מקלדת IONE לא עובדת בלי קשר עין
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
היי
קיבלתי את המקלדת ובדקתי אותה אם היא עובדת ממרחק 5 מטר ללא קשר עין.
שמתי סוללות שלי לבדיקה ויכול להיות שהם לא מלאות אבל עבדו בשלט.
הנורה של הסוללות לא נדלקת אבל הנורה של המשדר מהבהבת לי באדום.
האם זה צריך להיות אדום או ירוק?
אם ירוק אז יכול להיות שהסוללות לא נותנות מספיק כח למקלדת.
אנסה יותר מאוחר עם סוללות נטענות ונקווה שזה יעבוד.
קיבלתי את המקלדת ובדקתי אותה אם היא עובדת ממרחק 5 מטר ללא קשר עין.
שמתי סוללות שלי לבדיקה ויכול להיות שהם לא מלאות אבל עבדו בשלט.
הנורה של הסוללות לא נדלקת אבל הנורה של המשדר מהבהבת לי באדום.
האם זה צריך להיות אדום או ירוק?
אם ירוק אז יכול להיות שהסוללות לא נותנות מספיק כח למקלדת.
אנסה יותר מאוחר עם סוללות נטענות ונקווה שזה יעבוד.
- Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 195
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
הנורה של המשדר צריכה להבהב בכתום בעת פעילות רגילה של המקלדת. הבהוב באדום אומר כי הסינכרון לא בוצע כמו שצריך ויש לסנכרן מחדש.
-
המלך
- חבר מכור קשה

אז לפי זה הבעיה אינה בסוללות כי יש נורה עובדת.
לגבי הסינכרון אני מנסה כמה פעמים ושום דבר לא עובד.
אעשה בדיקה יותר רצינית כשהמחשב מחובר לפלזמה בסלון כי זה מסובך ככה לבדוק.
טוב בשבילי המסקנה ברורה:סטרימר.
אלא אם כן יש משהו יותר טוב לתנאים אצלי.
לגבי הסינכרון אני מנסה כמה פעמים ושום דבר לא עובד.
אעשה בדיקה יותר רצינית כשהמחשב מחובר לפלזמה בסלון כי זה מסובך ככה לבדוק.
טוב בשבילי המסקנה ברורה:סטרימר.
אלא אם כן יש משהו יותר טוב לתנאים אצלי.
- Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

עניתי לך בהודעה פרטית מפורטת. אני לא בטוח שחברי הפורום מבינים את כל מה שכתוב כאן ולכן אינני בטוח שזה תורם למישהו מהם...
-
המלך
- חבר מכור קשה

מסתמן פתרון כלשהו.
התקשר אלי מנהל החברה והציע לי לקחת את מקלדת ה XGENE שלדעתו תפתור לי את הבעיה ואם לא אקבל את הכסף חזרה.
זהו המקלדת אצלי וכולי תקווה שהיא תיתן לי מענה לבעיה שלי.
כל מי שיש לו את המקלדת ויכול לומר לי איך היא עובדת במרחק 5 מטרים בין קירות אודה לו מאוד
תודה
התקשר אלי מנהל החברה והציע לי לקחת את מקלדת ה XGENE שלדעתו תפתור לי את הבעיה ואם לא אקבל את הכסף חזרה.
זהו המקלדת אצלי וכולי תקווה שהיא תיתן לי מענה לבעיה שלי.
כל מי שיש לו את המקלדת ויכול לומר לי איך היא עובדת במרחק 5 מטרים בין קירות אודה לו מאוד
תודה
ione P20
גם לי יש בעיה עם המקלדת הנ"ל.
רק כשאני מאד קרוב למשדר (חצי מטר) אני מקבל תקשורת סבירה, גם אז עם חוסר רציפות בגלילה, או עם צורך ללחוץ מדי פעם מספר פעמים על מקשים או לחצני עכבר.
לא עזרו מספר סינכרונים.
יתכן שהסביבה אצלי בבית "רועשת" בסביבת תדרים זאת - טלפונים אלחוטיים, WIFI,
אבל אני לא יכול לותר עליהם, מה שהופך מבחינתי את השימוש במקלדת הנ"ל לבלתי אפשרי.
רק כשאני מאד קרוב למשדר (חצי מטר) אני מקבל תקשורת סבירה, גם אז עם חוסר רציפות בגלילה, או עם צורך ללחוץ מדי פעם מספר פעמים על מקשים או לחצני עכבר.
לא עזרו מספר סינכרונים.
יתכן שהסביבה אצלי בבית "רועשת" בסביבת תדרים זאת - טלפונים אלחוטיים, WIFI,
אבל אני לא יכול לותר עליהם, מה שהופך מבחינתי את השימוש במקלדת הנ"ל לבלתי אפשרי.
כנ"ל גם אצלי - בעיות קשות עם P20
קניתי את המקלדת הזו לאחר שקראתי מספר המלצות עליה, בפועל המקלדת קולטת בצורה סבירה רק כשעומדים קרוב למקלט.
ביצעתי מספר סינכרונים לפי ההוראות ועבדתי עם סוללות חדשות אך ללא הצלחה, כנראה שהדגם הנ"ל אינו איכותי ולא מספק את הסחורה.
המלצה שלי לא לקנות ....
ביצעתי מספר סינכרונים לפי ההוראות ועבדתי עם סוללות חדשות אך ללא הצלחה, כנראה שהדגם הנ"ל אינו איכותי ולא מספק את הסחורה.
המלצה שלי לא לקנות ....
- Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

