Lost החל מה 21 בינואר בעונה בת 17 פרקים
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
http://abc.go.com/primetime/lost/index?pn=index
http://www.tvguide.com/News/Lost-Season ... 58305.aspx
http://www.tvguide.com/News/Lost-Season ... 58305.aspx
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73379
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לא יודע מה איתכם, אבל אני בעד שהעונה הזו תהיה העונה האחרונה. הסידרה הזו כבר לעוסה כמו מסטיק ישן של תיכוניסטית משנות השישים שהודבק מתחת לשולחן ביה"ס ונשכח שם מאז. אני כבר לא יכול לחכות לרגע שבו יסגרו את כל הקצוות ויתנו כבר תשובות לכל השאלות שנפתחו בעונות הקודמות (אם יש להם בכלל, לי יש תחושה שהם סתם מתקדמים מפרק לפרק/עונה לעונה בלי לבנות סיפור סגור).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Huber,
כך אנחנו אומרים בכל תחילה של עונה ואז מתחילה העונה ואנחנו שוב במתח...
גם אני הייתי רוצה שזו תהיה העונה האחרונה, אבל מי שמכיר את JJ ABRAHAMS יודע שתמיד הוא מותח את הסדרות שלו עונה או שניים מעבר לרצוי (ע"ע ALIAS).
אגב, קשה לי להאמין שהוא יתן תשובות לכל השאלות, הוא מאוד אוהב להשאיר קצוות פתוחים. להערכתי הוא יתן תשובות רק לשאלות הגדולות ולא לפרטים הקטנים. כך הם עשו ב-ALIAS. בסופו של יום "הכל" (כלומר, המוטיבציה האמיתית מאחורי הדמות המרכזית) נפתר רק בפרק האחרון שבעונה האחרונה הרבה אחרי שהמסטיק איבד את הטעם שלו.
בכל אופן, הכל סגור, כתוב ונעול - יש עוד עונה נוספת אחרי זו וזהו.
כך אנחנו אומרים בכל תחילה של עונה ואז מתחילה העונה ואנחנו שוב במתח...
גם אני הייתי רוצה שזו תהיה העונה האחרונה, אבל מי שמכיר את JJ ABRAHAMS יודע שתמיד הוא מותח את הסדרות שלו עונה או שניים מעבר לרצוי (ע"ע ALIAS).
אגב, קשה לי להאמין שהוא יתן תשובות לכל השאלות, הוא מאוד אוהב להשאיר קצוות פתוחים. להערכתי הוא יתן תשובות רק לשאלות הגדולות ולא לפרטים הקטנים. כך הם עשו ב-ALIAS. בסופו של יום "הכל" (כלומר, המוטיבציה האמיתית מאחורי הדמות המרכזית) נפתר רק בפרק האחרון שבעונה האחרונה הרבה אחרי שהמסטיק איבד את הטעם שלו.
בכל אופן, הכל סגור, כתוב ונעול - יש עוד עונה נוספת אחרי זו וזהו.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73379
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הממ... טוב לדעת שיש סוף באופק
בכל מקרה,, אני בהחלט אסתפק במענה רק לשאלות הגדולות והמהותיות בסידרה, את רב שאלות הביניים כבר הספקתי לשכוח מרב מתיחת הסידרה לעוד עונה ועוד עונה.
בכל מקרה,, אני בהחלט אסתפק במענה רק לשאלות הגדולות והמהותיות בסידרה, את רב שאלות הביניים כבר הספקתי לשכוח מרב מתיחת הסידרה לעוד עונה ועוד עונה.
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כן, יש עוד 2 עונות , כל אחת 17 פרקים (היו אמורות להיות כולל העונה הקודמת 3 עונות של 16 פרקים ובגלל שביתת התסריטאים שבגללה העונה היתה רק 14 פרקים אז הוסיפו פרק לכל אחת מהעונות הקרובות).
לא מבין מה אנשים מתלוננים, אני כ"כ נהנה מהסדרה הזאת, שהלוואי ולא תגמר לעולם, אין לה תחליף ע"י שום דבר שמשודר היום לטעמי, prison break & heroes זה סתם סדרות חובבניות וצפויות שלא נמצאות עשירית מרמת המקצועיות והענין שLOST מספקת, אבל זה רק טעם אישי.
לא מבין מה אנשים מתלוננים, אני כ"כ נהנה מהסדרה הזאת, שהלוואי ולא תגמר לעולם, אין לה תחליף ע"י שום דבר שמשודר היום לטעמי, prison break & heroes זה סתם סדרות חובבניות וצפויות שלא נמצאות עשירית מרמת המקצועיות והענין שLOST מספקת, אבל זה רק טעם אישי.
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
אם אני לא טועה מדובר בעוד 2 עונות כולל העונה המתקדמת עלינו, ולאחר מכן סרט.
לא זוכר איפה קראתי על זה לפני שנה.
בכל מקרה, כמה שלכולנו נמאס מהסדרה ורוצים שיהיו כבר תשובות וכולנו אומרים " יאללה כמה זמן זה כבר נמתח"...כולנו מחכים כמו ילדים קטנים שההסדרה תתחיל, ומתבאסים אחרי כל פרק שנגמר.
לא זוכר איפה קראתי על זה לפני שנה.
בכל מקרה, כמה שלכולנו נמאס מהסדרה ורוצים שיהיו כבר תשובות וכולנו אומרים " יאללה כמה זמן זה כבר נמתח"...כולנו מחכים כמו ילדים קטנים שההסדרה תתחיל, ומתבאסים אחרי כל פרק שנגמר.
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
גם אני לא.pup26 כתב:
לא מבין מה אנשים מתלוננים,
...
מי שלא נהנה שלא יראה.
זה לא שחסרות אופציות.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שיצא כבר איזה טיזר או משהו.