מדיה סנטר מכל טלוויזיה בבית

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
SOME1S2 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,
אני רוצה לקנות מחשב שישמש כמדיה סנטר.
מה שאני מחפש בנוסף זה משהו שיאפשר לי לקלוט את המדיה סנטר בכל טלוויזיה בבית באופן אלחוטי.
אם יש אפשרות שהתקשורת תעבור דרך הראוטר שמשמש לתעבורת האינטרנט אז זה עדיף כדי למנוע עוד משדרים בבית.

תודה על כל אינפורמציה שתוכלו להפנות אותי אליה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

SageTV Media Center שרץ על המחשב המרכזי שלך, ומחשבים משניים המחוברים לרשת (אפשר אלחוטית אבל עדיף חוטית) ועליהם מותקן SageTV Client. עוד אפשרות חומרה במקום מחשב משני - SageTV Extender קטן וחמוד בגודל של ראוטר שעולה כ-200 דולר.

תוכנות נוספות - מדיה פורטל והויסטה מדיה סנטר של מיקרוסופט. האחרון (מיקרוסופט) עובד רק עם אקסטנדרים ואין תוכנת קליינט למחשבים משניים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

SOME1S2 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על התגובה.
חשבתי על תוכנת מדיה סנטר מבוססת לינוקס ותוכנה חופשית כמו mythtv, ואם הבנתי את ההצעה שלך נכון המכשיר דמוי הראוטר שהצעת תומך רק בתוכנה הספציפית הזאת.
לגבי התקנת מחשב ליד כל טלוויזיה, זאת האופציה הברורה אבל הלא ממש נוחה (גדול, מרעיש, ואין צורך במחשב שלם אם יש מחשב מרכזי שיעשה את העבודה לכולם... )

יש משהו אחר חוץ מהמוצר הזה?
תודה על הסיוע. :wink:

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #4 

התוכנה שציינת בהחלט תומכת בקליינטים על מחשבים שגם עליהם מותקן לינוקס, והיא מאוד מומלצת. רק ההתקנה שלה דורשת קצת יותר ידע וסבלנות.

כמו שציינתי, ל-SageTV ולויסטה מדיה סנטר יש תמיכה בקליינטים של חומרה, שגודלם כגודל ראוטר בערך, יש להם יציאות HDMI, קומפוננט (וכמובן גם קומפוזייט ו-S-Video בשביל טלוויזיות ישנות), והם שקטים לחלוטין (קירור פאסיבי).

ניתן להרכיב מחשבים שהם שקטים וקומפקטיים, או לקנות מוכנים. הכל שאלה של תקציב... מחשבים קטנים יעלו יותר מקליינטים חומרתיים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”