הבהרות לגבי מקלדות IONE P20MT:
1. באחד המשלוחים הקודמים של המוצר היו בעיות במספר מצומצם של מקלדות שהיו שייכות לאותו BATCH בייצור. כל המקלדות הללו הוחזרו והוחלפו לחדשות ותקינות. כל מקלדת שנמצאת תחת אחריות ואינה פועלת באופן תקין תוחלף על-ידינו לחדשה דרך פנייה למשווק ממנו נרכש המוצר.
2. יש לשים לב כשקונים את המקלדת כי המספרים הסידוריים של המקלדת ושל הדונגל תואמים! מוצרים מסדרות ייצור שונות כוללים לעיתים שינויים בחומרה (בדונגל ו/או במקלדת) שיכולים ליצור בעיות כאשר מסונכרנים עם רכיב שני לא תואם! מוצרים שעוזבים את מחסננו תמיד מתואמים במספרים סידוריים אלה!
3. מקלדת IONE P20MT מהדגם החדש והמשופר המגיע בצבע שחור מבריק, סוללות נטענות ועם איכות פלסטיק וקליטה ללא דופי (לא נופלת מה-XGENE) משווקות כבר מזה כחודשיים. המלצתנו החד משמעית הינה לדרוש אותן מהמפיץ ממנו אתם קונים את המקלדת ולא לקבל את הדגם הקודם (שהיה בצבעי אפור+שחור).
1. באחד המשלוחים הקודמים של המוצר היו בעיות במספר מצומצם של מקלדות שהיו שייכות לאותו BATCH בייצור. כל המקלדות הללו הוחזרו והוחלפו לחדשות ותקינות. כל מקלדת שנמצאת תחת אחריות ואינה פועלת באופן תקין תוחלף על-ידינו לחדשה דרך פנייה למשווק ממנו נרכש המוצר.
2. יש לשים לב כשקונים את המקלדת כי המספרים הסידוריים של המקלדת ושל הדונגל תואמים! מוצרים מסדרות ייצור שונות כוללים לעיתים שינויים בחומרה (בדונגל ו/או במקלדת) שיכולים ליצור בעיות כאשר מסונכרנים עם רכיב שני לא תואם! מוצרים שעוזבים את מחסננו תמיד מתואמים במספרים סידוריים אלה!
3. מקלדת IONE P20MT מהדגם החדש והמשופר המגיע בצבע שחור מבריק, סוללות נטענות ועם איכות פלסטיק וקליטה ללא דופי (לא נופלת מה-XGENE) משווקות כבר מזה כחודשיים. המלצתנו החד משמעית הינה לדרוש אותן מהמפיץ ממנו אתם קונים את המקלדת ולא לקבל את הדגם הקודם (שהיה בצבעי אפור+שחור).
המקלדת הכסופה שחורה של IONE P20 שהגיע עם מספרי דונגל ומקלדת לא תואמים, עליה דיווחתי בעיות בהודעה קודמת, הוחלפה על ידי החנות לאחת חדשה שחורה עם מספרים תואמים.
כל הבעיות שהיו (טווח אפסי, חוסר רציפות בתזוזת העכבר, צורך לסנכרון מחדש לאחר כל הדלקה וכו') נעלמו. אמנם דרך קיר המקלדת אינה קולטת, אך בחדר בטווח של 5 מטר (יותר מזה אין בחדר המדובר), המקלדת מתפקדת מצויין.
הייתי שמח אם אפשר היה לתכנת את מקשי המולטימדיה, אולם במחיר ששילמתי אין לי טענות.
כל הבעיות שהיו (טווח אפסי, חוסר רציפות בתזוזת העכבר, צורך לסנכרון מחדש לאחר כל הדלקה וכו') נעלמו. אמנם דרך קיר המקלדת אינה קולטת, אך בחדר בטווח של 5 מטר (יותר מזה אין בחדר המדובר), המקלדת מתפקדת מצויין.
הייתי שמח אם אפשר היה לתכנת את מקשי המולטימדיה, אולם במחיר ששילמתי אין לי טענות.