מערכת קולנוע ביתית ב30 אלף שקל, המלצות ?
שלום רב למומחים,
יש לי תקציב של 30 אלף שקל לרסיבר ורמקולים למערכת קולנוע ביתית.
הנני מעוניין בהמלצות למערכת:
לגבי רסיבר אני מעוניין ללכת בכיוון ה ONKYO
דגם TX-SR875.
דעתכם לגבי המגבר תתקבל בברכה וכמובן המלצה לגבי רמקולים (סאב,סנטר וכו').
אני מעוניין לשמוע גם מוסיקה במערכת (חוץ מהסרטים).
ג'אז, פופ, רוק (קל,כבד), ישראלי כל הסוגים, בקיצור אני שומע הכל מכל.
קניתי LCD FULL HD 37" , אז טלוויזיה כבר יש. (PS3, XBOX360 כבר קניתי)
מודה לכם מראש.
יש לי תקציב של 30 אלף שקל לרסיבר ורמקולים למערכת קולנוע ביתית.
הנני מעוניין בהמלצות למערכת:
לגבי רסיבר אני מעוניין ללכת בכיוון ה ONKYO
דגם TX-SR875.
דעתכם לגבי המגבר תתקבל בברכה וכמובן המלצה לגבי רמקולים (סאב,סנטר וכו').
אני מעוניין לשמוע גם מוסיקה במערכת (חוץ מהסרטים).
ג'אז, פופ, רוק (קל,כבד), ישראלי כל הסוגים, בקיצור אני שומע הכל מכל.
קניתי LCD FULL HD 37" , אז טלוויזיה כבר יש. (PS3, XBOX360 כבר קניתי)
מודה לכם מראש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
החלק הבעייתי ביותר בבניית מערכת כזאת הוא הרמקולים.
הייתי מתחיל את החיפוש עם זוג רמקולים קדמיים בסכום של עד 20,000 ₪ גג.
לעניין הרמקולים יש לפעמים עוקץ. חלק מהרמקולים היותר טובים דורשים הגברה איכותית, הרבה יותר מההגברה של מרבית הרסיברים לקולנוע ביתי.
יש שתי אפשרויות עקרוניות להמתיק את העוקץ:
1. לבחור רמקולים קלים לדחיפה, שההגברה של רסיבר תספיק להם;
2. לבחור שילוב של רמקולים ומגבר במסגרת תקציב זה.
בכל מקרה, את הרמקולים המועמדים לבחירה יש לשמוע עם המגבר או הרסיבר המיועדים. בחירת רמקולים ללא בחירת הגברה מתאימה יחד אתם עלולה לנפח את התקציב מעבר למה שהקצבת.
לאחר שנבחרו 2 הרמקולים הקדמיים, בוחרים רמקול מרכזי (סנטר) מאותו יצרן ומאותו סדרה. זה חשוב – ובנוסף חשוב לוודא שהרמקול המרכזי הוא בעל אופי צליל זהה לזה של 2 הקדמיים.
לשם בחירת רמקולים יש לטייל ולבקר בחנויות האודיו או האודיו-ווידיאו המקצועיות. אין תחליף לכך שתבחר רמקולים על פי איך שהם נשמעים לך, עם סוגי המוסיקה המועדפים עליך. את מבחן ההאזנה לרמקולים בצע עם תקליטורים שלך, אותם אתה מכיר היטב. אני מניח שתקבל כאן עצות רבות – אבל כל העצות שתקבל יכולות להוות עבורך רק קיצור דרך במסע החיפושים שלך – בשום אופן לא תחליף למה שתשמע במו אוזנייך.
לאחר שנבחרו רמקולים, או שילוב של רמקולים ומגבר, יש לבחור רסיבר.
סדר עדיפויות זה הוא משום שרמקולים טובים יכולים לכלות את מרבית התקציב שלך – בפרט כאשר נדרש שילוב של רמקולים עם הגברה.
