WHITESNAKE - ההופעה בת"א.....

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
שלח תגובה
רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו
תגובות: 830
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #1 

אני אתחיל ישר מהסוף.......השעה מאוחרת קצת ,עדיין איוושת הרחש הלבן מהדהדת באוזניים.

זה לא היה והאוווווו ...אבל זה לא היה רחוק. הופעה גדולה אחרי הכל. אין ספק........הייתה תמורה עבור האגרה.

קרוב לשעתיים של מופע שהחל באיחור של חצי שעה......כששעה אחורה ,עוד היה נידמה שהאולם יהיה חצי ריק. אבל הוא היה גדוש בסופו של דבר ,דיי קרוב למלא בחובבי רוק ,שהיו צמאים לסגור את הקיץ עם עוד מופע רוק כבד טוב. וזה היה הרבה יותר מטוב.

מצאתי את עצמי בקירבת הבמה , ממש באמצע ,שם תפסו עמדה כמה מחברי הפורום בראשות אייל......מורעל וויסנייק , שהיו במרחק נגיעה מהבמה.

הקהל היה חסר סבלנות , וחיכה למנה העיקרית. הופעת חימום לא היתה.

וזה הגיע..........עוד אחת מהדינוזאורים של הרוק הכבד על הבמה בהאנגר 11 בת"א , להקת הרוק בלוז מטאל ..וייטסנייק בהרכב מכובד של 6 חברים , 2 גיטרות ,עוד באס ,תופים ,קלידים......והסולן הכריזמט והניפלא..........דייויד קוברדייל.

זה התחיל רע......לא רוצה להגיד גרוע , והבנתי מהר מאוד שאני בבעיה ,של להיות קרוב ולשמוע רע... או להיתרחק ולהתחיל לשמוע כמו שצריך. בלתי אפשרי היה מבחינתי להישאר קרוב. לא אכנס לבעיות טכניות ,אבל בקצרה ,הייתי קרוב מדי למוניטורים של הבמה , והתופים מולי......כשרמקולי הקהל בצדדים כימעט בקו אחד איתי.
סאונד עמום.....שירה גרועה שלא נישמעת , בייס דראם עמום שממסך על שאר הכלים , ואחרי בערך 3 שירים אני נישבר ,ומחליט לנוע אחורה. עוד 2 חברי פורום , מצטרפים אלי , גם הם מתבעסים מהסאונד הגרוע.
וכך אכן קרה....שינוי המיקום , פשוט שינה את התמונה מהקצה אל הקצה. פתאום יש קוברדייל , הבאלאנס הישתפר , מתחילים לשמוע להקה כמו שצריך.
לדעתי הסאונד עצמו הישתפר גם לאט לאט עם ההופעה וגם החיוך של פני.
המופע לא היה והאוו......כי הבאלאנס לדעתי לא היה מושלם.
היה קשה לשמוע את הבסיסט, ולהרגיש שהוא קיים.. הוא ניבלע בסאונד החזק של הבייס דראם..... וגם תפקיד הקלידים, כימעט ולא הורגש למעט כמה קטעים שקטים , שהוא ניגן כמעט כינור ראשון.
מעבר לטענות האלה........נחש לבן ,נתנה הופעה פצצה. שואו אמיתי , קוברדייל.....מאסטרו אמיתי , שלועג ל 58 שנותיו , ועדיין במיטבו עם יכולות קוליות ניפלאות , ומיתרים שעדין עומדים בעומס ולא מאכזבים שהוא עולה גבוה בשירה , והוא כולו מלא בפרץ של אנרגיות ,מקפץ על הבמה כמו בחור בן 18.

שעתיים גדולות של רוק ,ממיטב החומרים של הלהקה היו שם. על ההצגה.............2 גיטריסטים מצויינים , כשהבולט ביניהם לדעתי דאג אולדריץ , עם הופעה כריזמטית וקטעי סולו......סוף הדרך. רב ביץ ,הגיטריסט השני ,היה לכאורה פחות כריזמטי אבל גם גיטריסט ניפלא , ואחד משיאי הערב היה קטע סולו של 2 הגיטריסטים כשהם מנגנים ראש בראש.........אחד מול השני ומתעללים בגיטרות בקטעי סולו מעולים.

