לכן, אם מישהו כאן רכש את האוזניות האלו, או מכיר מישהו שרכש אותן, או מכיר מישהו שמוכר אותן ומוכן לתת אפשרות לנסות אותן - אני אשמח לדעת.
כמו כן, אם מישהו מעוניין להצטרף אליי ברכישה משותפת של האוזניות האלו בניסיון להוזיל מעט את המחיר (בארץ או בחו"ל) - גם כן אשמח לדעת.
ועכשיו למי שלא יודע על מה אני מדבר... תכירו את הדבר הגדול הבא:
Sennheiser MX-W1 Wireless Headphones

האוזניות האלחוטיות הניידות הראשונות מבית סנהייזר, והראשונות בעולם שהן באמת אלחוטיות (האוזניות האלחוטיות שהיו קיימות עד כה, דוגמת ety8, היו אומנם מנותקות מהנגן אך מחוברות ביניהן בחיבור חוטי). הן עושות שימוש בטכנולוגיית Kleer שמאפשרת העברת אודיו על 2.4GHz בקצב של 2.37MB/s, דהיינו - באיכות המקורית וללא כיווץ. זאת בניגוד לפרוטוקול בלוטות' שכולם מכירים את איכות השמע שהוא מציע...
החבילה מגיעה עם שתי אוזניות אלחוטיות, משדר קומפקטי ומטען נייד. את המשדר מחברים לנגן המוסיקה כפי שמופיע בתמונה (הגומייה/סקוץ' כלולים בחבילה). המטען הנייד מתפקד גם בתור כלי נשיאה לאוזניות כאשר הן לא בשימוש וגם בתור תחנת טעינה ניידת שמסוגלת להטעין מחדש את האוזניות עד 3 פעמים ללא צורך בחיבור לחשמל. על פי מה שקראתי, חיי הסוללה של כל אוזניה נעים בין 3 ל-5 שעות, והמשדר מסוגל לעבוד 10 שעות בין טעינות. הטעינה עצמה לוקחת מס' שעות, אני מודה שלא התעמקתי בזה כל כך כי זה לא מאוד קריטי בשבילי.
ולגבי איכות השמע - כל הביקורות וחוויות המשתמש שקראתי מהללות את האוזניות ואומרות שהן נשמעות מצויין, ולא בתור אוזניות אלחוטיות, אלא בתור אוזניות, נקודה. והאוזניות משתמשות בעיצוב ה-Twist-to-Fit של סנהייזר שנועד להבטיח שהן לא ייפלו מהאוזן ושלא נצטרך ללחוץ אותן פנימה בשביל לשמוע את הבס כמו שצריך (במקור העיצוב הזה הופיע באוזניות שלהם שנועדו לשימוש ספורטיבי).
בסך הכל אם מתעלמים לרגע מהמחיר היקר בטירוף - בעיניי זהו מוצר מושלם. כבר שנים שאני חולם על אוזניות אלחוטיות באמת, וכבר שנים שאני לא מצליח להבין איך זה שאין ביקוש גדול יותר למוצר כזה ולמה החברות הגדולות לא עובדות על פיתוחים כאלו. כנראה שהיינו צריכים לחכות לכמה פריצות דרך טכנולוגיות (שהגיעו מכיוון Kleer) ועכשיו סוף סוף זה קורה. נותר רק לקוות שעוד ועוד יצרני אוזניות יילכו בעקבות סנהייזר, וחשוב מכך - שגם יצרני נגנים יבחרו ב-Kleer וישלבו את הטכנולוגיה שלהם ישירות אל תוך הנגן ובכך יפטרו אותנו מהצורך במשדר חיצוני.
אני, בכל אופן, לא הולך לחכות עד שכל זה יקרה...
לכן, אם מישהו כאן רכש את האוזניות האלו, או מכיר מישהו שרכש אותן, או מכיר מישהו שמוכר אותן ומוכן לתת אפשרות לנסות אותן - אני אשמח לדעת.
כמו כן, אם מישהו מעוניין להצטרף אליי ברכישה משותפת של האוזניות האלו בניסיון להוזיל מעט את המחיר (בארץ או בחו"ל) - גם כן אשמח לדעת.
חן