חשוב מאד – לאחר שתבחר רמקולים, או שילוב של רמקולים ומגבר, או רמקולים ורסיבר, או רמקולים ורסיבר ומגבר – עמוד על האפשרות לנסות אותם בביתך, למשך מספר ימים לפחות, בטרם תתחייב לקנייה סופית. אם בעל החנות לא יסכים – המשך במסע החיפוש, אבל אל תתפשר על האפשרות לנסות את המערכת בביתך. פעמים רבות יש הבדלים ניכרים בין האופן בו מערכת מצלצלת בחנות, או באולם הדגמה, לבין האופן בו היא מצלצלת בחדר כזה או אחר. בנוסף, לפעמים האזנה של שעה-שעתיים בחנות לא מספיקה. חשוב לשמוע את המערכת במשך כמה שעות – ובנחת – ללא לחץ זמן וללא לחץ אפשרי של המוכר, או השבחים אותם מרעיף המוכר.
לאחר שנבחרו 3 רמקולים (2 קדמיים ומרכזי), עם הגברה מתאימה, כולל הרסיבר, בתקציב שנותר בחר רמקולים היקפיים וסאב-וופר אקטיבי. האיכות של האחרונים פחות קריטית במערכת קולנוע ביתי – וכן לא קריטית התאמתם לרמקולים החזיתיים. כאן גם אפשר בהחלט לדחות את הקנייה לשלב מאוחר יותר ולחפש דברים מתאימים מיד שנייה.
.
הייתי מתחיל את החיפוש עם זוג רמקולים קדמיים בסכום של עד 20,000 ₪ גג.
לעניין הרמקולים יש לפעמים עוקץ. חלק מהרמקולים היותר טובים דורשים הגברה איכותית, הרבה יותר מההגברה של מרבית הרסיברים לקולנוע ביתי.
יש שתי אפשרויות עקרוניות להמתיק את העוקץ:
1. לבחור רמקולים קלים לדחיפה, שההגברה של רסיבר תספיק להם;
2. לבחור שילוב של רמקולים ומגבר במסגרת תקציב זה.
בכל מקרה, את הרמקולים המועמדים לבחירה יש לשמוע עם המגבר או הרסיבר המיועדים. בחירת רמקולים ללא בחירת הגברה מתאימה יחד אתם עלולה לנפח את התקציב מעבר למה שהקצבת.
לאחר שנבחרו 2 הרמקולים הקדמיים, בוחרים רמקול מרכזי (סנטר) מאותו יצרן ומאותו סדרה. זה חשוב – ובנוסף חשוב לוודא שהרמקול המרכזי הוא בעל אופי צליל זהה לזה של 2 הקדמיים.
לשם בחירת רמקולים יש לטייל ולבקר בחנויות האודיו או האודיו-ווידיאו המקצועיות. אין תחליף לכך שתבחר רמקולים על פי איך שהם נשמעים לך, עם סוגי המוסיקה המועדפים עליך. את מבחן ההאזנה לרמקולים בצע עם תקליטורים שלך, אותם אתה מכיר היטב. אני מניח שתקבל כאן עצות רבות – אבל כל העצות שתקבל יכולות להוות עבורך רק קיצור דרך במסע החיפושים שלך – בשום אופן לא תחליף למה שתשמע במו אוזנייך.
לאחר שנבחרו רמקולים, או שילוב של רמקולים ומגבר, יש לבחור רסיבר.
סדר עדיפויות זה הוא משום שרמקולים טובים יכולים לכלות את מרבית התקציב שלך – בפרט כאשר נדרש שילוב של רמקולים עם הגברה.
חשוב מאד – לאחר שתבחר רמקולים, או שילוב של רמקולים ומגבר, או רמקולים ורסיבר, או רמקולים ורסיבר ומגבר – עמוד על האפשרות לנסות אותם בביתך, למשך מספר ימים לפחות, בטרם תתחייב לקנייה סופית. אם בעל החנות לא יסכים – המשך במסע החיפוש, אבל אל תתפשר על האפשרות לנסות את המערכת בביתך. פעמים רבות יש הבדלים ניכרים בין האופן בו מערכת מצלצלת בחנות, או באולם הדגמה, לבין האופן בו היא מצלצלת בחדר כזה או אחר. בנוסף, לפעמים האזנה של שעה-שעתיים בחנות לא מספיקה. חשוב לשמוע את המערכת במשך כמה שעות – ובנחת – ללא לחץ זמן וללא לחץ אפשרי של המוכר, או השבחים אותם מרעיף המוכר.
