שלום לכולם,
הפורומים באתר הזה מעולם לא איכזבו אותי אז הנה אתגר חדש למומחים...
המטרה: התקנת זוג רמקולים במקלחת + חיבור למגבר קטן + חיבור לכרטיס קול של המחשב האישי כאשר העדיפות היא למצוא פתרון שבו אוכל לשלוט על הווליום של זוג הרמקולים ועל הרמקולים של המחשב בנפרד.
הבעייה היא שאני צריך מגבר מסויים שיקבל את האודיו מהמחשב (יציאת האודיו הרגילה של כרטיס הקול) ויתפצל לשניים -
1. הרמקולים של המחשב שלי - ALTEC LANSING ATP3
2. רמקולים עצמאיים (שיותקנו במקלחת) - הנתונים שלהם נמצאים בלינק שהוספתי בתחילת התרד -
http://www.pyleaudio.com/itemdetail.as ... el=PLMR61W
אני בספק אם המגבר (שדרך אגב, קראתי עליו ואין ספק שהוא מרשים בכל בחינה) יתאים לשימוש.
יש לי נסיון של שבוע וחצי עם מערכת בסיסית במקלחת.
מגבר + רמקולים שקועים.
קודם כל תענוג אמיתי. חשבתי להוסיף MP3 ולהעביר את הריפים של כל הדיסקים שלי מה- HTPC, אבל היום אני רואה שהשימוש העיקרי יחסית מאוד מצומצם ביום יום.
צחצוח שיניים, גילוח ומקלחת - ממוצע בבוקר 20 דקות גג, כמה שירים נחמדים ועדכון מגל"צ.
עוד לא יצא לי לעשות אמבטיה עם דיסק שקט (חיברתי גם סידק ישן אבל טוב) - יגיע בקרוב.
ככה שההמלצה שלי, תתחיל שבוע עם מערכת בסיסית ואז תחליט לאיזה כיוון אתה רוצה ללכת.
מילא, הייתם נשים שעושות דברים אחרים במקלחת סלש שערות סלש לא רוצה לדעת מה עוד - שלוקח להם שעות לבלות במקלחת
אבל אתם... רוצים MP3 במקלחת שינעים את זמנכם ויגרום לכם לבזבז כמויות אדירות של מים! הפרסומות לא עוזרות לכם להבין כמה המצב מחורבן?
הכנרת עדיין בקנטים- לידיעתכם.