גם פרייזר......המתופף היה מצויין , ועשה עבודה ניפלאה של שעתיים לרבות עבודת רגליים נהדרת על הדאבל פדאל של הבייס.

וויטסנייק.....הרכב רוק כבד עם הרבה מלודייה ,ונטיות לסאונד אייטיז מתקתק , עשתה את זה הערב.............בגדול , וחגגה למעשה 30 שנות פעילות עם הקהל הישראלי.

בשורה התחתונה , פחדתי שאתאכזב , אבל קיבלתי ערב רוק כבד ניפלא , שבאמת שלא היה רחוק ממושלם , ולהקה שנתנה לקהל את כל מה שיכלה ויותר , והצליחה לשלהב את האלפים יותר ויותר , וככל שהמופע התקרב לסיום , הסאונד היה נישמע טוב יותר , והקהל לא נח לרגע , ופירגן ללהקה בענק.

גם הלהקה פירגנה לקהל , ונידמה לי שספרתי 4 הדרנים. כולל קטע של...........סגול כהה.

זהו......כנראה מופע הרוק הכבד האחרון להקיץ , אבל בהחלט הופעה ששוב שלחה אותי הבייתה אומנם עם קצת ציפצוף באוזן ,אבל חיוך גדול ,של ערב הרבה יותר מנהדר ,שהיה שווה להיות בו. פשוט נהנייתי חבל"זזזזזזזזזזזזזז :D (Y)

שאעיז ואתן ציון לערב הזה בסולם 10 ????????

8 וחצי...........אולי אפילו 9. (Y) (Y) (Y)

היה גם כייף גדול לפגוש כמה חברים טובים מהפורום , ולהחליף איתם גם מילים וגם חוויות.
אייל......איפה היית בסיום ???? חיכיתי לך. ניסית להשיג חתימות????? חחחחחחח :P

רפי_א
חגיגת וויטסנייק....בעיצומה
 חגיגת וויטסנייק....בעיצומה
קוברדייל.....על המסך
 קוברדייל.....על המסך
קוברדייל....על הבמה
קוברדייל....על הבמה
נערך לאחרונה על ידי רפי_א ב 13/11/2008 18:26, נערך 8 פעמים בסך הכל.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6606
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

רפי,

אני שמח שנהנת ! בהאנגר 11 יש בעיית סאונד חמורה. לא הייתה הופעה אחת שהייתי שם, שאפשר היה להגדיר את הסאונד סביל. יש זלזול אדיר מצד המקום בקהל הישראלי וחבל....

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #3 

אני חושב שרפי תיאר את המצב במדוייק .
אכן בקירבת הבמה הסאונד היה קטטרופאלי , פשוט כלום נאדה , גורנישט .
גם אני לאחר השיר השני הבנתי שלא בשביל זה הגעתי , והחלום שלי כניראה נמוג לנגד עניין .
תנסו לחשוב על קבלת החלטה מהקשות שבחיי .
אני במרחק נגיעה מהבמה ומהנגנים , ועכשיו לקחת אחורה :lol:
אף פעם לא התלוננתי על המיבנה הפיזי שלי אבל גובה הוא לא החלק החזק שלי .
ולבסוף החלטתי שכדאי ללכת אחורה .
כפי שרפי תיאר התוצאה היתה טובה יותר , אם רחוקה שנות אור מהתוצאה של יורייה היפ במיבצר שוני.

לגבי החומרים וחברי הלהקה , ההרכב קצת השתנה , זה לא אותו ההרכב מ 2006 , זה לא אותו המתופפף שניגן בהופעות ב 2006 , וגם לא אותו הבסיסט .
מעניין מאוד , כשניכנסתי והסתכלתי על סט התופים חשבתי שאני מתמוטט באותו הרגע , בייס דראם אחד :roll:
כשהמתופף התחיל לנגן הבנתי שבצעם מדובר בשניים , אחד קובנציונאלי , ואחד אלקטרוני (פד).

