שלום לכולם
לפני מספר ימים קיבלתי את המסך דרך אגב מסך מעולה .
האם יש לי הגדרות לכוון כשמסך מגיע לדוגמא להוריד בהירות או להוסיף ניגודיות ודרך כאלה?
או שהכל אוטומטתי לא צריך לגעת בכלום רק לחבר לחשמל...
דרך אגב יש איזהשהיא בדיקה שאני מריץ לראות שהמסך תקין לחלוטין?
צריך עזרה בכיוון המסך samsung 40A450
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
המסך מגיע עם ערכים "מומלצים" מהמפעל. מניסיון של חברים רבים, זה בד"כ לא התמונה הטובה ביותר שניתן להפיק ממנו ולכן נדרש כיול (שינוי של מספר פרמטרים).
אם יש לך YES, אז בעזרת ערוץ 144 YES IMPACT יש אפשרות קלה ונוחה לכייל את הבהירות ואת הניגודיות. יש מדריך באתר בדיוק לזה - קרא אותו.
בנוסף, לצורך כיול בסיס, אני ממליץ לך להוריד Sharpness למינימום, ולהוריד Color כדי להימנע מתמונה מלאכותית מידי של הצבעים.
קצת קשה להשוות ערכים בין שני מסכים (כי לא בטוח ששניהם מכויילים בצורה זהה), אבל אם אתה רוצה ערכי ייחוס, אז אצלי בסמסונג מופיעים הערכים הבאים לכניסת YES:
Mode: Standard
Backlight: 6
Contrast: 60
Brightness: 50
Sharpness: 10
Colour: 30
אני מקווה שזה ייתן לך כיוון כלשהו.
אם יש לך YES, אז בעזרת ערוץ 144 YES IMPACT יש אפשרות קלה ונוחה לכייל את הבהירות ואת הניגודיות. יש מדריך באתר בדיוק לזה - קרא אותו.
בנוסף, לצורך כיול בסיס, אני ממליץ לך להוריד Sharpness למינימום, ולהוריד Color כדי להימנע מתמונה מלאכותית מידי של הצבעים.
קצת קשה להשוות ערכים בין שני מסכים (כי לא בטוח ששניהם מכויילים בצורה זהה), אבל אם אתה רוצה ערכי ייחוס, אז אצלי בסמסונג מופיעים הערכים הבאים לכניסת YES:
Mode: Standard
Backlight: 6
Contrast: 60
Brightness: 50
Sharpness: 10
Colour: 30
אני מקווה שזה ייתן לך כיוון כלשהו.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!