פינת האירוע המוחי - או מה הוא הסרט הגרוע ביותר שאתם צפיתם
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
וכדי לתת את הטון יש שני סרטים ששמתי אצלי על הכוונת:
1. Jesus Christ Vampire Hunter (הוא אפילו לא נראה קרוב לישו, מקסימום קצת דומה ליהודה איש קריות או מרים מגדלנה)
2 Blood Rayne II כי אני לא מאמין שאפשר לעשות סרט יותר גרוע מהראשון.
למה דווקא סרטים גרועים? אז ככה, זו לא חוכמה להיתקע בטעות בהקרנה של סרט נוראי - זה בדיוק מה שקרה לי עם הסרט "הקלות הבלתי נסבלת של החיים". כל הטריק כאן זה לבוא מראש מוכן לראות סרט שהוא כל כך נוראי שהוא בעצם הופך לקומדיה ולפרודיה של עצמו.
אז בוא נראה אתכם: מהו הסרט האיום ביותר שאתם מתכוננים לצפות בו (או האחרון שצפיתם בו) מתוך ידיעה מראש שיהיה עדיף לכם לנעוץ לעצמכם מזלג בעין?
1. Jesus Christ Vampire Hunter (הוא אפילו לא נראה קרוב לישו, מקסימום קצת דומה ליהודה איש קריות או מרים מגדלנה)
2 Blood Rayne II כי אני לא מאמין שאפשר לעשות סרט יותר גרוע מהראשון.
למה דווקא סרטים גרועים? אז ככה, זו לא חוכמה להיתקע בטעות בהקרנה של סרט נוראי - זה בדיוק מה שקרה לי עם הסרט "הקלות הבלתי נסבלת של החיים". כל הטריק כאן זה לבוא מראש מוכן לראות סרט שהוא כל כך נוראי שהוא בעצם הופך לקומדיה ולפרודיה של עצמו.
אז בוא נראה אתכם: מהו הסרט האיום ביותר שאתם מתכוננים לצפות בו (או האחרון שצפיתם בו) מתוך ידיעה מראש שיהיה עדיף לכם לנעוץ לעצמכם מזלג בעין?
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
לא לצחוק - "לא רק בלונדינית 2"
אני דוגל בכך שאם רואים סרט, רואים עד הסוף לא משנה מה, אתה עייף לא ישנת שבועיים ואתה רואה סרט, תראה עד הסוף, סתם קקה להרדם באמצע.
אז בלא רק בלונדינית 2, לא רק שפיהקתי מהרגע שהתחיל ולא הייתי עייף, קיללתי כל שנייה את הבת זוג שגרמה לי לראות את הסרט, רציתי להתאבד כי הזמן לא זז בסרט, ורציתי כבר למחוק אותו מהר מהר מהר מההארד דיסק שתופס מקום סתמי - ונרדמתי בשלב מסוים בסרט!
חפרתי.
אני דוגל בכך שאם רואים סרט, רואים עד הסוף לא משנה מה, אתה עייף לא ישנת שבועיים ואתה רואה סרט, תראה עד הסוף, סתם קקה להרדם באמצע.
אז בלא רק בלונדינית 2, לא רק שפיהקתי מהרגע שהתחיל ולא הייתי עייף, קיללתי כל שנייה את הבת זוג שגרמה לי לראות את הסרט, רציתי להתאבד כי הזמן לא זז בסרט, ורציתי כבר למחוק אותו מהר מהר מהר מההארד דיסק שתופס מקום סתמי - ונרדמתי בשלב מסוים בסרט!
חפרתי.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
dragon wars, ללא ספק הסרט הכי גרוע שראיתי לאחרונה...
וגם אני רואה סרטים מההתחלה עד הסוף ולכן סבלתי.
אחרי שלמדתי מהטעות הזאת, את הסרט Hell Ride עצרתי באמצע... גם גרוע.
וגם אני רואה סרטים מההתחלה עד הסוף ולכן סבלתי.
אחרי שלמדתי מהטעות הזאת, את הסרט Hell Ride עצרתי באמצע... גם גרוע.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
מהתקופה הפחות או יותר אחרונה
date movie, meet the spartans
הן יצירות מופת קולנועיות לעומת
Postal
כלומר, יכול להיות שבהלך רוח אחר הייתי מבין את הגאונות שבסרט הזה (ואולי משתמש במילה קאמפיות), אבל מזלג לעין נראה הגיוני יותר במחשבה שניה.
date movie, meet the spartans
הן יצירות מופת קולנועיות לעומת
Postal
כלומר, יכול להיות שבהלך רוח אחר הייתי מבין את הגאונות שבסרט הזה (ואולי משתמש במילה קאמפיות), אבל מזלג לעין נראה הגיוני יותר במחשבה שניה.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
Sex and the city
מזלג לעין
אפילו אשתי אמרה שהסידרה היתה טובה יותר
27 Dresses
עוד מזלג
The Sentinal
מזלג וחצי
You don't mess with the Zohan
שני מזלגות
Accros the Univers
שני מזלגות בכל עין!
מזלג לעין
27 Dresses
עוד מזלג
The Sentinal
מזלג וחצי
שני מזלגות
Accros the Univers
שני מזלגות בכל עין!
Enjoy the Silence
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Re: פינת האירוע המוחי - או מה הוא הסרט הגרוע ביותר שאתם צפית
Catskinner כתב:2 Blood Rayne II כי אני לא מאמין שאפשר לעשות סרט יותר גרוע מהראשון....
לא רק שהחליפו את את קריסטאנה לוקן, אפילו לא הראו לנו את הציצים של המחליפה.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אני מבין שאתה קונה סטים של סכו"ם אחת לשבועOferL כתב:Sex and the city
מזלג לעין
27 Dresses
עוד מזלג
The Sentinal
מזלג וחצי
שני מזלגות
Accros the Univers
שני מזלגות בכל עין!...
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

