:הל:יורוקום מאריכה את תקופת האחריות על מסכי פנסוניק ל-5 שנים
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
[pressrelease]
במסגרת מבצע לסוף שנה תאריך יורוקום את תקופת האחריות הניתנת על מסכי החברה משנתיים ל- 5 שנות אחריות. (בהתאם לתעודת האחריות המונפקת). מיורוקום פנסוניק נמסר כי אנו מאמינים במסכים הדקים שלנו בעלי אורך חיים של למעלה מ- 100,000 שעות עבודה ולכן אין לנו בעיה לתת 5 שנות אחריות על המסכים.
המבצע תקף עד גמר המלאי, אצל המשווקים המורשים וברשתות השיווק (בביג בוקס, בסט ביי, טרקלין חשמל, א.ל.מ, שקם אלקטריק ובאג דיוטי פרי).
[/pressrelease]
במסגרת מבצע לסוף שנה תאריך יורוקום את תקופת האחריות הניתנת על מסכי החברה משנתיים ל- 5 שנות אחריות. (בהתאם לתעודת האחריות המונפקת). מיורוקום פנסוניק נמסר כי אנו מאמינים במסכים הדקים שלנו בעלי אורך חיים של למעלה מ- 100,000 שעות עבודה ולכן אין לנו בעיה לתת 5 שנות אחריות על המסכים.
המבצע תקף עד גמר המלאי, אצל המשווקים המורשים וברשתות השיווק (בביג בוקס, בסט ביי, טרקלין חשמל, א.ל.מ, שקם אלקטריק ובאג דיוטי פרי).
[/pressrelease]
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
oferab,
נגד צריבה אין אחריות. גם אם תשתמש במסך בתור קיר להתאמן בפינג פונג, אני לא בטוח שהאחריות תעמוד...
בקיצור, לא מומלץ להשתמש במסך עם פסים בצדדים.
נגד צריבה אין אחריות. גם אם תשתמש במסך בתור קיר להתאמן בפינג פונג, אני לא בטוח שהאחריות תעמוד...
בקיצור, לא מומלץ להשתמש במסך עם פסים בצדדים.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
zy - אולי אחרי שייגמר המלאי יגיע מלאי חדש של מסכים שהם לא מאמינים בהם
ברור שזה תרגיל שיווקי, מה רע בזה ?
גם פיג'ו-סיטרואן היו ראשונות להציע אחריות מטורפת של 4 שנים, ואחרי זמן מה ירדו לשנתיים (פחות מהאחרים). רק לאחרונה (נדמה לי) הם מיישרים קו עם 3 שנות אחריות כמו רוב המתחרים...
ברור שזה תרגיל שיווקי, מה רע בזה ?
גם פיג'ו-סיטרואן היו ראשונות להציע אחריות מטורפת של 4 שנים, ואחרי זמן מה ירדו לשנתיים (פחות מהאחרים). רק לאחרונה (נדמה לי) הם מיישרים קו עם 3 שנות אחריות כמו רוב המתחרים...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

') javascript:emoticon('
')