לאחר שנבחרו 3 רמקולים (2 קדמיים ומרכזי), עם הגברה מתאימה, כולל הרסיבר, בתקציב שנותר בחר רמקולים היקפיים וסאב-וופר אקטיבי. האיכות של האחרונים פחות קריטית במערכת קולנוע ביתי – וכן לא קריטית התאמתם לרמקולים החזיתיים. כאן גם אפשר בהחלט לדחות את הקנייה לשלב מאוחר יותר ולחפש דברים מתאימים מיד שנייה.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם עוד לא התחלת לטייל
הייתי ממליץ לך פשוט ללכת לחנויות המתמחות (יש באתר קישורים) להכנס - ולהסביר להם גודל החדר, מה אתה אוהב וכמה התקציב שלך... ושהם יציעו לך בתור התחלה אפשרויות.
תתכונן לבילוי ארוך מן הסתם
תביא איתך מוזיקה שאתה אוהב ורגיל לשמוע.
אחרי שתעבור איזה שתי חנויות ותצמצם מועמדים - נתקדם משם...
יכול להיות שלא תרגיש הבדל בין רמקולים שעולים 15000 ל-20000 ואז תוכל להשקיע יותר ברסיבר או להשאיר כסף בצד לעוד דברים (מזרימדיה...?) בכל מקרה - לך תעשה סיבוב - אחרי זה יעזרו לך פה לצמצם עצמך.
תהנה ובהצלחה
JOSHUA - אם הוא ייקח רמקולים קדמיים ב-20K... מה יישאר בסוף לרסיבר אם בכלל?
הייתי ממליץ לך פשוט ללכת לחנויות המתמחות (יש באתר קישורים) להכנס - ולהסביר להם גודל החדר, מה אתה אוהב וכמה התקציב שלך... ושהם יציעו לך בתור התחלה אפשרויות.
תתכונן לבילוי ארוך מן הסתם
תביא איתך מוזיקה שאתה אוהב ורגיל לשמוע.
אחרי שתעבור איזה שתי חנויות ותצמצם מועמדים - נתקדם משם...
יכול להיות שלא תרגיש הבדל בין רמקולים שעולים 15000 ל-20000 ואז תוכל להשקיע יותר ברסיבר או להשאיר כסף בצד לעוד דברים (מזרימדיה...?) בכל מקרה - לך תעשה סיבוב - אחרי זה יעזרו לך פה לצמצם עצמך.
תהנה ובהצלחה
JOSHUA - אם הוא ייקח רמקולים קדמיים ב-20K... מה יישאר בסוף לרסיבר אם בכלל?
- avnerbel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 314
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לי גם יש את האונקיו 875
לדעתי ושוב זו דעתי האישית אין לו שם בעיה לדחוף רמקולים קשים לדחיפה
לי יש את ה סונוס פאבר קונצרטינו שהם 4אוהם והם נשמעים מצויין עם הרסיבר הזה
לדעתי אחרי רסיבר ישאר לך קצת יותר מ 20K לרמקולים שזה סכום לא מבוטל
הבעיה/ יתרון שיש לא מעט רמקולים שיכולים להכנס לתקציב
ואין מנוס לנסוע ולשמוע רמקולים
הייתי ממליץ בלי להכנס לחברה מסויימת זה עלול לפתוח מלחמות להשקיע את הסכום בקדמיים איכותיים וסנטר
ולאחר מכן להוסיף אחוריים
הנסיון האישי שלי לימד שהשקעה ברמקולים איכותיים בשלבים עדיפה על פני רכישת כל הסט ולהתפשר באיכות
לגבי סאב תלוי בגודל החדר ואיכות הרמקולים לא בטוח שתצטרך ואם כן תמיד אפשר להוסיף בעתיד
לי יש את ה סונוס פאבר קונצרטינו שהם 4אוהם והם נשמעים מצויין עם הרסיבר הזה
לדעתי אחרי רסיבר ישאר לך קצת יותר מ 20K לרמקולים שזה סכום לא מבוטל
הבעיה/ יתרון שיש לא מעט רמקולים שיכולים להכנס לתקציב
ואין מנוס לנסוע ולשמוע רמקולים
הייתי ממליץ בלי להכנס לחברה מסויימת זה עלול לפתוח מלחמות להשקיע את הסכום בקדמיים איכותיים וסנטר
ולאחר מכן להוסיף אחוריים
הנסיון האישי שלי לימד שהשקעה ברמקולים איכותיים בשלבים עדיפה על פני רכישת כל הסט ולהתפשר באיכות
לגבי סאב תלוי בגודל החדר ואיכות הרמקולים לא בטוח שתצטרך ואם כן תמיד אפשר להוסיף בעתיד
bose & Harman Kardon
אם אתה אתה באמת רוצה להשקיע סכום כזה אתה יכול לחסוך פחות ולהשקיע על איכות בלי להתפזר יותר מדיי כי כל השוק הזה מבוך אז לך על איכות נטו זה רמקולים של BOSE ומגבר של Harman Kardon לך על הכי יקרים גם ברמקולים וגם וגם במגבר ולא תגיע לתקציב שלך שיהיה בהצלחה 
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

יש רסיברים מעולים גם ב 3,000 ומשהו ₪.lawpower כתב: JOSHUA - אם הוא ייקח רמקולים קדמיים ב-20K... מה יישאר בסוף לרסיבר אם בכלל?...
בכל מקרה, עדיף להתפשר על רסיבר, יותר מאשר על רמקולים.
העניין הוא שיש להתחיל עם בחירת 2 רמקולים קדמיים בעיקר לפי איך שהם נשמעים ורק אחר כך לבדוק את התאמתם להגברה זאת או אחרת.avnerbel כתב:לי גם יש את האונקיו 875
לי יש את ה סונוס פאבר קונצרטינו שהם 4אוהם והם נשמעים מצויין עם הרסיבר הזה...
הרמקולים שהזכרת נשמעים טוב לאנשים מסוימים ופחות טוב לאנשים אחרים.
אין רמקולים שמתאימים לכולם, או עדיפים על כולם.
ומה עם רסיבר?eerann כתב: לך על איכות נטו זה רמקולים של BOSE ומגבר של Harman Kardon...
אני לא יודע מה זה "איכות נטו" ברמקולים.
מה שאני יודע הוא שרמקולים שונים נשמעים שונה לאוזניים שונות – ולפעמים גם בסוגי מוסיקה שונים.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- avnerbel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 314
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
Joshua_G
פחות או יותר יש הסכמה ביננו לגבי חשיבותם של הרמקולים
אישית גם אני הייתי משקיע בזוג קידמי וסנטר את כל היתרה שנשארת מהרסיבר
אולם לא כל בחירה של רמקולים איכותיים ככל האפשר שישמעו עם הגברה מסויימת
בהכרח ישמעו מצויין בהגברה אחרת
ההתייחסות העיקרית שלי הייתה לגבי העובדה שרמקולים איכותיים יצטרכו הגברה איכותית
לדעתי לאונקיו אין בעיה
האמת שאפילו שמעתי את הסונוס פאבר דומוס מופעלים עלידי פיוניר כלשהו לא זוכר את הדגם אבל לפחות 4 רמות פחות מהרמה היקרה ועדיין זה נשמע לא רע בכלל ואלו רמקולים לא קלים לדחיפה
פחות או יותר יש הסכמה ביננו לגבי חשיבותם של הרמקולים
אישית גם אני הייתי משקיע בזוג קידמי וסנטר את כל היתרה שנשארת מהרסיבר
אולם לא כל בחירה של רמקולים איכותיים ככל האפשר שישמעו עם הגברה מסויימת
בהכרח ישמעו מצויין בהגברה אחרת
ההתייחסות העיקרית שלי הייתה לגבי העובדה שרמקולים איכותיים יצטרכו הגברה איכותית
לדעתי לאונקיו אין בעיה
האמת שאפילו שמעתי את הסונוס פאבר דומוס מופעלים עלידי פיוניר כלשהו לא זוכר את הדגם אבל לפחות 4 רמות פחות מהרמה היקרה ועדיין זה נשמע לא רע בכלל ואלו רמקולים לא קלים לדחיפה
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4963
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
Re: bose & Harman Kardon
תסלח לי, ממש בלי לפגוע אבל אני ממש לא ממליץ על BOSE.eerann כתב:אם אתה אתה באמת רוצה להשקיע סכום כזה אתה יכול לחסוך פחות ולהשקיע על איכות בלי להתפזר יותר מדיי כי כל השוק הזה מבוך אז לך על איכות נטו זה רמקולים של BOSE ומגבר של Harman Kardon לך על הכי יקרים גם ברמקולים וגם וגם במגבר ולא תגיע לתקציב שלך שיהיה בהצלחה...
