בדיקה פיזית במכס
אני לא יודע מזה אומר אבל מיהו האורח?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מדובר על מסמך שאתה כותב בו את פרטיך, את מספר החבילה, מה היא כוללת ומשפט נוסח:
"הנני מתחייב שמדובר ביבוא לשימושי האישי ולא למטרות מסחריות או למכירה".
"הנני מתחייב שמדובר ביבוא לשימושי האישי ולא למטרות מסחריות או למכירה".
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
פשוט מאוד - תבדוק מה כתבו לאחרים על האריזה - ותחזור על זהzivelik כתב:1 ל-NBA האורח הוא ה-HXD 1000
2 ל-OFERLAOR בדיוק כמו שאמרת זאת הצהרה אבל השאלה מה ההצהרה הזו אומרת לגבי וכמה היא תעלה לי...
זה הכל...
יש פה כמה שבדיוק קיבלו את שלהם אז הם בטח יכולים להגיד לך מה כתוב על זה
- oferlaor
- מנהל

zivelik,
הבדיקה לא עולה לך, זה דבר שעושים לכ-20% מהחבילות שאני רוכש מחו"ל. בד"כ מתקבל מחו"ל ארגז גדול והם פשוט דוגמים חלק מהארגזים (כל החבילות שבתוכן נבדקות).
העלות היא על הזמן והמשאבים של השחרור. הם מחלקים את העלות והעמלות שחרור בין כל הבעלים של החבילות שנכללו בבדיקה.
מבחינתך אין מה לעשות פרט לשלוח את המסמך. המטרה היא לוודא שאתה (עם ת"ז ספציפי) לא מנסה לעשות יבוא מסחרי או RESELL של המכשיר.
הבדיקה לא עולה לך, זה דבר שעושים לכ-20% מהחבילות שאני רוכש מחו"ל. בד"כ מתקבל מחו"ל ארגז גדול והם פשוט דוגמים חלק מהארגזים (כל החבילות שבתוכן נבדקות).
העלות היא על הזמן והמשאבים של השחרור. הם מחלקים את העלות והעמלות שחרור בין כל הבעלים של החבילות שנכללו בבדיקה.
מבחינתך אין מה לעשות פרט לשלוח את המסמך. המטרה היא לוודא שאתה (עם ת"ז ספציפי) לא מנסה לעשות יבוא מסחרי או RESELL של המכשיר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עופר - להבנתי החשש של הבחור - שאם הוא יכתוב להם - מדובר במזרימדיה - יחייבו אותו אחרת מאשר חייבו את האחרים שהזמינו את אותו המכשיר. ולכן הוא מנסה לדעת מה לכתוב.oferlaor כתב:zivelik,
מבחינתך אין מה לעשות פרט לשלוח את המסמך. המטרה היא לוודא שאתה (עם ת"ז ספציפי) לא מנסה לעשות יבוא מסחרי או RESELL של המכשיר....
- oferlaor
- מנהל

לא הבנתי את הקשר.
הם רוצים התחייבות מצדך שמדובר ביבוא אישי ולא ביבוא מסחרי...
הם רוצים התחייבות מצדך שמדובר ביבוא אישי ולא ביבוא מסחרי...