עזרה דחופה עם PVR

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
dabush11 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי שלום לכולם, יש לי מס' שאלות לגבי PVR150MCE שרכשתי לאחרונה:

1. האם יש דרך לחבר ממיר ADB דגם 7200 במקביל גם ישירות ל PVR150MCE
ע"י SCART ל- SVIDEO וגם ישירות מהממיר לטלויזיה ? כי ממה שראיתי לממיר יש רק יציאה אחת של SCART.

2. האם הגדרה מחדש של הממיר להוציא SVIDEO ולא RGB לא תפגע לי באיכות הישירה לטלויזיה? משום מה אני לא מוצא בהגדרות הממיר היכן אפשר לשנות את ההגדרה ל- SVIDEO.

3. האם משהו הצליח פה בפורום עם ממיר כמו שלי ומערכת VISTA MCE לשלוט דרך שלט ה- PVR (השחור של הקיט) על הממיר ? שבועות של נסיונות והדבקות העינית בדיוק על העינית בממיר :x (בצעתי בדיקה של הסתרה וגילוי ואני בטוח במיקום) ?

אודה על תשובתכם.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

1. הפתרון לכך הוא מפצל S-Video כמו זה:
http://ultrapro.co.il/products/114728
2. לדעתי ההבדל באיכות בין S-Video ל-RGB הוא לא גדול, ועדיין תקבל איכות טובה.
3. באיזה שלב נתקעת? האם הויסטה מדיה סנטר זיהה את הסיגנל מהשלט המקורי של הממיר כשהוא ביקש ממך ללחוץ על הסיפרה "0"?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

dabush11 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

עזרה בחיבור PVR

שליחה #3 

קודם פיקסיס תודה על התגובה !

1. נראה לי שמפצל SCART במידה ויש חיה כזאת תתאים יותר כי אני מעוניין להשאר בחיבור ישיר מהממיר לטלויזיה בכבל SCART .

3. כן ! זיהה את ה- 0 בהמשך בהעברת ערוצים עם השלט MCE לא עבר הערוץ

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

1. יש בהחלט חיה כזו. זה יתאים לך מאוד:
http://ultrapro.co.il/products/106570

2. זה אומר שאתה בדרך הנכונה. האם ה-IR Blaster מהבהב כשאתה מנסה להעביר איתו ערוצים? אם לא, נסה לראות אם יש במסך המדיה סנטר שבו עושים את הניסוי כפתור המאפשר לך להחליף IR Blaster (יש הרי שני חיבורים, 1 ו-2...) מעבר לזה, צריך פשוט להמשיך ולנסות לאתר את המיקום הנכון. כמו כן, אפשר לנסות לשים אותו על מהירות שידור Medium במקום Fast (זה נמצא שלב אחד אחרי זה).

dabush11 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

בכל מקרה בנתיים וויתרתי על חיבור מקביל והחלפתי מקומפוסיט לסופר ווידאו, היינו יוצא מהמיר ב- SCART TO SVIDEO ישירות לכרטיס במחשב.
בהרצה של ההגדרות הוא לא מצליח בשלב הסריקה לאתר תמונה במצב SVIDEO למעט מסך אדום. הממיר כמובן על תחנה מתאימה. לא מצאתי בהגדרות הממיר מצב לשנות מ-RGB ל- SVIDEO נראה שהזיהוי אוטומטי כאשר ה- SCART מחובר לבד מהמיר ???

בנוסף הוא לא מאתר את ה- IR. החלפתי כניסות ל-1 ו-2 וכלום. ה-IR RECIVER מקבל פקודות מהשלט ועובד... :evil:
תראה כשהתחברתי קומפוסיט הוא לכד תמונה, אבל בהצעתך מהודעות אחרות שדרגתי

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #6 

זה נקרא בממיר SVHS. הזיהוי הוא לא אוטומטי.
מוזר שהבלאסטר לא עובד לך. ייתכן שצריך להחליף לממיר של טומסון. לי זה עובד עם ממיר של טומסון (ה-HD, אבל רבים דיווחו פה שגם הטומסון הדיגיטלי הרגיל עובד להם בסדר).

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”