חלוקת תקציב לטעמי:
8K רסיבר
אחוריים 2K
קדמיים + סנטר מאותה סדרה 17K
3K סאב
מערכת ברמה גבוהה מאוד יכולה להיות, תתחיל להסתובב ולשמוע סטים ותחזור .
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

את זה ניתן יהיה לדעת רק לאחר שייבחרו הרמקולים.avnerbel כתב: ההתייחסות העיקרית שלי הייתה לגבי העובדה שרמקולים איכותיים יצטרכו הגברה איכותית
לדעתי לאונקיו אין בעיה...
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אני מניח שאתה מתכוון לרמקולים מסוימים.niko כתב: קדמיים + סנטר מאותה סדרה 17K...
ומה אם הם לא יהיו לטעמו של שואל המקורי?
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
הייתי מוריד בשקט 2000 מהרסיבר ו 1000 מהסראונד ומוסיף אותם לסט רמקולים קידמיים.niko כתב:תסלח לי, ממש בלי לפגוע אבל אני ממש לא ממליץ על BOSE.eerann כתב:אם אתה אתה באמת רוצה להשקיע סכום כזה אתה יכול לחסוך פחות ולהשקיע על איכות בלי להתפזר יותר מדיי כי כל השוק הזה מבוך אז לך על איכות נטו זה רמקולים של BOSE ומגבר של Harman Kardon לך על הכי יקרים גם ברמקולים וגם וגם במגבר ולא תגיע לתקציב שלך שיהיה בהצלחה...
חלוקת תקציב לטעמי:
8K רסיבר
אחוריים 2K
3K סאב
מערכת ברמה גבוהה מאוד יכולה להיות, תתחיל להסתובב ולשמוע סטים ותחזור ....
- niko
- חבר מביא חבר

אתה רואה שציינתי מתגים?Joshua_G כתב:אני מניח שאתה מתכוון לרמקולים מסוימים.niko כתב: קדמיים + סנטר מאותה סדרה 17K...
ומה אם הם לא יהיו לטעמו של שואל המקורי?
....
שיסתובב ויתחיל לשמוע,יחליט לפי טעמו האישי
- niko
- חבר מביא חבר

istarmini כתב:niko כתב:תסלח לי, ממש בלי לפגוע אבל אני ממש לא ממליץ על BOSE.eerann כתב:אם אתה אתה באמת רוצה להשקיע סכום כזה אתה יכול לחסוך פחות ולהשקיע על איכות בלי להתפזר יותר מדיי כי כל השוק הזה מבוך אז לך על איכות נטו זה רמקולים של BOSE ומגבר של Harman Kardon לך על הכי יקרים גם ברמקולים וגם וגם במגבר ולא תגיע לתקציב שלך שיהיה בהצלחה...
חלוקת תקציב לטעמי:
8K רסיבר
אחוריים 2K
3K סאב
מערכת ברמה גבוהה מאוד יכולה להיות, תתחיל להסתובב ולשמוע סטים ותחזור ....
לא פוסל,![]()
הייתי מוריד בשקט 2000 מהרסיבר ו 1000 מהסראונד ומוסיף אותם לסט רמקולים קידמיים....