לגבי החומרים , ניראה שרוב הקהל מכיר את הלהיטים של הלהקה פחות את החומרים האחרים .
בייחוד חוסר הכרה מוחלטת של החומרים החדשים מהתקליט החדש.
לאחר נגינה ושירה של שלושה שירים מדהימים מהתקליט החדש , ההרכב ביצע חומרים ישנים .
גם כאן יש לי השגות , רוב החומרים שהקהל מכיר הם מהתקליט 1987 בהרכב שכלל את VAI .
אני מדבר על כ 80% מהחומר וזה מה שהלהקה ניגנה .
חומרים ישנים יותר , וטובים לא פחות פשוט לא היו שם .
אנ מניח שהלהקה מספקת הנאה לקהל הרחב ולא רק למעריצים הקשים של הלהקה.
בסה"כ היתה הופעה טובה אם כי טעון שיפור בייחוד של הסאונד שהיה לא משהו .

מדובר בהגשמת חלום שלי .
עדיין קשה לי להפנים שהגשמתי אותו , בתחילת ההופעה אפילו ירדה לי דימעה אחת או שניים ובגרון ניחר שרתי את השירים הראשונים .
כן התרגשתי מאוד.
לאחר ההפנמה , שרתי ורקדתי , כל הסובבים שלי בטוח נהנו מההופעה , ולא פחות ממזדקן בן 35 שרוקד ושר מילה במילה את כל החומרים .
אפילו לא היה לי צפוף , פשוט החברה מסביב נהנו מהמראה המלבב .

אני אסכם ואגיד שהערב היה ניפלא .
גרון אין לי , וגם הרגליים כואבת , לאחרע מידה של 6 שעות , אבל למי איכפת .
היה גדול , היה ענק .
ועל זה נאמר

ברוך שהגיענו וקיימנו למצב הזה

כמובן שנהנתי לפגוש חברה מאתר , אומנם לא היו רבים כאלו אבל היה נהדר ליהפגש ולהתררגש יחד.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

עוד

שליחה #4 

אני רוצה להבהיר את גודל המעמד .
לאחרונה הופיעו בישראל יורייה , סגול כהה , ונחש לבן .
חברי הלהקה מגרדים את גיל ה 60 וחלקם חצו את זה .
סגול הופיעה בישראל מספר פעמים וכך גם יורייה (למיטב זיכרוני ) , נחש לבן זו הופעה ראשונה שלהם בישראל .
כפי שאני רואה את הדברים בעשור הקרוב הסיכוי שהם יגיעו לישראל שוב שואף לכלום .
מה גם שהגיל נותן את אותותיו ולכן הסיכוי יותר קטן.
כך שבהחלט מדובר הסבב הופעות אחרון בישראל ואם אני מעריך נכון את המצב ,זה סבב ההופעות האחרון שלהם בכלל .

אסור לשכוח שבעקבות הגיל , הקול משתנה ... ניתן היה להרגיש זאת בקולו של קורבדייל אתמול .
אפילו היה רגע שהוא לא יכל והסתובב למתופף .

מה שמגדיל משמעותית את גודל המעמד.

אף על פי שאתמול הגשמתי חלום גדול מאוד , עדיין יש למה לשאוף.
הופעות של

YNGWIE
DREAM THEATER
SATRIANI
PAT METHENY
ועוד..

פרטים

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #5 

אכן קודמיי סיכמו היטב אוסיף רק את נקודת המבט שלי..

גם אחרי שנדדתי לאחור (אחרי שיר וחצי) עדיין הסאונד לא היה מדהים. אומנם סוף סוף ניתן היה לשמוע משהו (ליד הבמה לא שמעתי כלום רק רעש) ולהפריד בין הכלים והזמר אבל זה לא היה זה..

איני יודע למי להפנות את האצבע המאשימה - להפקה הישראלית או ללהקה עצמאה.. איני יודע מי אירגן את ציוד ההגברה ומי היה אחראי על הסאונד...אבל ככה לא בונים חומה..

בעצם במחשבה שנייה, בהחלט ניתן להפנות אצבע מאשימה ללהקה, גם אם ציוד ההגברה וטכנאי הסאונד הם של ההפקה המקומית עדיין מחובתם הייתה לוודא שתיהיה סאונד נורמאלי ולבדוק את הדברים לפני ההופעה.

להפתעתי, למרות איכות הסאונד הנוראית נהניתי מההופעה , מהאנרגיות שזרמו מהבמה אל הקהל ולהיפך מהקהל לבמה..משואו..ובשורה התחתונה יצאתי עם חיוך שהיה יכול להיות הרבה יותר רחב אם הסאונד היה נורמאלי וסביר .

