הרצה בפנסוניק(כן ....שוב.....)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
b8090 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

רכשתי לפני כחודש 50PH10 לאחר צפיה של יומיים (לא רצhפים ולא ממושכים לדוגמא: 3 שעות על ערוץ האח הגדול ואז ערץ 2 למשך 15 דק ואז חזרה לשעתיים של האח הגדול) ולאחר היומיים האלו הופיעה לי צריבה של הלוגו בצד!
קראתי לטכנאי הוא הוריד את כל המדדים (כי נראה לי שהטכנאי שהתקין שם לי הכל כולל הבהירות על ערכים גבוהים) ושם לי את הפס הלבן שרץ משמאל לימין למשך שעתיים כל לילה
לאחר שבוע שלא עבר הפס הוא בא לבדוק שוב ואמר לי שיטופל,התקשרו אתמול והודיעו לי שהמסך יוחלף,היום באו להחליף את המסך.
ממש ממש לא בא לי שהסיפור יחזור
1.איך להמנע?(עברתי על רבים מהשרשורים הקודמים)
2.דיסק לבן?(איך בדיוק עושים את זה?)
3.רצועה לבנה רצה בלילה?(היום הטכנאי אמר לא לעשות את זה! :roll: )
4.להוריד ערכים?(הקונטרסט עומד על 25 שהסקאלה נעה בין 30 ל30- בשרשורים מדברים לשים על ערכים של 20% זה אומר לשים על 18- ?)
אשמח לתשובות

jack77
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

שליחה #2 

מצטרף לשאלה

avrahamida
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127

שליחה #3 

קונטרסט על 20-25 , ברייטנס על 20-25 - למשך 100 שעות . לא רואים הכי נקי וברור אך תתמודד...
כמו כן להקפיד במאה-מאתיים שעות לא לראות סרטים/תוכניות המוצגים עם פסים שחורים למעלה ולמטה .
כמובן להקפיד שלא תישאר תמונה סטטית במסך למשך זמן ממושך - וזה נכון לכל אורך השימוש במסך ולא רק לתקופת ההרצה .
בעיקרון - הפנסוניק די עמידה בפני צריבה אך שווה , בשביל הטווח הארוך , להקפיד על הנ"ל .

יחד עם זאת - באם המסך כבר בשימוש פעיל אצלך בבית כבר מספר ימים ולא ביצעת הרצה מלכתחילה - אני סבור שהרצה שתבצע כעת , לא תועיל בדבר .

זה עניין שהמומחים בפורום יצטרכו לענות עליו ...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”