לאן נעלם DOT BY DOT??
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
היי
המסך שלי 5090 מחובר ישירות למחשב, אני לא מצליח למצא איפה שמים DOT BY DOT
פעם הצלחתי להגדיר את זה , אבל עושה רושם שזה פשוט נעלם!
ניסיתי למצא כשהמסך מוגדר על PC וגם כאשר מוגדר על VIDEO (ב PC רואים הרבה יותר טוב טקסט!!) אבל לא מצאתי בשום מקום בתפריטים... מישהו מוכן לכוון אותי?
יכול להיות שהמסך כיבה את האפשרות מסיבה מסוימת?
תודה מראש
המסך שלי 5090 מחובר ישירות למחשב, אני לא מצליח למצא איפה שמים DOT BY DOT
פעם הצלחתי להגדיר את זה , אבל עושה רושם שזה פשוט נעלם!
ניסיתי למצא כשהמסך מוגדר על PC וגם כאשר מוגדר על VIDEO (ב PC רואים הרבה יותר טוב טקסט!!) אבל לא מצאתי בשום מקום בתפריטים... מישהו מוכן לכוון אותי?
יכול להיות שהמסך כיבה את האפשרות מסיבה מסוימת?
תודה מראש
-
staticx
- חבר מכור קשה

ננעל לצערי..
השינוי היחידי שעשיתי היה שעכשיו המחשב מחובר ישירות לטלויזיה, ולא דרך המגבר ONKIO 605
(עשה המון בעיות בהעברת התמונה וגם האיכות הייתה נמוכה יחסית לחיבור ישיר)
עדיין אין אפשרות...ב VIDEO... הוא לא נותן לי להיכנס לזה בכלל , רק רושם למטה (שאני עומד על זה) "CURRENT SETTING DOESNT ALLOW TO CHANGE........."
מוזר
שמתי מצב תמונה על STANDARD (היה על USER) ושום דבר לא השתנה...
השינוי היחידי שעשיתי היה שעכשיו המחשב מחובר ישירות לטלויזיה, ולא דרך המגבר ONKIO 605
(עשה המון בעיות בהעברת התמונה וגם האיכות הייתה נמוכה יחסית לחיבור ישיר)
עדיין אין אפשרות...ב VIDEO... הוא לא נותן לי להיכנס לזה בכלל , רק רושם למטה (שאני עומד על זה) "CURRENT SETTING DOESNT ALLOW TO CHANGE........."
מוזר
שמתי מצב תמונה על STANDARD (היה על USER) ושום דבר לא השתנה...
זה קרה גם לי פעם עם הפיוניר. תבדוק מה הרזולוציה שלך במחשב. כנראה שהיא לא זהה ל-NR של הטלוויזיה (זה 1080P אני מניח), ולכן אי אפשר לעבור ל-dot by dot. יכול להיות שגם אצלך כרטיס המסך (Nvidia?) מחליט בעצמו שבא לו להוריד רזולוציה מדי פעם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
במצב VIDEO בלבד אפשר להגיע ל-DOT BY DOT.
אתה צריך שהמקור יהיה בדיוק 1080 (או P או i), אתה צריך להיות במצב VIDEO (יש אפשרויות לכייל כך שהטקסט יהיה ברור במצב הזה).
ואז לשנות את ה-ASPECT RATIO עד שאתה רואה DOT BY DOT.
אתה צריך שהמקור יהיה בדיוק 1080 (או P או i), אתה צריך להיות במצב VIDEO (יש אפשרויות לכייל כך שהטקסט יהיה ברור במצב הזה).
ואז לשנות את ה-ASPECT RATIO עד שאתה רואה DOT BY DOT.
-
staticx
- חבר מכור קשה

אוקיי, מצאתי אותו
אני לא מצליח להוציא מהמחשב אות של 1080P@60, אפילו שאני בוחר את זה בדרייבר, הטלויזיה מראה שהאות המתקבל הוא 1080I.
רק 1080P@24 אני כן מצליח (הטלויזיה רושמת 1080P DBD) אך גם אז, הטקסט לא קריא, עופר, למה בעצם להשתמש ב VIDEO כאשר מחובר מחשב? כאשר ב PC אני רואה חד ביותר...
אני לא מצליח להוציא מהמחשב אות של 1080P@60, אפילו שאני בוחר את זה בדרייבר, הטלויזיה מראה שהאות המתקבל הוא 1080I.
רק 1080P@24 אני כן מצליח (הטלויזיה רושמת 1080P DBD) אך גם אז, הטקסט לא קריא, עופר, למה בעצם להשתמש ב VIDEO כאשר מחובר מחשב? כאשר ב PC אני רואה חד ביותר...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
staticx,
כי רצית DOT BY DOT...
עקרונית מצב PC מתאים יותר (מבחינת גאמה, וכיול) לשימוש המסך עם מחשב.
כי רצית DOT BY DOT...
עקרונית מצב PC מתאים יותר (מבחינת גאמה, וכיול) לשימוש המסך עם מחשב.