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #6 

כתבה ה YNET
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3620744,00.html

שימו לב לביקורות .

פרטים

רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו

תראו חברים......

שליחה #7 

הסאונד כמו שציינתי הלך והישתפר ,וממש בחלק האחרון של ההופעה.......היה טוב ומעלה.
תמיד אנשי הסאונד יעשו מה שניקרא...פיין טיונינג , תוך כדי המופע ,אחרי הכל הבאלאנס נעשה באולם ריק , עם לבטח יותר הידהודים.

סאונד טוב......זה לעולם תלוי באנשי הסאונד. ב 99.9 אחוז ,הם טכנאי קול של הלהקה שמכירים את הליין אפ ,ואת כל מה שעומד לקרות.

דבר נוסף ......KOOKE ....וגם לך ride .....בהופעות ,אני תמיד משתדל לעמוד סמוך לעמדת איש הסאונד מתוך הנחה ,שזו הייתה נקודת הרפרנס לעשיית הבאלאנס , ובהנחה שהבאלאנס היה טוב.והפעם העמדה הייתה מרוחקת יחסית, ואולי זה היה המיקום האידיאלי לסאונד טוב. אחרי הכל ,אין להקה בעולם ,שרוצה להשאיר רושם רע על קהל מעריציה , זה חוזר אליה כבומרנג וגם להפקה.לא מאמין שאמנים יזלזו בקהל המעריצים שמחזיק את הלהקה.

אני בטוח שלו הייתי הולך עוד אחורה לכיוון עמדת המיקסר של איש הקול...... הסאונד היה נישמע עוד יותר טוב........אבל הבמה הייתה מתרחקת ממני ,ולא רציתי. בסופו של דבר מהמיקום שלנו ,ההופעה כבר קיבלה צבע אחר , ואיכותי יותר.

גם ההפקה של מופע כזה יודעת ,שלא כדאי לה להשאיר טעם רע של הופעה עם סאונד מחורבן. הם יודעים מצויין שיש מספיק קהל שיודע להעריך ושמע סאונד מצויין בהופעות ,למרות שהיא לבטח יודעת שרבים מהצעירים ,גם ניגנבים מהסאונד של הספיקר בפון שלהם ,כשהם שמועים איזה Mp3 מחורבן , כך שכל מופע מחורבן ,תמיד ישמע טוב יותר מהספיקר בפון. אבל כאמור.......יש מספיק שיודעים איך צריכה להישמע הופעה טובה.

וכמו שאמר אייל......מי שלא ראה את נחש לבן..... בגילגול הזה ,כנראה שניזכה לראות אותם רק בגילגול הבא. החברה האלה ,עברו את גיל התיכון ,חלקם עדיין סוחב מצויין ,אבל החלק הגדול יותר ,כבר לא בכושר מספיק........בטח למופע רוק סוחף ,והגיל כמובן תמיד הולך נגדנו.
אותות ימי ה......סקס סמים ורוק נ רול......עושים את שלהם.

( רנדי ניומן ביטל את המופעים שלו בגלל בעיות בריאות ,קית אמרסון היה אמור להגיע לפני משהו כמו שנתיים לפסטיבל בחיפה.... וביטל ברגע האחרון בגלל בעיות בריאות)

בקיצור......מי שלא היה אמש .........הפסיד. גם אני לא לא חושב שהחברה האלה יעשו עוד סיבוב הופעות ,או יגיעו אלינו שוב.

נחש לבן.......דפקה בסופו של דבר...אחללה הופעה שבעולם , הסאונד היה הרבה יותר מטוב בחלקים היותר מאוחרים של ההופעה ,ואין ספק שאורייה היפ.........בשנה שעברה שמה את רף האיכות גבוה מאוד ,ולא יהיה קל עבור את הרף הזה.
( הייתה לי הרגשה לפעמים שקוברדייל לא מספיק בפרונט עם הקול שלו......אולי זה היה בכוונה , כדי למסך קצת את מה שהלך לאיבוד בקול שלו , אבל עדיין הוא נישמע טוב )

גם ynet........נתנה ביקורת טובה.....דיי ברוח הדברים שכתבתי. מי שהיה.....לבטח נהנה ובגדול.