Re: פינת האירוע המוחי - או מה הוא הסרט הגרוע ביותר שאתם צפית
לא מראים??? יווווו.....אז ממש לא שווה לי.guyezra כתב:Catskinner כתב:2 Blood Rayne II כי אני לא מאמין שאפשר לעשות סרט יותר גרוע מהראשון....![]()
לא רק שהחליפו את את קריסטאנה לוקן, אפילו לא הראו לנו את הציצים של המחליפה....
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
shraga007 כתב:אני מבין שאתה קונה סטים של סכו"ם אחת לשבועOferL כתב:Sex and the city
מזלג לעין
27 Dresses
עוד מזלג
The Sentinal
מזלג וחצי
שני מזלגות
Accros the Univers
שני מזלגות בכל עין!......
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

עכשיו נזכרתי בעוד אירוע מוחי, אבל הפעם נתקלתי בו בלי שום כוונה: משמר הלילה
החברה דרשה לראות אותו. אחרי 15 דקות הבנתי שאני הולך להכיר את מערכת הכבישים והרכבות תחתיות של מוסקווה על בוריין והעדפתי להירדם. החברה החזיקה מעמד עוד 10 דקות. חלפה שנה ואנחנו שנינו עדיין לא יודעים איך הסרט נגמר בעצם.
חצי מזלג
החברה דרשה לראות אותו. אחרי 15 דקות הבנתי שאני הולך להכיר את מערכת הכבישים והרכבות תחתיות של מוסקווה על בוריין והעדפתי להירדם. החברה החזיקה מעמד עוד 10 דקות. חלפה שנה ואנחנו שנינו עדיין לא יודעים איך הסרט נגמר בעצם.
חצי מזלג
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- OferL
- חבר מביא חבר

