העברת מוצר במכס
לפי אתר המכס http://www.mof.gov.il/CUSTOMS/tosh_ho.htm
סעיף מספר 3 קובע:
סעיף מספר 3 קובע:
ואם ביום ההעברה במכס 130 פאונד יהיו שווים יותר מ-200$?חפצים אחרים שלא פורטו לעיל שהבאת אתך בכניסתך לשימוש עצמי או כמתנה לאדם אחר, שערכם אינו עולה על 200$ - לכל נכנס מגיל שנתיים ומעלה....
1. אם אתה לא רוצה לסבך אף אחד - שיעבור באדום.
2. מהנסיון שלי, כאשר מדובר במוצר בסכום "גבולי" המוכסים מגלים התחשבות (או עצלות, תלוי איך מסתכלים על זה) ולא גובים מע"מ ומכס.
2. מהנסיון שלי, כאשר מדובר במוצר בסכום "גבולי" המוכסים מגלים התחשבות (או עצלות, תלוי איך מסתכלים על זה) ולא גובים מע"מ ומכס.
You are never fully dressed without a smile
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם זה גבולי - שיעבור בירוק וזהו...
ויגיד שזה על ה-200$ והכל תלוי בשער...
אני בספק שמישהו יגיד לו משהו על זה...
זה לא שהוא ניסה להבריח איזה משהו בשווי 500$... (מי עושה דברים כאלה?)
מציע לך לבדוק טוב איזה גירסא אתה מביא - כי אם אני לא טועה אתה מביא גירסא שלמיטב זכרוני חסרה בכל מיני דברים (אולי גם יציאת HDMI)
ויגיד שזה על ה-200$ והכל תלוי בשער...
אני בספק שמישהו יגיד לו משהו על זה...
זה לא שהוא ניסה להבריח איזה משהו בשווי 500$... (מי עושה דברים כאלה?)
מציע לך לבדוק טוב איזה גירסא אתה מביא - כי אם אני לא טועה אתה מביא גירסא שלמיטב זכרוני חסרה בכל מיני דברים (אולי גם יציאת HDMI)
הגירסא ה"חלשה" של ה-XBOX עכשיו היא ה-ARCADE והיא אכן זו שאני רוצה להביא.
יש לה יציאת HDMI אך היא מגיעה ללא הכבל כמו ה-ELITE ואפילו כבל קומפוננט אין לה אלא קומפוזיט. אבל זאת לא בעיה מבחינתי - או שאני אקנה כבל HDMI או שחבר יביא לי כבל קומפוננט שהוא לא משתמש בו (כי לו יש HDMI).
אבל תודה על הדאגה
יש לה יציאת HDMI אך היא מגיעה ללא הכבל כמו ה-ELITE ואפילו כבל קומפוננט אין לה אלא קומפוזיט. אבל זאת לא בעיה מבחינתי - או שאני אקנה כבל HDMI או שחבר יביא לי כבל קומפוננט שהוא לא משתמש בו (כי לו יש HDMI).
אבל תודה על הדאגה