רפי_א

ORAC
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 384
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

כמו כל החברים שכתבו כאן, גם אני מצטרף לדעתם.
הסאונד לא היה במיטבו אבל חוויה גדולה ומרשימה ללא יוצא דופן.
עוד וי ביומן הרשימות של להקות טובות הולכות ונעלמות (ביגלל גיל הבגרות :lol: ) ובספק אם נשוב לראותם שוב.
כולי תקווה שאכן נצליח לראותם בשנה הבאה אבל הפעם עם הסאונד המושלם.

אייל, צרף ליומן את להקת BLACK SABBATH וכמובן חלומי לראות את DREAM THEATER בקרוב.

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #9 

כמובן כמובן BLACK SABBATH ואת האמת לא איכפת לי מי יגיע DIO , או TONY MARTIN (רצוי מרטין :lol: :lol: :lol: )
כדי ש DIO יבוא להופעה לבד :lol: :lol:
בקיצור רק לא אוסבורן .

פרטים

רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו

ORAC......

שליחה #10 

אני יודע שהיית עם אייל.....אין לי מושג כמה לקחתם אחורה. אני לקחתי הרבה יותר מ 4 מטר אחורה.
והחוויה השתנתה לגמרי ,לא היה מושלם ,אבל בהחלט הסאונד הפך לראוי ושפוי.

וברור כשמש.......שמי שהיה , סימן כמו שאמרת וי גדול.....על עוד אגדה שמי יודע אם נראה אותה אי פעם עוד ככה על הבמה אצלנו.

רפי_א

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #11 

חוץ מזה..לא רק הלהקה עברו את גיל התיכון..גם הקהל (יעני אני..)...ראבק תתארו לעצמכם מה עבר על הרגליים המסכנות שלי שהיו צריכות לסחוב עליהן 100+++ ק"ג במשך כארבע שעות...

פעם הבאה רק מקומות VIP ביציע.... :roll: :roll: :roll: :wink: :wink:

רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו

KOOKE........

שליחה #12 

מה קרה לך........היתחרפנת ????? איזה VIP .........אתה עומד לידי 3 שעות גם בהופעה הבאה חחחחחחחחח

גם לי הרגליים קצת החלו להציק. אחרי הכל 3 שעות על כימעט אותה בלטה...... :P

ואגב. אחד מהחברה שלי בעבודה ,ברגע האחרון ניצל את קשריו וניכנס .........בהזמנה ל VIP...............ואתה חושב שהוא נהנה???????? אחרי הכל הוא נהנה...אבל זה לא היה זה כדבריו. הוא אמר לי שלמעלה הוא ישב והרגיש מנותק מכל מה שקרה למטה.

תגיד לי אייל ........ איך פיספסת את DIO ,לפני שנתיים ???????????? הופעה סוףףףףףף , הוא נתן ,בגני התערוכה. מקום דומה להאנגר...אבל טיפה מחודש וגדול יותר.

ואני בטוח שעוד יבואו לפה תותחים. מה שניקרא.... חבר מביא חבר חחחחחחח.
ג'יליאן בטח המליץ לקוברדייל...... :lol:

רפי_א

haiim_s
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
קיבל תודות: 0

Re: KOOKE........

שליחה #13 

רפי_א כתב:מה קרה לך........היתחרפנת ????? איזה VIP .........אתה עומד לידי 3 שעות גם בהופעה הבאה חחחחחחחחח

גם לי הרגליים קצת החלו להציק. אחרי הכל 3 שעות על כימעט אותה בלטה...... :P

ואגב. אחד מהחברה שלי בעבודה ,ברגע האחרון ניצל את קשריו וניכנס .........בהזמנה ל VIP...............ואתה חושב שהוא נהנה???????? אחרי הכל הוא נהנה...אבל זה לא היה זה כדבריו. הוא אמר לי שלמעלה הוא ישב והרגיש מנותק מכל מה שקרה למטה.

תגיד לי אייל ........ איך פיספסת את DIO ,לפני שנתיים ???????????? הופעה סוףףףףףף , הוא נתן ,בגני התערוכה. מקום דומה להאנגר...אבל טיפה מחודש וגדול יותר.

ואני בטוח שעוד יבואו לפה תותחים. מה שניקרא.... חבר מביא חבר חחחחחחח.
ג'יליאן בטח המליץ לקוברדייל...... :lol:

רפי_א
...
רפי גם אני מקווה שיבואו עוד תותחים שיתנו בראש עוד רוק חזק כמו שהיה אתמול.

Booboo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1929
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #14 

כשעמדתי בשורה השניה חצי מטר מהבמה, והכל על הבמהעצמה היה עדיין דומם, הרגשתי מלך העולם
כשהתחילו לנגן קאברים ברקע והפעילו את הסאב-וופרים הרגשתי כבר כמו נסיך העולם.
כשהלהקה עלתה וקוברדייל התחיל לשיר הרגשתי כמו קבצן העולם...

הסאונד הכי גרוע ששמעתי אי פעם באיזושהי הופעה.
אחרי השיר הראשון במקום להתלהב ולמחוא כפיים צעקנו לקוברדייל "We Can't Hear You"...

אחרי שני שירים וחצי כבר היה לי ברור שאני עובר אחורה, ושם באמת כבר שמעו הרבה יותר טוב אבל רחוק שנות אור מהסאונד באוריה היפ למשל.

המחנק בהאנגר הדוחה הזה וכמות האנשים שעישנה למרות שהודיעו בפירוש שאסור, יחד עם העמידה של 6 שעות על הרגליים, עשו אצלי את שלהם.

למרות הפרפורמנס היוצא מין הכלל של הלהקה, הדואט המדהים והסולואים של שני הגיטריסטים, הלהיטים מהאלבום 1987 שסחפו את הקהל, ארבעת (לא טעית רפי) ההדרנים ורוקסן מ"היפה והחנון" שמכרה בירות, אני את ההופעה הבאה אראה מבחינתי רק בישיבה ובמקום פתוח.

טוב, נו, אם דרים תיאטר יגיעו אני כנראה אשקול את זה בשנית :lol:
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"

godu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
קיבל תודות: 0

שליחה #15 

Eyal_W כתב:כמובן כמובן BLACK SABBATH ואת האמת לא איכפת לי מי יגיע DIO , או TONY MARTIN (רצוי מרטין :lol: :lol: :lol: )
כדי ש DIO יבוא להופעה לבד :lol: :lol:
בקיצור רק לא אוסבורן .
...

DIO היה לא מזמן ב 2005 ואינשאללה בעזרת השם (ואיזה מפיק מוצלח) יבוא שוב. ההופעה שלו היתה אולי הטובה ביותר שראיתי. מקווה שלא נבהל מהמעריץ הבודד שחיכה לו בשדה התעופה ב6 בבוקר רק כדי ללחוץ לו את היד.
לגבי Sabbath אם הם יגיעו עם מישהו אין ספק שזה יהיה DIO איתו הם עושים עכשיו טור בארה"ב, למרות שאני חייב לציין שגם אם Tony Iommi יגיע לבד אני אלך לראות את הבן אדם שבמו אצבעותיו עיצב את סאונד המטאל העכשווי. בכל מקרה, השילוב של DIO וסאבת' הוציא בעבר בשתי תקופות האיחוד (של Dehuminizer ושל Mob Rules, Heaven and Hell) חומרים באיכות נדירה שהלוואי שתחזור שוב.

לגבי Ozzy, את מה שהבן אדם הזה עשה אי אפשר לקחת ממנו. הבן אדם כתב את השיר הראשון שנכתבת לממש מטאל והיה הסולן המקורי של סאבת'. בנוסף במשך השנים הבן אדם הוציא המון דיסקים טובים והכיר לעולם הרבה גיטריסטים מדהימים. That Being Said, אין מצב שאני הולך לראות את הסמרטוט רצפה הזה בכל קונסטלציה אחרת חוץ מאיזה איחוד דמיוני של סאבת'.

להופעה של Whitesnake לא הלכתי מהסיבה הכי מפגרת בעולם. פשוט לא היה לי עם מי ....
אני פשוט דביל, הייתי צריך ללכת לבד.

איך הפסדתי את זה, אני פשוט דפוק.

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #16 

godu -באמת סיבה סופר לא הגיונית שלא הגעת
ומעבר לך היה לך עם מי ללכת ....

http://www.hometheater.co.il/vp684676

פרטים

שלח תגובה

חזור אל “מוסיקה”