תגובות לסקירה HTPC: קופסת הטלוויזיה הקסומה של Compro V300
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אחלה סקירה!
מוצר מעניין
לדעתי כדאי להוסיף לסקירה עוד כמה רעיונות מה אפשר לעשות איתו ולהבהיר גם מה אי אפשר
א. להבהיר שאי אפשר להבנתי להקליט איתו - למי שבטעות יטעה לחשוב כך.
ב. אפשר גם לחבר אותו למסך מחשב שבשימוש - וככה לראות טלויזיה תוך כדי גלישה או עיסוקים אחרים(יש אפשרות לשנות את גודל/מיקום ה PIP?), או באמת לשחק בקונסולות וכד' - אידיאלי לחדרי הילדים/נוער - במקום לשים שני מסכים (מחשב וטלויזיה) - קונים מסך מחשב - ועושים הכל דרכו.
רעיון נוסף רק שצריך לחשוב עליו לעומק זה להוסיף מיתוג למי שהמקום ברסיבר נגמר/לא היה מעולם - לפחות מבחינת וידאו..
מוצר מעניין
לדעתי כדאי להוסיף לסקירה עוד כמה רעיונות מה אפשר לעשות איתו ולהבהיר גם מה אי אפשר
א. להבהיר שאי אפשר להבנתי להקליט איתו - למי שבטעות יטעה לחשוב כך.
ב. אפשר גם לחבר אותו למסך מחשב שבשימוש - וככה לראות טלויזיה תוך כדי גלישה או עיסוקים אחרים(יש אפשרות לשנות את גודל/מיקום ה PIP?), או באמת לשחק בקונסולות וכד' - אידיאלי לחדרי הילדים/נוער - במקום לשים שני מסכים (מחשב וטלויזיה) - קונים מסך מחשב - ועושים הכל דרכו.
רעיון נוסף רק שצריך לחשוב עליו לעומק זה להוסיף מיתוג למי שהמקום ברסיבר נגמר/לא היה מעולם - לפחות מבחינת וידאו..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
היי lawpower,
א. הזכרתי זאת בתחילת המאמר, שהוא לא "כרטיס טלוויזיה".
ב. המוצר הוא אכן אידאלי לחדרי ילדים ושינה! במקור כתבתי בדיוק על זה בתחילת המאמר, אולם הטקסט הועבר להפנייה אליו בדף הראשי של האתר. אולי באמת כדאי להוסיף את טקסט ההפנייה גם למאמר עצמו.
ב. המוצר הוא אכן אידאלי לחדרי ילדים ושינה! במקור כתבתי בדיוק על זה בתחילת המאמר, אולם הטקסט הועבר להפנייה אליו בדף הראשי של האתר. אולי באמת כדאי להוסיף את טקסט ההפנייה גם למאמר עצמו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לא כל אחד מבין מה הכוונה שזה לא כרטיס טלויזיה... - מישהו רואה שיש תמונת PIP - יחשוב שאפשר להקליט או משהו...pixies כתב:היי lawpower,
ב. המוצר הוא אכן אידאלי לחדרי ילדים ושינה! במקור כתבתי בדיוק על זה בתחילת המאמר, אולם הטקסט הועבר להפנייה אליו בדף הראשי של האתר. אולי באמת כדאי להוסיף את טקסט ההפנייה גם למאמר עצמו....
התכוונתי לחדרי ילדים - לא כמסך ישן שאתה מחבר - אלא להפוך את מסך המחשב שיהיה יעיל לעוד כמה דברים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בהפנייה בדף הראשי של HomeTheater.co.il כתוב: " יש לכם טלוויזית CRT ישנה בחדר השינה ומסך LCD ישן למחשב שזרוק בבוידעם ואין לכם מה לעשות איתו? בחדר שלכם יש גם טלוויזיה וגם מחשב עם מסך? ל-TV Box של Compro שנסקור כאן יש פתרונות מעניינים בשבילכם."
לגבי חוסר האפשרות להקלטה אתה צודק, וטוב שהעלית את הנקודה הזו.
לגבי חוסר האפשרות להקלטה אתה צודק, וטוב שהעלית את הנקודה הזו.
סתם באופן אישי לגבי compro
הייתה לי חווית שירות מעולה עימם.
יש לי כרטיס טלוויזיה שלהם E500, אשר לכאורה מתאים לוויסטה אך לא לוויסטה מדיה סנטר, יש להם כרטיס דומה E500F, אשר מתאים לוויסטה מדיה סנטר.
פניתי לשירות הלקוחות שלהם במייל עם תאור הבעיה ( רציתי להשתמש בE500 במדיה סנטר ), חזרו אלי למחרת במייל מהתמיכה הטכנית, הפנו אותי להוריד דרייברים אחרים + תוכנת טלוויזיה והבעיה נפתרה.
שירות מעולה.
יש לי כרטיס טלוויזיה שלהם E500, אשר לכאורה מתאים לוויסטה אך לא לוויסטה מדיה סנטר, יש להם כרטיס דומה E500F, אשר מתאים לוויסטה מדיה סנטר.
פניתי לשירות הלקוחות שלהם במייל עם תאור הבעיה ( רציתי להשתמש בE500 במדיה סנטר ), חזרו אלי למחרת במייל מהתמיכה הטכנית, הפנו אותי להוריד דרייברים אחרים + תוכנת טלוויזיה והבעיה נפתרה.
שירות מעולה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