תודה על התגובות, והנה המשך הסיפור של קניית המערכת שלי
קניתי לפני כ8 שנים מערכת ב100 אלף מטופ אודיו, אז חזרתי לטופ אודיו.
כמובן עברתי את התקציב שלי, לא נורא, אמור להיות לטובה...
קניתי
רסיבר 875 אונקיו
סט של B&W
FPM4 כקידמיים
FPM4 כסנטר
FPM4 כאחוריים
SUB AS2
כבלים + התקנה
בהתקנה התגלה שהרסיבר נכבה AUTO PROTECT כשעוברים את חצי הVOLUME וכשמחברים אוזניות וכו' אקיצר, לא תקין.... טוב... בינתיים נשארתי עם קידמיים עובדים, סנטר וסאב, אי אפשר להפעיל אחוריים (כלומר מצב SURROUND מכובה), השאירו לי את המגבר כדי שאני יוכל להנות מעט ממה שכן עובד... הטכנאים היו אדיבים והעבודה בשטח נראית סופר מקצועית (אני מקווה
.
ביומיים שלושה שהמערכת עובדת, לא הרגשתי חווית HT או MUSIC כמו שחשבתי שאקבל בשביל הכסף שהוצאתי, אז שידרגתי וביקשתי שבמקום FPM4 בקדמיים אולי 704 או 703 יהיו טובים יותר (מקבילים לPARADIGM MONITOR 11 שאותם אני אוהב), התבשר לי ש703 יהיה בעוד כחודש אז הלכתי על ה704.
היום יום שישי, הגיעו שוב הטכנאים עם רסיבר חדש שוב 875, והרמקולים 704, יופי, חיברו שמעתי ואהבתי, סוף סוף הגעתי לנחלה... אז זהו... שלא...
כיביתי את המערכת אחרי שעה הדלקנו את המערכת (לחיצה על ON בשלט), BOOM פיצוץ מהמגבר ועשן (לא ידעתי שה875 הוא גם גרילר)... התקשרתי לטכנאי ולאיש המכירות שהיו בהלם וכמובן אני יטופל ביום ראשון על הבוקר...
מה אני יגיד לכם חברה..... דיכאון... בינתיים אני רק מוציא כסף... אני כבר בפחד עם הרסיבר הזה.. יש כמה פורומים שאמרו שסידרה 800 כולל ה875 עלו באש ???
זה קטע עצוב אבל קצת מצחיק, או הזוי, לא יודע....
מחובר לONKYO הנ"ל
כבלים, PS3, XBOX360, DVD
-----
עריכה:
שכחתי לומר שטכנאי שם את כל המכשירים אחד על השני על גבי הריסיבר, שאלתי אם אין חשש לקצר או לחום, הוא אמר שבגלל שלמכשירים האחרים (הDVD,PS3 וכו') יש להם קצת רווח בגלל הפלסטיקים שמעמידים אותם אז אין חשש.... למרות שקראתי שה875 מתחמם כמו מטורף.... לא יודע.... רבות מחשבות בלב איש....
קניתי
רסיבר 875 אונקיו
סט של B&W
FPM4 כקידמיים
FPM4 כסנטר
FPM4 כאחוריים
SUB AS2
כבלים + התקנה
בהתקנה התגלה שהרסיבר נכבה AUTO PROTECT כשעוברים את חצי הVOLUME וכשמחברים אוזניות וכו' אקיצר, לא תקין.... טוב... בינתיים נשארתי עם קידמיים עובדים, סנטר וסאב, אי אפשר להפעיל אחוריים (כלומר מצב SURROUND מכובה), השאירו לי את המגבר כדי שאני יוכל להנות מעט ממה שכן עובד... הטכנאים היו אדיבים והעבודה בשטח נראית סופר מקצועית (אני מקווה
ביומיים שלושה שהמערכת עובדת, לא הרגשתי חווית HT או MUSIC כמו שחשבתי שאקבל בשביל הכסף שהוצאתי, אז שידרגתי וביקשתי שבמקום FPM4 בקדמיים אולי 704 או 703 יהיו טובים יותר (מקבילים לPARADIGM MONITOR 11 שאותם אני אוהב), התבשר לי ש703 יהיה בעוד כחודש אז הלכתי על ה704.
