לא שומע את הטלביזיה דרך הרמקולים של מעכרת הקולנוע - מדוע ?
יש לי LCD ומערכת קולנוע של סמסונג
כאשר אני צופה ב DVD, הסאונד נשמע דרך הרמקולים של המערכת...... כאשר אני מעביר לצפיה בטלביזיה, הסאונד נשמע מרמקולים של הטלביזיה. מה עלי לעשות אם אני רוצה לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של המערכת (בזמו צפיה בטלביזיה) ?
כאשר אני צופה ב DVD, הסאונד נשמע דרך הרמקולים של המערכת...... כאשר אני מעביר לצפיה בטלביזיה, הסאונד נשמע מרמקולים של הטלביזיה. מה עלי לעשות אם אני רוצה לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של המערכת (בזמו צפיה בטלביזיה) ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Re: לא שומע את הטלביזיה דרך הרמקולים של מעכרת הקולנוע - מדוע
פשוט, לחבר את יציאות האודיו בממיר לכניסות האודיו ברסיבר .drdavid כתב:יש לי LCD ומערכת קולנוע של סמסונג
כאשר אני צופה ב DVD, הסאונד נשמע דרך הרמקולים של המערכת...... כאשר אני מעביר לצפיה בטלביזיה, הסאונד נשמע מרמקולים של הטלביזיה. מה עלי לעשות אם אני רוצה לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של המערכת (בזמו צפיה בטלביזיה) ?...
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
חבר את יציאות האודיו של הטלויזיה לכניסות האודיו במגבר (מה שפנוי אצלך)...drdavid כתב:אני בחו"ל .... אין לי ממיר .... יש רק מסך LCD + מערכת קולנוע ..... אז מה לחבר כדי לשמוע סאונד של הטלביזיה דרך המערכת ?...
חיבורי rca רגילים יספיקו, כמובן שצריך להעביר לערוץ הנכון ברסיבר על מנת לשמוע את הטלביזיה (הערוץ לו חיברת את יציאות האודיו של הטלביזיה)
בהצלחה