מראה יפה גם יכול להטעות מגברים אלו משנות השמונים עשו שימוש ברכיבים מוכללים גם בדרגת ה--PRE וגם ב-POWER והתוצאה (וגם אמינות) היו על הפנים, אז זהירות לא להתפתות...
רכיבים מוכללים? אתה מתכוון למשל למשהו בסיגנון של STK POWER PACKS וכאלה,במקום
טרנזיסטורים סופיים רגילים? לא הייתי מאמין על הימהה הזה..אבל הטרנד הזה של רכיבים מוכללים (גרועים) היה חזק באייטיז.ראיתי הרבה ציוד של סאניו עם הדברים האלה,ולא היו
חסרות אחרות גם,אבל נדמה לי שסאניו הייתה מובילת "הטרנד" של רכיבים מוכללים במקום סופיים "רגילים" ,לא?
yairf כתב:מראה יפה גם יכול להטעות מגברים אלו משנות השמונים עשו שימוש ברכיבים מוכללים גם בדרגת ה--PRE וגם ב-POWER והתוצאה (וגם אמינות) היו על הפנים, אז זהירות לא להתפתות...
Kosh כתב:רכיבים מוכללים? אתה מתכוון למשל למשהו בסיגנון של STK POWER PACKS וכאלה,במקום
טרנזיסטורים סופיים רגילים? לא הייתי מאמין על הימהה הזה..אבל הטרנד הזה של רכיבים מוכללים (גרועים) היה חזק באייטיז.ראיתי הרבה ציוד של סאניו עם הדברים האלה,ולא היו
חסרות אחרות גם,אבל נדמה לי שסאניו הייתה מובילת "הטרנד" של רכיבים מוכללים במקום סופיים "רגילים" ,לא?
...
לפי הבנתי קיימות סדרות שלמות (נמוכות ) של ימאהה שעדיין תצורת הרכיבים מבוססת על STK האם זה נכון?
מה הדרך לוודא שמגבר/רסיבר אינו מבוסס על STK?(פרט למשקל וסאונד*&@)
שלום
הרסיבר הזה מצטיין במספר אלמנטים
1.הספק אדיר פעמיים W RMS120 לערוץ ......במדידת שני הערוצים בו זמנית...... ובאחוז עיוותים נמוך 0.002% THD .
2.מכווני טון - עוצמת הבס ,עוצמת הטרבל ,עוצמת המיד , ולכל אחד מהם כפתור צמוד לשינוי תדר ההשפעה .
3. לאודנס משתנה .
4.פרה אאוט מבוקר .
5.סאונד נקי ומאוזן. ( במגברים האנגלים ניתן לשמוע סאונד דומה ).............לעומת מרנצים וסנסויים ( שנחשבו מעולים בזמנים ההם - וגם נחשבים בעיני ואוזני מספר חברים כאן בפורום ).........ושצלילם עמום וסתום לטעמי........ רק אל תהרגו אותי
יאיר
הרסיבר ממוקם עכשיו במדפי המעבדה......להוציא אותו אני צריך לפרק את המעבדה
לא מתחשק לי .......באם תרצה אשלח לך את ה- SERVICE MANUAL שלו ללא כל תשלום
אף על פי שלי זה עלה כ-80 ש"ח .