אני אפילו לא יודע איך קוראים לראש העיר
בחירות מוניציפליות?
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
נו נו, יש מקרים שאני מעדיף חופש מבחירה מאשר חופש בחירה.Nissim כתב:ברור, מי שלא הלך ולא הייתה לו סיבה טובה צריך לדעתי להתבייש.
Pavel, אתה רגיל שבוחרים בשבילך, לא?...
ולא אני לא רגיל שמחליטים בשבילי, עליתי לארץ בגיל צעיר מאוד
Need more cowbell
ברור שהלכתי להצביע.Pavelz כתב:מישהו טרח ללכת להצביע?
אני אפילו לא יודע איך קוראים לראש העיר...
לדעתי, ראש העיר והרכב העיריה/מעוצה מקומית משפיעים על החיים ואיכות החיים של האזרח לא פחות מהרכב הכנסת והממשלה ואף יותר.
העיריה היא זו שמחליטה האם יהיה פארק ירוק או עוד שכונה עם מגדלים של 30 קומות... היא זו שמחליטה האם לסלול כביש או להקים מסלולי אופניים/ריצה. היא זו שדואגת לחזות פני העיר (כן, יש מקומות שיש דבר כזה), לתשתיות כמו ניקוז, ביוב, שירותי חינוך ורווחה, פעילויות חינוך ועוד ועוד.
You are never fully dressed without a smile
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
הצבעתי. המועמד שבחרתי ניצח. האם זה טוב? רק אלוהים יודע.
הבעיה היא שבבחירות מקומיות זה עומד בד"כ בין המועמד שאין לך מושג מי הוא לבין המועמד שאתה יודע בוודאות שאתה לא רוצה שיהיה בשליטה...
אני בעד להצביע, אחרת מיעוט רעשני ומאורגן מקבל שליטה וזה לעולם לא טוב.
הבעיה היא שבבחירות מקומיות זה עומד בד"כ בין המועמד שאין לך מושג מי הוא לבין המועמד שאתה יודע בוודאות שאתה לא רוצה שיהיה בשליטה...
אני בעד להצביע, אחרת מיעוט רעשני ומאורגן מקבל שליטה וזה לעולם לא טוב.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
במקרה שלנו (עיירה קטנה, 8000 תושבים), אי אפשר היה להתחמק ממערכת הבחירות וזו הייתה מאד טעונה ורוויות יצרים, עד כדי כך שהמועמדים התחילו להפיץ כרוזי שטנה זה נגד זה, ממש כאילו היינו בעזה. בסופו של דבר המועמד החדש ניצח את זה שיושב על כסאו כבר 10 שנים וכולם מצפים לעתיד טוב יותר...
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הצבעתי.
למי שלא מצביע אין את הזכות להתמרמר אח"כ.
אנשים לא מבינים שהרשות המקומית אחראית בעצם לכל הסביבה הקרובה אליהם, על איכות החיים שלהם, חינוך ילדיהם ועוד דברים רבים שלא כ"כ קשורים לפוליטיקה הארצית.
ראיתי אתמול כתב של ערוץ 10 מחפש בנרות מצביעים מת"א ולא מוצא, רק אחרי 10-15 דקות של שידור הוא סופסוף מצא מישהו שהצביע.
בושה לדמוקרטיה...
למי שלא מצביע אין את הזכות להתמרמר אח"כ.
אנשים לא מבינים שהרשות המקומית אחראית בעצם לכל הסביבה הקרובה אליהם, על איכות החיים שלהם, חינוך ילדיהם ועוד דברים רבים שלא כ"כ קשורים לפוליטיקה הארצית.
ראיתי אתמול כתב של ערוץ 10 מחפש בנרות מצביעים מת"א ולא מוצא, רק אחרי 10-15 דקות של שידור הוא סופסוף מצא מישהו שהצביע.
בושה לדמוקרטיה...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
חולדאי נבחר שוב, מקווה שהוא לא ימשיך ליקר את העיר ולדאוג לקבלני המגדלים בלבד.
שמחתי לראות שבירושליים נבחר מחדש ראש עיר חילוני.
