וותק והתמדה באתר כן מראה קווים לגבי אופי החברים באתר וניתן לילמוד עלהם ומהם רבות ממאות ההודעות שלהם.
שני מיקרים חמורים זה באותה זמן ...
וותק והתמדה באתר כן מראה קווים לגבי אופי החברים באתר וניתן לילמוד עלהם ומהם רבות ממאות ההודעות שלהם.
רב סרן-רועי קליין.