סקר | האם אתם מכבים את הHTPC שלכם?
לי אישית זה נשמע נורא מוזר כי מצד אחד זה מחשב שזולל אנרגיה ולכן דורש כיבוי ומצד שני לא נראה לי הגיוני שאני אצטרך לקום ולהדליק את המכשיר ואז בסוף היום לכבות אותו.
השאלה היא האם אתם משאירים את המחשב דולק 24/7 או שאתם מכבים אותו? ואם מכבים אז האם זה פיזית או שיש דרך עם שלט וכו'?
השאלה היא האם אתם משאירים את המחשב דולק 24/7 או שאתם מכבים אותו? ואם מכבים אז האם זה פיזית או שיש דרך עם שלט וכו'?
כי מחשב דולק צורך מאות ואטים. זה עולה כסף ומחמם את החדר. בחורף זה בסדר, בקיץ זה ממש מיותר אם לא משתמשים בו.Shayosef כתב:למה לכבות מחשבים ?...
בנוסף, כשהרכיבים במחשב נמצאים בטמפרטורה גבוהה, זה מקצר את אורך חייהם.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
יש לי שני מחשבים, הראשי שבחדר עובד 24/7 (הורדות וגישה מהירה לאינטרנט)
השני HTPC הגדרתי שכל פעם שאלחץ על כפתור הכיבוי הוא יכנס לשנת חורף "HIBERNATE" (רק בתצורה זו המחשב ממש מכבה את עצמו, ועולה מהר חזרה לאחר הדלקה), אני עושה זאת בד"כ בלילה לאחר שסיימתי להשתמש במחשב.
השני HTPC הגדרתי שכל פעם שאלחץ על כפתור הכיבוי הוא יכנס לשנת חורף "HIBERNATE" (רק בתצורה זו המחשב ממש מכבה את עצמו, ועולה מהר חזרה לאחר הדלקה), אני עושה זאת בד"כ בלילה לאחר שסיימתי להשתמש במחשב.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
אתה מחובר ב HDMI או VGA ?staticx כתב:יש לי שני מחשבים, הראשי שבחדר עובד 24/7 (הורדות וגישה מהירה לאינטרנט)
השני HTPC הגדרתי שכל פעם שאלחץ על כפתור הכיבוי הוא יכנס לשנת חורף "HIBERNATE" (רק בתצורה זו המחשב ממש מכבה את עצמו, ועולה מהר חזרה לאחר הדלקה), אני עושה זאת בד"כ בלילה לאחר שסיימתי להשתמש במחשב....
לי ישנה בעיה "להעיר" את המחשב משינה כי אז החיבור בעזרת ה HDMI לא "מדליק" את המסך, מצטער על הניסוחים העילגים, עוד לא התעוררתי.
ה-HTPC שלי בסלון עובד 24/7. הפעמים היחידות שאני מכבה אותו היו כאשר עברתי דירה וכאשר הוספתי כרטיס DVB-S.
אני לא יודע מה איתכם, אבל אני לא מוכן לחכות 30-40 שניות (זמן שלוקח לו לעלות) על מנת להתחיל לראות טלוויזיה.
אני לא יודע מה איתכם, אבל אני לא מוכן לחכות 30-40 שניות (זמן שלוקח לו לעלות) על מנת להתחיל לראות טלוויזיה.
You are never fully dressed without a smile
- eyal71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 117
- שם מלא: אייל סעדון
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
4 מחשבים
2 דלוקים תמיד - אחד מהם עצלנות - זה הזמן לסדר לו sleep mode
1 של הילדים נכבה אוטומטית ב 21:00
וה htpc בסלון - תמיד מתלבט לגביו
הבעיה שאם מכנסים אותו ל sleep mode לא מצליח להעיר אותו עם השלט והדבר הגרוע יותר שה windows לא מסתדר עם ה media portal
1 של הילדים נכבה אוטומטית ב 21:00
וה htpc בסלון - תמיד מתלבט לגביו
הבעיה שאם מכנסים אותו ל sleep mode לא מצליח להעיר אותו עם השלט והדבר הגרוע יותר שה windows לא מסתדר עם ה media portal
- Ambious
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
3 מחשבים.
