שלום
האם המכשיר הנל יכול להיות תחליף למכשירים שבנדון? אני מחפש מכשיר שיוכל להעביר לי לטלויזיה תכנים איכותיים מהמחשב (ברשת או בעזרת USB)
Sling Media SC100-100 SlingCatcher Universal Media Player
http://www.compusa.com/applications/Sea ... CatId=3675
ואם לא האם יש מכשיר שאינו דורש הזמנה מיוחדת וניתן לרכישה בחנויות בארה"ב אשר עונה על צרכי?
תודה לכולם
האם זה יכול להיות תחליף לTVIX או ל POPCORN
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46390
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
רוב מזרימי המדיה נמכרים בצורה מקוונת בלבד.
לא ממש מכיר את ה ה Sling Media SC100-100, אך שמתי לב כי הוא איננו תומך ב mkv או m2ts בצורה טבעית.
אני ממליץ להתמקד במכשירים מוכרים, קיימת ביקורת על רוב הרלוונטים בדביק.
לא ממש מכיר את ה ה Sling Media SC100-100, אך שמתי לב כי הוא איננו תומך ב mkv או m2ts בצורה טבעית.
אני ממליץ להתמקד במכשירים מוכרים, קיימת ביקורת על רוב הרלוונטים בדביק.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
sling מיועדים לעשות PLACE SHIFTING.
כלומר, הם מיועדים לאפשר לך לצפות במקום א' (לרוב מחוץ לבית) את מה שיש לך ב-HTPC או בממיר אחר.
זה לא מיועד כ"כ להזרמת מידע 1:1 מקובץ שקיים לך איפה שהוא (יש תמיכה בקבצים, אבל זה לא יהיה 1:1), וגם אז היתרון הגדול שלהם הוא שהם יודעים להתמודד עם רוחב סרט צר בינך לבין הממיר.
היתרון הבולט שלו הוא שאפשר לשתף ממיר אחד בין כמה צרכנים. גירסא אירופאית שתומכת ב-HD יכולה לשמש לקחת ממיר אחד בבית וכשלא משתמשים בו ניתן יהיה לצפות במקומות אחרים באותו ממיר (ע"ע ממיר YES HD).
כלומר, הם מיועדים לאפשר לך לצפות במקום א' (לרוב מחוץ לבית) את מה שיש לך ב-HTPC או בממיר אחר.
זה לא מיועד כ"כ להזרמת מידע 1:1 מקובץ שקיים לך איפה שהוא (יש תמיכה בקבצים, אבל זה לא יהיה 1:1), וגם אז היתרון הגדול שלהם הוא שהם יודעים להתמודד עם רוחב סרט צר בינך לבין הממיר.
היתרון הבולט שלו הוא שאפשר לשתף ממיר אחד בין כמה צרכנים. גירסא אירופאית שתומכת ב-HD יכולה לשמש לקחת ממיר אחד בבית וכשלא משתמשים בו ניתן יהיה לצפות במקומות אחרים באותו ממיר (ע"ע ממיר YES HD).