סתם דוגמא: בחדר השינה יש לך ממיר כבלים/לוויין וטלוויזית CRT ישנה, ובבוידעם זרוק לך מסך LCD ישן של 15 או 17 אינץ'. המוצר הזה הופך לך את מסך המחשב לטלוויזיה לכל דבר.OferL כתב:אז למה בבכל זאת את המכשיר הזה ולא כרטיס לכידה?...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

מי שלא רוצה להסתבך עם דרייברים.OferL כתב:אז למה בבכל זאת את המכשיר הזה ולא כרטיס לכידה?...
מי שלא רוצה להתקין עוד איזה תוכנה.
מי שיש לו נייד ולא יכול להתקין כרטיס כזה (טוב נו - סיכוי טוב שגם אין לו מסך LCD...)
אני יודע שהשאלה שלי היא לא על המוצר הנסקר ואני מתנצל מראש. אצלי המחשב מחובר ב S-VIDEO לטלוויזיה CRT, זה עובד לא רע רק שהרזולוציה בכל מה שקשור לטקסט היא איומה. פשוט קשה לקרוא את מה שכתוב. בסרטים זה דווקא בסדר (אבל אני לא כזה חד עין). המחשב משמש בעיקר למוזיקה רוב הדיסק הקשיח הוא קבצי FLAC והרכיב הכי איכותי זה הכרטיס קול אבל יהיה נחמד לראות באופן ברור את שמות כקבצים. אם משהו יכול ליעץ לפתרון פשוט וזול לבעיה?
תודה מראש לכל העונים.
תודה מראש לכל העונים.
כל יום לומדים משהו חדש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

פתרון פשוט וחינמי - לך ללשונית ה-Appearance בהגדרות כרטיס המסך שלך (Control Panel-Display), והגדל שם פונטים/שים אותם ב-Bold וכו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
ביקורת מצויינת למוצר שימושי 
יציאת 1650x1050 ?
זה 1680 או 1650 ?
מעניין איך נראה סיגנל קומפוננט HD 1080i שנכנס למכשיר ויוצא ב 1650x1050
אני שואל מכיוון שטלויזיה FULL HD עדיין יקרה בעוד שמסך שתומך ברזולוציות VGA כאלו הוא כבר במחיר סביר
והנה פתרון למי שרוצה FULL HD אבל לא יכול (זה אני)
זה 1680 או 1650 ?
מעניין איך נראה סיגנל קומפוננט HD 1080i שנכנס למכשיר ויוצא ב 1650x1050
אני שואל מכיוון שטלויזיה FULL HD עדיין יקרה בעוד שמסך שתומך ברזולוציות VGA כאלו הוא כבר במחיר סביר
והנה פתרון למי שרוצה FULL HD אבל לא יכול (זה אני)
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

טעות שלי, אכן מדובר ב-1680 על 1050. אין לי אפשרות לבדוק את זה כי אין לי מסך שתומך ברזולוציה הזו בבית.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה באמת רוצה לקנות CRT חדשה לבית??
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה מתכוון ל-TV Box-ים של חברות מתחרות? תן דוגמא ואני אבדוק.ra כתב:במה זה שונה מכל tv-box ?...