התייעצות לסט קולנוע ביתי
שלום חברים יקרים...
אני מתלבט בסט שאני עומד לקנות ורציתי את עזרתכם\
מגבר : AVR 255 / ONKYO 606
רמקול קדמי: polk audio monitor 30
אחורי:polk audio monitor 30
סנטר:polk audio cs1
בחרתי במדפי כי אין לי מקום בחדר לריצפתי הרמקולים יהיו תלויים על הקיר.
מה אתם אומרים סט טוב ? ואיזה מגבר הכי מומלץ.?
כמו כן אשמח להמלצה על חנויות שמוכרים את הסט הנ"ל במחיר אטרקטיבי.
אני מתלבט בסט שאני עומד לקנות ורציתי את עזרתכם\
מגבר : AVR 255 / ONKYO 606
רמקול קדמי: polk audio monitor 30
אחורי:polk audio monitor 30
סנטר:polk audio cs1
בחרתי במדפי כי אין לי מקום בחדר לריצפתי הרמקולים יהיו תלויים על הקיר.
מה אתם אומרים סט טוב ? ואיזה מגבר הכי מומלץ.?
כמו כן אשמח להמלצה על חנויות שמוכרים את הסט הנ"ל במחיר אטרקטיבי.
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
לגבי המלצה לחנות, יש לי חנות שההתנסות שלי איתה מאוד חיובי. שלח הודעה פרטית.
יש לי בבית סט של פולקאודיו והייתי ממליץ:
1) כדאי לך מאוד לבחון גם את וורפדל סידרת דיאמונד 9 , או מורדונט שורט. אותה רמת מחירים, ולדעתי יותר טובים.
2) אם להשאר עם הפולק אז הייתי שוקל ברצינות את הסנטר CS2. הוא אמנם מעט יותר יקר, אבל ה CS1 קצת חסר נפח. אל תשכח שבק"ב הרמקול העיקרי זה הסנטר.
נ.ב
הייתי מסתכל גם על רסיברים של מרנץ.
יש לי בבית סט של פולקאודיו והייתי ממליץ:
1) כדאי לך מאוד לבחון גם את וורפדל סידרת דיאמונד 9 , או מורדונט שורט. אותה רמת מחירים, ולדעתי יותר טובים.
2) אם להשאר עם הפולק אז הייתי שוקל ברצינות את הסנטר CS2. הוא אמנם מעט יותר יקר, אבל ה CS1 קצת חסר נפח. אל תשכח שבק"ב הרמקול העיקרי זה הסנטר.
נ.ב
הייתי מסתכל גם על רסיברים של מרנץ.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
לגבי הרסיבר, הרמן קרדון - אין מה לחשוב יותר מדי- כל החידושים שיש, עוצמה יותר ממספקת בשביל חדר, אפשרות להרחבה עם מגברי פאוור, ממשק גרפי מגניב, HDMI 1.3 ועוד.
לגבי הרמקולים - מה הטעם באחוריים באותו סדר גודל של הקדמיים ?
אני ארחיב- בתקציב אחר, אני מניח שהמוניטור 30, למי שאוהב את הסאונד של POLK יהיו מתאימים מאוד.
בתקציב שלך, הייתי מגדיל את ההשקעה ברמקולים הקדמיים על חשבון האחוריים. קח בחשבון שהסנטר והקדמיים הם אלו שעובדים ונשמעים במקבית המקרים והשקעה שכזו באחוריים בהתחשב בתקציבך היא OVERKILL.
לגבי הסנטר - מצטרף להמלצה של מולטימדיה-מאן, במקרה של הפולק - אבל במחירים האלו הייתי בוחר בסנטר אחר לגמרי.
אם שמעת את הרמקולים ואהבת את גוון הסאונד - תהנה מהם.
לגבי הרמקולים - מה הטעם באחוריים באותו סדר גודל של הקדמיים ?
אני ארחיב- בתקציב אחר, אני מניח שהמוניטור 30, למי שאוהב את הסאונד של POLK יהיו מתאימים מאוד.
בתקציב שלך, הייתי מגדיל את ההשקעה ברמקולים הקדמיים על חשבון האחוריים. קח בחשבון שהסנטר והקדמיים הם אלו שעובדים ונשמעים במקבית המקרים והשקעה שכזו באחוריים בהתחשב בתקציבך היא OVERKILL.
לגבי הסנטר - מצטרף להמלצה של מולטימדיה-מאן, במקרה של הפולק - אבל במחירים האלו הייתי בוחר בסנטר אחר לגמרי.
אם שמעת את הרמקולים ואהבת את גוון הסאונד - תהנה מהם.