היום יום שישי, הגיעו שוב הטכנאים עם רסיבר חדש שוב 875, והרמקולים 704, יופי, חיברו שמעתי ואהבתי, סוף סוף הגעתי לנחלה... אז זהו... שלא...
כיביתי את המערכת אחרי שעה הדלקנו את המערכת (לחיצה על ON בשלט), BOOM פיצוץ מהמגבר ועשן (לא ידעתי שה875 הוא גם גרילר)... התקשרתי לטכנאי ולאיש המכירות שהיו בהלם וכמובן אני יטופל ביום ראשון על הבוקר...
מה אני יגיד לכם חברה..... דיכאון... בינתיים אני רק מוציא כסף... אני כבר בפחד עם הרסיבר הזה.. יש כמה פורומים שאמרו שסידרה 800 כולל ה875 עלו באש ???
מחובר לONKYO הנ"ל
כבלים, PS3, XBOX360, DVD
-----
עריכה:
שכחתי לומר שטכנאי שם את כל המכשירים אחד על השני על גבי הריסיבר, שאלתי אם אין חשש לקצר או לחום, הוא אמר שבגלל שלמכשירים האחרים (הDVD,PS3 וכו') יש להם קצת רווח בגלל הפלסטיקים שמעמידים אותם אז אין חשש.... למרות שקראתי שה875 מתחמם כמו מטורף.... לא יודע.... רבות מחשבות בלב איש....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כשלי הביאו את הLX 70 של פיוניר - שמו אותו בתור ארונית שהייתה לי - כמעט לא היה לו מרווח מחיה
אחרי שקראתי בחוברת הפעלה שהם מנחים לשים רווח של איזה 60 ס"מ מכל צד - מיד העפתי אותו מהארונית.
הייתי ממליץ להביא חשמלאי שיבדוק את החשמל בנקודה - אולי יש אצלך בעייה
אחרי שקראתי בחוברת הפעלה שהם מנחים לשים רווח של איזה 60 ס"מ מכל צד - מיד העפתי אותו מהארונית.
הייתי ממליץ להביא חשמלאי שיבדוק את החשמל בנקודה - אולי יש אצלך בעייה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
Re: תודה על התגובות, והנה המשך הסיפור של קניית המערכת שלי
vix כתב:קניתי לפני כ8 שנים מערכת ב100 אלף מטופ אודיו, אז חזרתי לטופ אודיו.
קניתי
רסיבר 875 אונקיו
סט של B&W
FPM4 כקידמיים
FPM4 כסנטר
FPM4 כאחוריים
SUB AS2
כבלים + התקנה
בהתקנה התגלה שהרסיבר נכבה AUTO PROTECT כשעוברים את חצי הVOLUME וכשמחברים אוזניות וכו' אקיצר, לא תקין.... טוב... בינתיים נשארתי עם קידמיים עובדים, סנטר וסאב, אי אפשר להפעיל אחוריים (כלומר מצב SURROUND מכובה), השאירו לי את המגבר כדי שאני יוכל להנות מעט ממה שכן עובד... הטכנאים היו אדיבים והעבודה בשטח נראית סופר מקצועית (אני מקווה.
מחובר לONKYO הנ"ל
כבלים, PS3, XBOX360, DVD
-----
עריכה:
שכחתי לומר שטכנאי שם את כל המכשירים אחד על השני על גבי הריסיבר, שאלתי אם אין חשש לקצר או לחום, הוא אמר שבגלל שלמכשירים האחרים (הDVD,PS3 וכו') יש להם קצת רווח בגלל הפלסטיקים שמעמידים אותם אז אין חשש.... למרות שקראתי שה875 מתחמם כמו מטורף.... לא יודע.... רבות מחשבות בלב איש.......
לא הבנתי על מה שילמת 100 אלף?????????????
לא טעית באיזה 0 ?
Re: תודה על התגובות, והנה המשך הסיפור של קניית המערכת שלי
הוא התכוון שבזמנו הוא קנה מערכת מטופ אודיו ב100000istarmini כתב:vix כתב:קניתי לפני כ8 שנים מערכת ב100 אלף מטופ אודיו, אז חזרתי לטופ אודיו.
קניתי
רסיבר 875 אונקיו
סט של B&W
FPM4 כקידמיים
FPM4 כסנטר
FPM4 כאחוריים
SUB AS2
כבלים + התקנה
בהתקנה התגלה שהרסיבר נכבה AUTO PROTECT כשעוברים את חצי הVOLUME וכשמחברים אוזניות וכו' אקיצר, לא תקין.... טוב... בינתיים נשארתי עם קידמיים עובדים, סנטר וסאב, אי אפשר להפעיל אחוריים (כלומר מצב SURROUND מכובה), השאירו לי את המגבר כדי שאני יוכל להנות מעט ממה שכן עובד... הטכנאים היו אדיבים והעבודה בשטח נראית סופר מקצועית (אני מקווה.
מחובר לONKYO הנ"ל
כבלים, PS3, XBOX360, DVD
-----
עריכה:
שכחתי לומר שטכנאי שם את כל המכשירים אחד על השני על גבי הריסיבר, שאלתי אם אין חשש לקצר או לחום, הוא אמר שבגלל שלמכשירים האחרים (הDVD,PS3 וכו') יש להם קצת רווח בגלל הפלסטיקים שמעמידים אותם אז אין חשש.... למרות שקראתי שה875 מתחמם כמו מטורף.... לא יודע.... רבות מחשבות בלב איש.......
לא הבנתי על מה שילמת 100 אלף?????????????
לא טעית באיזה 0 ?...
תודה על המשך התגובות, הבהרה על המערכת הקודמת
לפני 8 שנים קניתי מהם מערכת נפרדת שכללה מקרן, מגבר, רמקולים התקנה וכו' ב100 אלף ש"ח עם בת זוגתי לשעבר.
המערכת עליה אנו דנים היא המערכת החדשה שקניתי, אין קשר או רכיבים שנשארו אצלי מהמערכת הקודמת. בסה"כ רציתי לקשר אייך הגעתי לטופ אודיו שוב =). ADICT הבין את זה
.
lawpower, כן, ככל שאני קורא על הנושא אני מבין יותר ויותר שהתחושה הראשונית שלי, שלא לשים עוד מכשירים ישירות על המגבר הייתה נכונה ואתה מחזק את הנקודה....
ADICT, תודה על התמיכה, אני מקווה שהשבוע העניין יפתר... אין סיכוי שאתן לטכנאים לשים מכשיר אחד על השני שוב, במידה וזאת הסיבה שהמכשיר נשרף ולא כבל אחר קיצר את המערכת...
אם מעבירים יד מאחורי המגבר מקבלים זרם... לא יודע אם זה קשור עכשיו שהמגבר אפוי... (קצר).
כמובן שניתקתי את כל המכשירים שהיו מחוברים אליו אחרי הפיאסקו..
המערכת עליה אנו דנים היא המערכת החדשה שקניתי, אין קשר או רכיבים שנשארו אצלי מהמערכת הקודמת. בסה"כ רציתי לקשר אייך הגעתי לטופ אודיו שוב =). ADICT הבין את זה
lawpower, כן, ככל שאני קורא על הנושא אני מבין יותר ויותר שהתחושה הראשונית שלי, שלא לשים עוד מכשירים ישירות על המגבר הייתה נכונה ואתה מחזק את הנקודה....
ADICT, תודה על התמיכה, אני מקווה שהשבוע העניין יפתר... אין סיכוי שאתן לטכנאים לשים מכשיר אחד על השני שוב, במידה וזאת הסיבה שהמכשיר נשרף ולא כבל אחר קיצר את המערכת...
אם מעבירים יד מאחורי המגבר מקבלים זרם... לא יודע אם זה קשור עכשיו שהמגבר אפוי... (קצר).
כמובן שניתקתי את כל המכשירים שהיו מחוברים אליו אחרי הפיאסקו..