זה הצטבר לאורך זמן וזה רק מה שזכרתי הרגע.shraga007 כתב:אני מבין שאתה קונה סטים של סכו"ם אחת לשבועOferL כתב:Sex and the city
מזלג לעין
27 Dresses
עוד מזלג
The Sentinal
מזלג וחצי
שני מזלגות
Accros the Univers
שני מזלגות בכל עין!......
אני גם רואה עד הסוף כמעט תמיד. גם כשמדובר בסבל אמיתי. אני מעדף לתת צ'אנס לשיפור עד הדקה האחרונה מאשר לקטול. בכל זאת התאמצו. כתבו תסריט. הפיקו. שיחקו. צילמו. ערכו. הפיצו. אז לא יצא טוב. אם לא היה הגרוע איך היינו מקבלים את הבינוני.
Enjoy the Silence
- OferL
- חבר מביא חבר

עכשיו נזכרתי בשניים שכן הפסקתי באמצע... די מביך. אשתי הזמינה את דודה שלה להשוויץ במקרן. "לראות סרט". אז אמרו לי תשים קומדיה. משהו קליל... לא היה לי שום דבר בראש חוץ מסרט שלא ראיתי קודם לכן THE TEN. על הנייר קומדיה על עשרת הדיברות. מה קורה למי שלא עומד בהן בעיבוד מודרני.
הפסקתי אחרי 20 דק. במבוכה רבה... מזלג וחצי.
אז דפדפנו בסרטים, אני עדיין באותו הערב ואשתי אמרה תשים את זה עם בראד פיט... The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford הסרט היחיד שהשם שלו יותר ארוך ממנו. גם זה הופסק אחרי 10 דק' בשל פיהוקי שעמום שאחזו בקהל.
אני לא ממש יודע אם הסרט הזה שווה משהו כי ההתחלה מאד איטית אבל זה לא סימן לסרט רע בהכרח, ולא חזרתי אליו אחר כך. אני רק מזכיר אותו בגלל שהכל קרה באותו הערב.
בסוף שמתי להן נערת בולין האחרת. ראו. נהנו. הלכו הביתה. פעם הבאה רק סרטים שראיתי קודם.
הפסקתי אחרי 20 דק. במבוכה רבה... מזלג וחצי.
אז דפדפנו בסרטים, אני עדיין באותו הערב ואשתי אמרה תשים את זה עם בראד פיט... The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford הסרט היחיד שהשם שלו יותר ארוך ממנו. גם זה הופסק אחרי 10 דק' בשל פיהוקי שעמום שאחזו בקהל.
אני לא ממש יודע אם הסרט הזה שווה משהו כי ההתחלה מאד איטית אבל זה לא סימן לסרט רע בהכרח, ולא חזרתי אליו אחר כך. אני רק מזכיר אותו בגלל שהכל קרה באותו הערב.
בסוף שמתי להן נערת בולין האחרת. ראו. נהנו. הלכו הביתה. פעם הבאה רק סרטים שראיתי קודם.
Enjoy the Silence
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

אני מציע לעשות סדר בדירוג:
1. כפית בעין - לא נורא, ידענו שיהיה רע ולא התאכזבנו יותר מידי.
2. מזלג בעין - כמו לצפות בתאונת רכבת, אתה יודע שמיניין הגופות יביא חלחלה אבל אתה לא מסוגל להתנתק
3. שתי מזלגות בעין - משהו מזעזע. נכנסת לסרט בידיעה שיהיה נוראי אבל לא חשבת שתאלץ להביא גם שקית הקאה.
4. מצקת/תרווד לעין - שום דבר לא יכל להכין אותך לזוועה. חבל על המילים כי אי אפשר גם לתאר את האסון.
1. כפית בעין - לא נורא, ידענו שיהיה רע ולא התאכזבנו יותר מידי.
2. מזלג בעין - כמו לצפות בתאונת רכבת, אתה יודע שמיניין הגופות יביא חלחלה אבל אתה לא מסוגל להתנתק
3. שתי מזלגות בעין - משהו מזעזע. נכנסת לסרט בידיעה שיהיה נוראי אבל לא חשבת שתאלץ להביא גם שקית הקאה.
4. מצקת/תרווד לעין - שום דבר לא יכל להכין אותך לזוועה. חבל על המילים כי אי אפשר גם לתאר את האסון.
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

זה חייב להיות אביזר בישול. אל תשאל אותי למה.