ספריית DVD במדיה סנטר
-
djmarom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- שם מלא: מרום ג'רסי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
יש לי ספריית סרטים במחשב של בערך 800 סרטים שהורדתי חלק מהם העתקתי מDVD עכשיו שאני מוסיף את הספרייה עם כל הסרטים לספריית DVD במדיה סנטר זה מציג לי רק סרטים שהעתקתי מDVD בדקתי את זה וראיתי שרק אם יש קובץ שקוראים לו IFO הסרט מוצג במדיה סנטר.
אז לקחתי את הקובץ הז מסרט שהעתקתי מDVD ושמתי אותו בסרט שהורדתי זה מציג לי אותו במדיה סנטר אבל כשאני מפעיל אותו זה מראה לי את הסרט שהעתקתי מDVD
שאלות:
1. האם אפשר ליצור בעזרת תוכנה או משהו אחר קובץ IFO שיוכל לעלות את הסרטים שאני רוצה?
2. האם יש תוכנה שמאפשרת למדיה סנטר להציג סרטים בלי קובץ IFO?
3. אם אפשר בכלל לעשות משהו כדי שהספריית DVD במדיה סנטר תציג את הסרטים?
4. ראיתי שאפשר לעשות תקציר לסרט (מצורפת תמונה) איך עושים את זה?
תודה מראש לעוזרים
אז לקחתי את הקובץ הז מסרט שהעתקתי מDVD ושמתי אותו בסרט שהורדתי זה מציג לי אותו במדיה סנטר אבל כשאני מפעיל אותו זה מראה לי את הסרט שהעתקתי מDVD
שאלות:
1. האם אפשר ליצור בעזרת תוכנה או משהו אחר קובץ IFO שיוכל לעלות את הסרטים שאני רוצה?
2. האם יש תוכנה שמאפשרת למדיה סנטר להציג סרטים בלי קובץ IFO?
3. אם אפשר בכלל לעשות משהו כדי שהספריית DVD במדיה סנטר תציג את הסרטים?
4. ראיתי שאפשר לעשות תקציר לסרט (מצורפת תמונה) איך עושים את זה?
תודה מראש לעוזרים
נערך לאחרונה על ידי djmarom ב 13/11/2008 15:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
djmarom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- שם מלא: מרום ג'רסי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
adir25 יש לך כבל ספריית DVD או שאתה בmy movies אם אין לך אני יכול להביא לך קישור של מדריך קצר וקל מאד אית לעשות את זה במדיה סנטר
הבעיה שלי היא שיש לי אותו אבל אני לא מצליח לעלות סרטים שכבר על המחשב שלי רק כאלה שאני מעתיק מDVD
הבעיה שלי היא שיש לי אותו אבל אני לא מצליח לעלות סרטים שכבר על המחשב שלי רק כאלה שאני מעתיק מDVD
זה רק לdvd ולא divx?זאת אומרת אני מוגבל לפורמט יחיד?
בכל מקרה חשבתי שזה משהו אחר לרגע.
אולי מישהו יודע יוכל לעזור לי? בהנחה שיש לי תוכנה שבונה לי metadata לכל הסרטים, איך אני אוכל להראות את הפרטים בvmc?
ניסיתי תוכנה בשם video browser אבל לא כלכך הסתדרתי איתה
http://www.samsaffron.com/downloads/1
אני לא מוותר נראה לי שהיא ממש טובה ושווה להשקיע בה.
בכל מקרה חשבתי שזה משהו אחר לרגע.
אולי מישהו יודע יוכל לעזור לי? בהנחה שיש לי תוכנה שבונה לי metadata לכל הסרטים, איך אני אוכל להראות את הפרטים בvmc?
ניסיתי תוכנה בשם video browser אבל לא כלכך הסתדרתי איתה
http://www.samsaffron.com/downloads/1
אני לא מוותר נראה לי שהיא ממש טובה ושווה להשקיע בה.