SAMSUNG A450 - 42 פלזמה - המלצה בבקשה
האם כדאי ללכת על פלזמה ולא LCD ? יש לי סלום 3.5 מטר
הציעו לי את הדגם של סמסונג A450 פלזמה 42 אינץ במחיר של 5500 שקלים.
האם זה כדאי או שכדאי ללכת על LCD של טושיבה C3500 או LG ר30 באותם מחירים כמו הפלזמה .
חשוב לי להגיע להחלטה בהקדם.
אני רואה בעיקר כבלים דרך YES ולפעמים צורב קצת סרטים בDVD באיכות רגילה. אולי בעתיד ירצה לחבר לHD וכולי וכולי.....
אודה לעזרתכם
האם זה כדאי או שכדאי ללכת על LCD של טושיבה C3500 או LG ר30 באותם מחירים כמו הפלזמה .
אני רואה בעיקר כבלים דרך YES ולפעמים צורב קצת סרטים בDVD באיכות רגילה. אולי בעתיד ירצה לחבר לHD וכולי וכולי.....
אודה לעזרתכם
- shosho1233
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני רכשתי את המסך הזה של 42" לפני 3 חודשים והוא פשוט מצויין, השתקפות אפסית (חלון בצד של המסך), איכות ממיר מצויינת ונקייה , שידורי ספורט חלקים , והאמת הוא ממש יפה בסלון , אני ממליץ עליו בחום , מה גם שאני עם מרחק בסלון כמו שלך (3.5 מ' ) והוא מתאים בול . המלצה חמה מאוד.
לגבי נושא הקרינה והחשמל לפי בדיקות שביצעתי אין הבדל מהותי וההבדלים נובעים מחברות ופאנלים שונים ולא מהבדל בין פלאזמה לLCD
שלומי
לגבי נושא הקרינה והחשמל לפי בדיקות שביצעתי אין הבדל מהותי וההבדלים נובעים מחברות ופאנלים שונים ולא מהבדל בין פלאזמה לLCD
שלומי
תודה רכשתי את המכשיר היום נקווה לטוב
אשמח גם לשוחח עמך במידה ואתה יכול שלחתי לך הודעה בפרטי.
תודה לכל חברי הפורום שעוזרים ומנסים לתת את מלוא המידע ! ! !
לאחר שתהיה לי התקנה אני אעדכן אתכם !
לאחר שתהיה לי התקנה אני אעדכן אתכם !
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
Re: תודה רכשתי את המכשיר היום נקווה לטוב
האם קיבלת את המסך?moti72 כתב:אשמח גם לשוחח עמך במידה ואתה יכול שלחתי לך הודעה בפרטי.
לאחר שתהיה לי התקנה אני אעדכן אתכם !...
אני מכיר לפחות שניים שמחכים 3 שבועות לקבל את המכשיר באמתלה שעדיין לא השתחרר משלוח מהנמל....
האם תוכל לספר איפה קנית ותוך כמה זמן קיבלת את המכשיר?
תתחדש, אפשר לדעת היכן קנית?moti72 כתב:האם כדאי ללכת על פלזמה ולא LCD ? יש לי סלום 3.5 מטר
אודה לעזרתכם...
תשלח אליי הודעה בפרטי ואני אגיב לך איפה קניתי לא רוצה לגרום כאן לבעיות בפורום אני גם חדש כאן ואני חושב שאסור לפרסם מחירים וכו' תקנו אותי במידה ואני טועה ?
בכל אופן תיצור עמי קשר בפרטי אני אגיד לך מאיפה רכשתי את המכשיר.
דרך אגב חברים:
מישהו יודע מה עלות הצריכת החשמל של המכשיר ? איך עושים את החישוב המדויק שלא יקרה לי מצב שבסוף נוציא יותר כסף על חשמל מהמכשיר עצמו
בכל אופן תיצור עמי קשר בפרטי אני אגיד לך מאיפה רכשתי את המכשיר.
דרך אגב חברים:
מישהו יודע מה עלות הצריכת החשמל של המכשיר ? איך עושים את החישוב המדויק שלא יקרה לי מצב שבסוף נוציא יותר כסף על חשמל מהמכשיר עצמו
על איזו פנסוניק אתה מדבר?roei_s כתב:אבל המחיר של הסמסונג והפנסוניק הוא זהה...moti72 כתב:לא יודע החלטתי שתקציב שלי לקחת את סמסונג שמעתי דברים חיוביים והחלטתי ללכת על זה מה כבר יכול להיות זה רק טלוויזיה.
בעוד 3 שנים ניקח משהו יותר חזק......
ומה מחירה?
PV8 עולה 5700-6000hosham כתב:על איזו פנסוניק אתה מדבר?roei_s כתב:אבל המחיר של הסמסונג והפנסוניק הוא זהה...moti72 כתב:לא יודע החלטתי שתקציב שלי לקחת את סמסונג שמעתי דברים חיוביים והחלטתי ללכת על זה מה כבר יכול להיות זה רק טלוויזיה.
בעוד 3 שנים ניקח משהו יותר חזק......
ומה מחירה?...