שמחתי לראות שבירושליים נבחר מחדש ראש עיר חילוני.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73183
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
אני אישית בבחירות המקומיות מצביע רק אם הראש עיר הנוכחי לא מבצע את תפקידו והגיע הזמן להחליפו. בבחירות לראשות הממשלה לעומת זאת המצב שונה לחלוטין. כבר כמה סבבים אין ממש למי להצביע, כולם גרועים במידה זו או אחרת והלצביע למי שהכי פחות גרוע זו גם בחירה גרועה. תקחו את מפלגת שינוי, מפלגת קדימה, מפלגת הגימלאים או כל מפלגה שבסבבים האחרונים הבטיחה משב רוח רענן ותראו מה קרה עם כולם בסוף. אז פה הדילמה, בין ההבטחות למימוש שלהם בפועל יש תהום ולא רק פער ככה שגם אם תלך ותצביע למי שלדעתך יעשה שינוי, רוב הסיכויים שתתאכזב ולב בצורה קיצונית.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
איתי_הגיתי כתב:שמחתי לראות שבירושליים נבחר מחדש ראש עיר חילוני....
Silence speaks louder than words
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73183
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
ולמה? הבחור הכריז קבל עם ועדה שהוא לא מתכוון לשנות את הסטטוס קוו בנושא הדתי בעיר.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
איזה קטע!yairf כתב:במקרה שלנו (עיירה קטנה, 8000 תושבים), אי אפשר היה להתחמק ממערכת הבחירות וזו הייתה מאד טעונה ורוויות יצרים, עד כדי כך שהמועמדים התחילו להפיץ כרוזי שטנה זה נגד זה, ממש כאילו היינו בעזה. בסופו של דבר המועמד החדש ניצח את זה שיושב על כסאו כבר 10 שנים וכולם מצפים לעתיד טוב יותר......
אני קורא את מה שכתבת, ועובר לי בראש "וואי, הוא מתאר בדיוק את המצב בבנימינה", ואז הסתכלתי איפה אתה גר
אומנם היום אני ירושלמי, אבל אני מבנימינה (המשפחה עדיין שם, אני סטודנט בירושלים), ויש לי תיקון קטן בשבילך -
לא כולם מצפים לעתיד טוב יותר.. מקווים - אולי, אבל מצפים?
יש כ 30% שהצביעו זיתוני, ומקווים שחוסר הניסיון של דיסטניק לא יעלה לבנימינה במחיר כבד.
טוב, הבחירות נגמרו כבר, אז אין טעם, אבל ההצהרה "כולם" הפריעה לי קצת.
עריכה:
ומשהו ששכחתי - "עיירה"?! אתה חדש בבנימינה או משהו?
בנימינה היא מושבה (לפחות בתודעה שלי, אני ממשפחה חקלאית), ושתישאר כזו (הרבה שטחים ירוקים, שקט יחסי - לפחות בצד הצפוני של המסילה).
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
בצפת כולם מכירים את כולם-5מועמדים וכולם התקשרו גם אלי,ולכל אחד ששואל ואני יודע בדיוק מי שייך למי
אני עונה-כן בחרתי שוקי אוחנה-אילן שוחט-ישי מימון-עודד המאירי-בסוף בחרתי ע,
אני עונה-כן בחרתי שוקי אוחנה-אילן שוחט-ישי מימון-עודד המאירי-בסוף בחרתי ע,
אמן מייסר
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
ברור, מה הוא יגיד?Huber כתב:ולמה? הבחור הכריז קבל עם ועדה שהוא לא מתכוון לשנות את הסטטוס קוו בנושא הדתי בעיר....
בכל מקרה עדיף חילוני מדתי קיצוני. (לא יודע איך להגיד דוס בלי לפגוע).
גם ככה העיר הזאת קרובה למוות קליני, לפחות שינסה להחיות את הצד החילוני/מערבי...
חבל על העיר הזאת.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הצבעתי כמובן ואף לקחתי את הילדים.
הבת הגדולה (בת 5) שאלה אותי לאן אנחנו הולכים ומה עושים, הסברתי לה שזה כמו לבחור מי יהיה תורן הגן ואז היא שאלה "אז מה זה הפתק השני?" אז הסברתי לה שזה לבחור מי יהיו העוזרים שלו....
אני חושב שמי שלא מצביע פשוט מחזק את זה שהוא לא רוצה שיהיה....
העיקר אח"כ יודעים כולם להתלונן טוב טוב למה ראש העיר הוא גרוע.....
הבת הגדולה (בת 5) שאלה אותי לאן אנחנו הולכים ומה עושים, הסברתי לה שזה כמו לבחור מי יהיה תורן הגן ואז היא שאלה "אז מה זה הפתק השני?" אז הסברתי לה שזה לבחור מי יהיו העוזרים שלו....
אני חושב שמי שלא מצביע פשוט מחזק את זה שהוא לא רוצה שיהיה....
העיקר אח"כ יודעים כולם להתלונן טוב טוב למה ראש העיר הוא גרוע.....