מחשב ראשי: מכבה בלילה כמעט כל לילה כי אחרת יש לי באג מוזר שאם אני לא מכבה את המחשב כל 48 שעות לפחות הוא מופיע (וזאת לא התחממות, בדקתי).
מחשב משני: דלוק כמעט תמיד
HTPC: כשאני הולך לישון אני משתמש בכפתור Sleep של השלט מדיה סנטר. היתרון ב- Sleep הוא שהמחשב יודע להדליק את עצמו בחזרה כשהוא צריך להקליט או כשאחד המחשבים האחרים מבקש גישה אליו.
מחשב ראשי: מכבה בלילה כמעט כל לילה כי אחרת יש לי באג מוזר שאם אני לא מכבה את המחשב כל 48 שעות לפחות הוא מופיע (וזאת לא התחממות, בדקתי).
מחשב משני: דלוק כמעט תמיד
HTPC: כשאני הולך לישון אני משתמש בכפתור Sleep של השלט מדיה סנטר. היתרון ב- Sleep הוא שהמחשב יודע להדליק את עצמו בחזרה כשהוא צריך להקליט או כשאחד המחשבים האחרים מבקש גישה אליו.
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
2 מחשבים.
HTPC דולק כל הזמן. מקליט תוכניות כמעט כל יום, ומשמש גם להורדות.
מחשב נוסף שמשמש לעבודה ומייל דולק רק כשבשימוש.
HTPC דולק כל הזמן. מקליט תוכניות כמעט כל יום, ומשמש גם להורדות.
מחשב נוסף שמשמש לעבודה ומייל דולק רק כשבשימוש.
- yuvalb70
-
- חבר פעיל

- תגובות: 98
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
כרגע אני מכבה את המחשב כשלא בשימוש. השלט של לוג'יטק מדליק את כל המערכת בלחיצה אחת - החיסרון שלוקחת איזה דקה עד שהויסטה עולה עם המדיה סנטר.
ניסיתי כמה פעמים את התצורה של מעבר לשינה - אבל משום מה המחשב מתעורר באמצע הלילה ללא סיבה הגיונית (ועברתי על כל הרשימה של הרכיבים שיכולים לעורר שמינה כולל דיפנדר ולא עזר עד עכשיו....)
בנוסף אחרי התעוררות להקלטה - יש דרך לגרום שיחזור למצב שינה ?
יובל.
ניסיתי כמה פעמים את התצורה של מעבר לשינה - אבל משום מה המחשב מתעורר באמצע הלילה ללא סיבה הגיונית (ועברתי על כל הרשימה של הרכיבים שיכולים לעורר שמינה כולל דיפנדר ולא עזר עד עכשיו....)
בנוסף אחרי התעוררות להקלטה - יש דרך לגרום שיחזור למצב שינה ?
יובל.
3 מחשבים:
המפלצת בחדר עבודה: תמד דולק ומחובר לאל פסק.
בהחלט זללן אנרגיה רציני...
המחשב של השועלה: דולק עד שהולכים לישון (נמצא בחדר שינה).
HTPC: דולק רק שמשתמשים בו בעיקר בגלל שהוא קצת טרקטור. שיעבור המיתון נחליף מארז
לגבי SLEEP פונקציה שמה שהבנתי מחסלת הרדיסקים אבל זו רק שמועה.
המפלצת בחדר עבודה: תמד דולק ומחובר לאל פסק.
בהחלט זללן אנרגיה רציני...
המחשב של השועלה: דולק עד שהולכים לישון (נמצא בחדר שינה).
HTPC: דולק רק שמשתמשים בו בעיקר בגלל שהוא קצת טרקטור. שיעבור המיתון נחליף מארז
לגבי SLEEP פונקציה שמה שהבנתי מחסלת הרדיסקים אבל זו רק שמועה.
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים