סיקור חדש לאלבום חדש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
תודה על הסקירה.
לדעתי מת'יני באלבום הזה חוזר על עצמו, האלבום מזכיר מאוד את "WE LIVE HERE" ו- "SECRET STORY". ציפיתי ליותר....
אני דווקא מאד אוהב את ה"חזרה " של מת'ני לג'אנר הנל .
בכלל יש המון המון תאוריות בקשר ללהקות ויוצרים על מאין"חזרה" על החומר .
לדעתי אם אני אוהב להקה מסוימת או יוצר מסויים אני תמיד מצפה שיתן לי חומר חדש אבל בדיוק באותה הרמה ו"רעיון" שאהבתי באלבומים הקודמים .
מעצבן אותי מאד שיוצר או להקה מתחי ל עלק "לשנות " לי את הסגנונות מטענה שהם מתפתחים ..
שילחו להתפתח במקום אחר!@
אותי מעניין הרעיון המקורי ויכולת הכתיבה והנגינה בסגנון מסויים ואניח שומר אמונים לאותו היוצר \יוצרים ששומרים על היכולות ועל "הקטע" שלהם לאורך זמן !.
בגלל זה מאד אהבתי את האלבום האחרון בגלל שמת'ני פשוט נותן למאזנים שלו ולמעריצים את מה שאנחנו כל כך אוהבים אצלו .
האלבומים שציינת הם מעולים וכך גם החדש .
אביעד
בכלל יש המון המון תאוריות בקשר ללהקות ויוצרים על מאין"חזרה" על החומר .
לדעתי אם אני אוהב להקה מסוימת או יוצר מסויים אני תמיד מצפה שיתן לי חומר חדש אבל בדיוק באותה הרמה ו"רעיון" שאהבתי באלבומים הקודמים .
מעצבן אותי מאד שיוצר או להקה מתחי ל עלק "לשנות " לי את הסגנונות מטענה שהם מתפתחים ..
שילחו להתפתח במקום אחר!@
אותי מעניין הרעיון המקורי ויכולת הכתיבה והנגינה בסגנון מסויים ואניח שומר אמונים לאותו היוצר \יוצרים ששומרים על היכולות ועל "הקטע" שלהם לאורך זמן !.
בגלל זה מאד אהבתי את האלבום האחרון בגלל שמת'ני פשוט נותן למאזנים שלו ולמעריצים את מה שאנחנו כל כך אוהבים אצלו .
האלבומים שציינת הם מעולים וכך גם החדש .
אביעד
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN