MY FIRST DVD PLAYER נוסטלגיה (עדכנית)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נגן ה DVD הראשון שלי היה קונסולת XBOX ולמעשה ניגנתי בו יותר DVD מששיחקתי משחקים, בשלב כלשהוא הוא הוחלף לנגן של Toshiba שבעצמו הוחלף לנגן DVD של Cambridge Audio ומה שקרה הוא שגיליתי שבינתיים הפסקתי לצפות ב DVD. - ה HTPC ומזרימהמדיה הספיקו להחליף אותו ואפילו לא הרגשתי בזה.
חלפו שנתיים ומספר הפעמים שבהם השתמשתי בנגן ה DVD שלי הוא משהו כמו 4 או 5 פעמים סה"כ.
חלפו שנתיים ומספר הפעמים שבהם השתמשתי בנגן ה DVD שלי הוא משהו כמו 4 או 5 פעמים סה"כ.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש לי עדיין את ה-DVD הראשון שרכשתי (אמנון סאונד - אונקיו זהוב, מבוסס על 535 של פיוניר, עם DAC שונה שתוכנן על ידי אונקיו).
לאחרונה הוא הראה סימנים ראשונים של עייפות אחרי שנים רבות של שימוש (לאחרונה בתור נגן DVD באחד מחדרי הילדים).
לקחתי אותו לחדר העבודה, פתחתי את הברגים (הדבר הזה בנוי כמו טנק) ניקיתי בזהירות את העינית עם נוזל עדשות מיוחד ובד מיוחד לניקוי עדשות. חזר לעבודה לעוד איזה 10 שנים...
לאחרונה הוא הראה סימנים ראשונים של עייפות אחרי שנים רבות של שימוש (לאחרונה בתור נגן DVD באחד מחדרי הילדים).
לקחתי אותו לחדר העבודה, פתחתי את הברגים (הדבר הזה בנוי כמו טנק) ניקיתי בזהירות את העינית עם נוזל עדשות מיוחד ובד מיוחד לניקוי עדשות. חזר לעבודה לעוד איזה 10 שנים...
גם לי(כמובן.
.)היה את ה535 של פיוניר שנקנה ב2001 כמתנת חתונה לי ולאשתי ,קניתי אותו אצל דביר מסטריאו שופ בקריות-2700 שח טבין וטקילין.. עבד נהדר כ5 שנים,לאחר מכן נלקח לאיציק מעבדה של פיוניר לניקוי ובפעם השלישית שהוא נלקח לשם התקשר איציק ואמר לי שכבר אין מה לעשות איתו ואו שאני בא לקחת אותו או שהוא נזרק עם עוד מלא כמוהו
הוא מעולם לא נלקח חזרה.....
- Kotipelto
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
איזה כיף שיש למי לספר...
הראשון שלי היה פאנסוניק A110 בשנת 1998!
הראשון שיצא (יחד עם אחיו הגדול -310) עם DTS...לא מפענח...PASSTHROUGH...
עלה לי ביבוא אישי מארה"ב 3500 ש"ח, אבל זה שהבריח לי אותו "שכח" לספר שהוא עובד על 110V..אז עוד 500 לשנאי מיוחד
וכשהגעתי לחנות בלונדון מיניסטור היו 10 סרטים, כמובן ללא תרגום (עוד לא היה זון 2), ותמורת 155 ש"ח קיבלתי את האלמנט (!) החמישי
בבית גיליתי שהטלויזיה לא מולטי סיסטם...עוד 400 ש"ח ב"ליאור" עבור מתאם שעבד רק עם קומפוזיט
עבד שנתיים בדיוק עד לתקיעה הראשונה ומאז אני קונה רק פיוניר (414 היה הראשון)
הראשון שלי היה פאנסוניק A110 בשנת 1998!
הראשון שיצא (יחד עם אחיו הגדול -310) עם DTS...לא מפענח...PASSTHROUGH...
עלה לי ביבוא אישי מארה"ב 3500 ש"ח, אבל זה שהבריח לי אותו "שכח" לספר שהוא עובד על 110V..אז עוד 500 לשנאי מיוחד
וכשהגעתי לחנות בלונדון מיניסטור היו 10 סרטים, כמובן ללא תרגום (עוד לא היה זון 2), ותמורת 155 ש"ח קיבלתי את האלמנט (!) החמישי
בבית גיליתי שהטלויזיה לא מולטי סיסטם...עוד 400 ש"ח ב"ליאור" עבור מתאם שעבד רק עם קומפוזיט
עבד שנתיים בדיוק עד לתקיעה הראשונה ומאז אני קונה רק פיוניר (414 היה הראשון)
גם לי היה פיוניר 535, נקנה בשנת 2000 תמורת 2300 ש"ח, "מחיר מיוחד" שלמוכר היה מותר רק ללחוש, שלא ישמעו אותו אחרים בחנות...
באמת היה מכשיר טוב, למרות שאחרי שש ומשהו שנים התחילה גם אצלי הבעיה עם המגרה שנפתחה ומיד נסגרה מעצמה. אחרי כמה חודשים התחיל להפסיק לנגן והיה עוצר פתאום, אז הוצאנו אותו לפנסיה ב-2007 וקנינו Oppo. בנקודה הזו בעצם התחיל גל השדרגת שלא נגמר עד היום - אחרי החלפת ה-DVD הגיע HTPC חדש, אחריו פלזמה "50, ימאהה 3800, ועוד הזרוע נטויה
באמת היה מכשיר טוב, למרות שאחרי שש ומשהו שנים התחילה גם אצלי הבעיה עם המגרה שנפתחה ומיד נסגרה מעצמה. אחרי כמה חודשים התחיל להפסיק לנגן והיה עוצר פתאום, אז הוצאנו אותו לפנסיה ב-2007 וקנינו Oppo. בנקודה הזו בעצם התחיל גל השדרגת שלא נגמר עד היום - אחרי החלפת ה-DVD הגיע HTPC חדש, אחריו פלזמה "50, ימאהה 3800, ועוד הזרוע נטויה
לי היה 525 מאמצע שנת 2000 ועד לפני כמה חודשים
http://www.michaeldvd.com.au/HardwareRe ... eer525.asp
עלה כ 3000 מבסט ביי באינטרנט (הגיע עם רסיבר פיוניר 508 שעדיין משרת אותי בסלון ו 3 רמקולי *** לסנטר ואחוריים)
לאחרונה הוא התעייף, לא רצה לנגן ונזרק לפח
ירשו אותו ה 300 וה 400 של פיוניר (400 בחדר שינה בשביל ה USB וה 300 בסלון לפני עידן הסטרימר..)
http://www.michaeldvd.com.au/HardwareRe ... eer525.asp
עלה כ 3000 מבסט ביי באינטרנט (הגיע עם רסיבר פיוניר 508 שעדיין משרת אותי בסלון ו 3 רמקולי *** לסנטר ואחוריים)
לאחרונה הוא התעייף, לא רצה לנגן ונזרק לפח
ירשו אותו ה 300 וה 400 של פיוניר (400 בחדר שינה בשביל ה USB וה 300 בסלון לפני עידן הסטרימר..)
TOSHIBA 3109
אני רכשתי בתחילת שנות ה 2000
את TOSHIBA 3109 עם 2 TRAY
לא קורא צרובים וגם לא מולטי-זון ( לפחות לא בצורה חלקה)
לקריאת דיסקים מאיזור ארה"ב היה צריך לבצע טריק עם בחירת מספרי TRACK
לחיצה על CLEAR ועוד פעם PLAY משהו כזה..
הנגן תוצרת יפן - זהוב - עלה 4500 ש"ח
בהוליווד סינמה סטור - ר"ג
את TOSHIBA 3109 עם 2 TRAY
לא קורא צרובים וגם לא מולטי-זון ( לפחות לא בצורה חלקה)
לקריאת דיסקים מאיזור ארה"ב היה צריך לבצע טריק עם בחירת מספרי TRACK
לחיצה על CLEAR ועוד פעם PLAY משהו כזה..
הנגן תוצרת יפן - זהוב - עלה 4500 ש"ח
בהוליווד סינמה סטור - ר"ג
אצלי זה היה מפליטי הדיוטי פרי, LG ב 200 דולר מלפני יותר מ- 10 שנים, העניין שהוא עדיין עובד! זרוק באיזה ארון בבית כרגע לא בשימוש. הוחלף ע"י OPPO שעדיין משמש בחדר שינה שהוחלף ע"י סטרימר.
אם אני זוכר נכון לא היתה שום אפשרויות כיוון ב LG, חבר לסוני 25" ונגן, אין תפריטים להתעסק איתם וכו' (אולי רק גודל תמונה..), כמה החיים היו פשוטים אז, היום כמה התעסקות בחיבורים ושעות בכיוונון (רשת, חיבור, צורת שידור, איחסון וכו'...). החיים היו טובים פעם ולא ידענו כמה
אם אני זוכר נכון לא היתה שום אפשרויות כיוון ב LG, חבר לסוני 25" ונגן, אין תפריטים להתעסק איתם וכו' (אולי רק גודל תמונה..), כמה החיים היו פשוטים אז, היום כמה התעסקות בחיבורים ושעות בכיוונון (רשת, חיבור, צורת שידור, איחסון וכו'...). החיים היו טובים פעם ולא ידענו כמה
PHILIPS שנקנה בצרפת ב 300 אירו לפני 10 שנים
החזיק שנים בלי להתקלקל
נאלצתי להחליף מכיוון ש:
לא קורא צרובים, לא קורא DIVX, וגם המולטיזון היה לאחר שהורדתי לו FIRMWARE מהאינטרנט
מאז החלפתי כבר 2 DVD *** שהתקלקלו צ'יק צ'ק
החזיק שנים בלי להתקלקל
נאלצתי להחליף מכיוון ש:
לא קורא צרובים, לא קורא DIVX, וגם המולטיזון היה לאחר שהורדתי לו FIRMWARE מהאינטרנט
מאז החלפתי כבר 2 DVD *** שהתקלקלו צ'יק צ'ק
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס