denon 1908 או 3805- מה עדיף?
עניין של צורך
ה 1908 רסיבר בינוני-מטה שתומך בHDMI ובפורמטים חדשים יותר מעידן הבלוריי.
ה 3805 וה 3806 -הם רסיברים לא חדשים אומנם אבל הם חזקים יותר, נשמעים מעולה והרבה יותר איכותיים (הן מבחינת ההרכבה, הנדסת האנוש, ה RC וכיו"ב)
חגי
ה 3805 וה 3806 -הם רסיברים לא חדשים אומנם אבל הם חזקים יותר, נשמעים מעולה והרבה יותר איכותיים (הן מבחינת ההרכבה, הנדסת האנוש, ה RC וכיו"ב)
חגי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
את ה 3808bomgarten כתב:אני יודע שה1908 יותר חדש- אבל אני יכול להשיג אצ שניהם באותו מחיר כמעט, מה עדיף לקנות?...
אני מדבר על ה3805 לא על ה3808..Catskinner כתב:את ה 3808bomgarten כתב:אני יודע שה1908 יותר חדש- אבל אני יכול להשיג אצ שניהם באותו מחיר כמעט, מה עדיף לקנות?......
רגע אם אני רוצה היום לקנות את ה3805 בכמה אני ימצא אותו או שלא מוכרים אותו כבר?
במה ה3805 לא תומך בדיוק?באיזה פורמטים ?
ה3805 נמצא עכשיו ביד2 !ב2700 שח!תתמקח וקפוץ עליו!מכשיר מהמוצלחים של דנון 
לא תומך בחיבורי HDMI. (חסרון למי שצריך)
אבל ה- 3805 הוא רסיבר מצוין ושווה ת'קנייה כל עוד בעל הרסיבר לא התעלל בו יותר מידי.
אבל בסימן ראשון של תקלה או פגם... תתרחק.
ועוד דבר של- 3805 אין - אחריות 3 שנים מין הסתם
בהצלחה, ואם אתה קונה תעדכן אותנו ותעלה תמונות...
אבל ה- 3805 הוא רסיבר מצוין ושווה ת'קנייה כל עוד בעל הרסיבר לא התעלל בו יותר מידי.
אבל בסימן ראשון של תקלה או פגם... תתרחק.
ועוד דבר של- 3805 אין - אחריות 3 שנים מין הסתם
בהצלחה, ואם אתה קונה תעדכן אותנו ותעלה תמונות...
אין בעיות שאתה יכול לראות או לא לראות...
אם הרסיבר עובד בכל ערוציו ואין סממנים פיזיים להתעללות - הוא בסדר גמור. (הרסיברים של דנון מאוד אמינים ואיכותיים, אין לך מה לדאוג.)
די לחפור, תקנה כבר, מכשיר טוב, מחיר טוב, יאללה..
אם הרסיבר עובד בכל ערוציו ואין סממנים פיזיים להתעללות - הוא בסדר גמור. (הרסיברים של דנון מאוד אמינים ואיכותיים, אין לך מה לדאוג.)
די לחפור, תקנה כבר, מכשיר טוב, מחיר טוב, יאללה..
אני מוכר DENON 3805 ב2500ש"ח היה אצלי פחות משנתיים.
יש לשלט שלו תקלונת קטנה פונקציה של כיבוי POWER שלו לא עובדת.
כל הפונקציות אחרות תקינות לגמרי.
יש לשלט שלו תקלונת קטנה פונקציה של כיבוי POWER שלו לא עובדת.
כל הפונקציות אחרות תקינות לגמרי.
מה הבדל בין חובב מוזיקה ו בין אודיופיל ?
חובב מוזיקה שומע מוזיקה בעזרת רכיבי מערכת
ואודיופיל שומע רכיבי מערכת בעזרת מוזיקה.
לא כל כך מהר...תחשוב על זה טוב...
ה-3805 הוא רסיבר מעולה, חזק ונשמע טוב מאוד גם בסטריאו, אבל הוא בן כמה שנים טובות, אין לו HDMI ואין לו תמיכה (מן הסתם) בפורמטים החדשים. אני גם לא יודע אם הוא עושה אפסקיילינג לרמת הקומפוננט.
אני קניתי ביד שנייה את ה-3801 (אותה סדרה ורמת איכות, כמה שנים זקן יותר) - אני מרוצה ממנו עד השמיים. אבל, וזה אבל גדול, כמעט כל המכשירים החדשים הם כבר עם חיבור HDMI, אם יש לך מסך HD חדש, תהיה מודע שלא יהיה כדאי לך להעביר את התמונה דרך הרסיבר, וזה אומר הרבה כבלים שהולכים למסךף וגם סרבול. אני מאוד נהנה מכך שהרסיבר שברשותי (כמו גם ה-3805) הוא רסיבר מסדרת איכות של החברה, והוא חזק, מדוייק ועשיר מאוד - אבל אני חושב כבר כמה חודשים על לשדרג למשהו עם מיתוג HDMI, על אף שכנראה לא יהיה לי כסף להישאר באותה איכות הגברה... (3808, למשל)..
בהצלחה!
ה-3805 הוא רסיבר מעולה, חזק ונשמע טוב מאוד גם בסטריאו, אבל הוא בן כמה שנים טובות, אין לו HDMI ואין לו תמיכה (מן הסתם) בפורמטים החדשים. אני גם לא יודע אם הוא עושה אפסקיילינג לרמת הקומפוננט.
אני קניתי ביד שנייה את ה-3801 (אותה סדרה ורמת איכות, כמה שנים זקן יותר) - אני מרוצה ממנו עד השמיים. אבל, וזה אבל גדול, כמעט כל המכשירים החדשים הם כבר עם חיבור HDMI, אם יש לך מסך HD חדש, תהיה מודע שלא יהיה כדאי לך להעביר את התמונה דרך הרסיבר, וזה אומר הרבה כבלים שהולכים למסךף וגם סרבול. אני מאוד נהנה מכך שהרסיבר שברשותי (כמו גם ה-3805) הוא רסיבר מסדרת איכות של החברה, והוא חזק, מדוייק ועשיר מאוד - אבל אני חושב כבר כמה חודשים על לשדרג למשהו עם מיתוג HDMI, על אף שכנראה לא יהיה לי כסף להישאר באותה איכות הגברה... (3808, למשל)..
בהצלחה!
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
אין טעםnimmer כתב:הוא לא תומך ב DTS-HD
הוא לא תומך ב DD TRUE HD
וזהו בערך..
רסיבר טוב.
לאן הגענו עם המחירים האלו.....
לדעתי זה כמו להגיד יש לי מכונת להשמעת MP3 מטורפת לעומת מכשיר חדש שמנגן WAV,אין מה לעשות המגברים החדשים מנגנים פורמט שהוא יותר איכותי.
אם תמתח קצת את התקציב שלך תוכל לקבל גם מגבר שגם לא יורד מ 3805 גם בסטיראו(שגם הוא סוג של פשרה).
לדעתי מצטער לא רוצה להרוס לאף אחד את המכירה -אין טעם אלא אם כן אתה מכוון לתקציב נמוך 1500-200 שקל ואז כדאי לקחת רסיבר ישן שהוא ברוב המקרים עולה על כל החדשים במחיר כפול לו.
הוא אכן עושה אפסקיילינג לקומפוננט.בועזון כתב:. אני גם לא יודע אם הוא עושה אפסקיילינג לרמת הקומפוננט....
מה הבדל בין חובב מוזיקה ו בין אודיופיל ?