השחלת כבלים לרמקולים
-
ronron5611
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מכין עכשיו תוכנית חשמל לחדר קולנוע ביתי ושמעתי שמועה שמומלץ לחווט כל רמקול בצינור השחלה נפרד. שטויות ? רציני ?
לתשובה אודה.
רון
לתשובה אודה.
רון
תעשה צינור אודיו בנפרד,צינור וידאו בנפרד ומתח בנפרד.
איזו מערכת יש לך?
אם יש לך משהו פשוט לא שווה לשים עליה כבלים שעולים יותר מהמערכת.
בכל מקרה, אם זו מערכת סטנדרטית, אפשר לאחוריים לשים 1.5 לקדמיים וסנטר 2.5
אם יש לך משהו פשוט לא שווה לשים עליה כבלים שעולים יותר מהמערכת.
בכל מקרה, אם זו מערכת סטנדרטית, אפשר לאחוריים לשים 1.5 לקדמיים וסנטר 2.5
המערכת היא תהיה בהחלט די סטנדרטית ומורכבת בשלב הראשוני לפחות מרמקולים שקועים וסטים של לויינים המרחקים הם לא גדולים ולא עוברים 6 מ' אורך פלוס מינוס לכול כבל, אני צריך להשחיל כבר את החוטים לרמקולים לפני שחשמלאי עוזב ונכנסים הטייחים
מכיוון שאני קונה גליל שלם 100 מ' האם זה משנה אם גם לאחוריים זה יהיה אותו כבל נניח 2.5 אין לי חשק לקנות סתם עוד גליל בקוטר אחר בשביל כמה עשרות מטרים
מכיוון שאני קונה גליל שלם 100 מ' האם זה משנה אם גם לאחוריים זה יהיה אותו כבל נניח 2.5 אין לי חשק לקנות סתם עוד גליל בקוטר אחר בשביל כמה עשרות מטרים
נערך לאחרונה על ידי Capo ב 09/11/2008 18:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אתה לא חייב להשחיל עכשיו את החוטים. למעשה, רצוי שלא. תשחיל סתם חוט Runner בכל התעלות ותקשור את קצוותיו.
אחרי שהבית יהיה גמור (טיח, צבע, ניקיון) אתה מגיע עם החוטים שלך ומשחיל אותם בתעלות כשאתה משתמש בחוט שכבר בפנים כדי למשוך את החוט החדש (ע"י קשירתו אליו)....
אחרי שהבית יהיה גמור (טיח, צבע, ניקיון) אתה מגיע עם החוטים שלך ומשחיל אותם בתעלות כשאתה משתמש בחוט שכבר בפנים כדי למשוך את החוט החדש (ע"י קשירתו אליו)....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
עוד דבר..
תקפיד על הצינור שאתה שם בקירות שלא ישבר, אחרת זה יהיה בלאגן להשחיל חוטים.
וכן, אתה יכול לשים לאחוריים גם 2.5
תקפיד על הצינור שאתה שם בקירות שלא ישבר, אחרת זה יהיה בלאגן להשחיל חוטים.
וכן, אתה יכול לשים לאחוריים גם 2.5
אפשר לכסות את זה, זה לא בעיהאיינשטיין כתב:אז תשחיל בינתיים כבלים אחרים. חבל להשחיל כבלים איכותיים שקצותיהם יושחתו בזמן הטיח/צבע....
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אם אלו טייחים כמו אלה שעבדו אצלי... שומר נפשו ירחק...Nba כתב:אפשר לכסות את זה, זה לא בעיהאיינשטיין כתב:אז תשחיל בינתיים כבלים אחרים. חבל להשחיל כבלים איכותיים שקצותיהם יושחתו בזמן הטיח/צבע.......
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
מיותר לחלוטין, אין שום צורך להשאיר רזרבה, אתה סתם נכנס ללחץ ועושה לך עבודה מיותרת.Capo כתב:אני מעדיף באמת לכסות את הכבלים ואם הטייחים
יעשו נזק אני שובר להם את הראש יחד עם הקבלן![]()
אבקש מהקבלן חשמל לא לחתוך את הצינורות בקו עם הקיר ולהשאיר רזרבה של 40 ס"מ ואז הכבל יהיה מוגן...
החשמלאי שלך צריך להשאיר לך חוטי משיכה בתוך הצינורות, זאת אומרת שאם הוא הכניס סטלבנד לצינור אז הצינור לא סתום, כבלים משחילים בסוף ממש לקראת הכניסה לבית.
yarino כתב:מיותר לחלוטין, אין שום צורך להשאיר רזרבה, אתה סתם נכנס ללחץ ועושה לך עבודה מיותרת.Capo כתב:אני מעדיף באמת לכסות את הכבלים ואם הטייחים
יעשו נזק אני שובר להם את הראש יחד עם הקבלן![]()
אבקש מהקבלן חשמל לא לחתוך את הצינורות בקו עם הקיר ולהשאיר רזרבה של 40 ס"מ ואז הכבל יהיה מוגן...
החשמלאי שלך צריך להשאיר לך חוטי משיכה בתוך הצינורות, זאת אומרת שאם הוא הכניס סטלבנד לצינור אז הצינור לא סתום, כבלים משחילים בסוף ממש לקראת הכניסה לבית....
לצערי הדברים הם לא בדיוק כפי שאנחנו רוצים שיהיו כבר נתקלתי לא מעט פעמים בסטלבנד שעבר בצינור כי הוא דק אבל חוט לא עבר כי הצינור היה קצת מכופף או שקצת טיח
חדר לצינור בזמן הטיוח ובדיוק התיישב בסיבוב
-נראה כבר מה יהיה
תודה על התמיכה
הדירה שלי עברה לא מזמן שיפוץ כללי, יש לי בסלון כ 60 מ' צנרת לקולנוע בייתי גם בקירות וגם מתחת לריצפה.
בפגישה משולשת, היועץ הסביר לשיפוצניק איך והיכן להניח את הצנרת, כל זמן הנחת הצנרת עד לביטון (לא טיח) אני הייתי נוכח כדי שלא יהיו סיבובים חדים בצנרת, אם אתה רוצה להיות רגוע תנהג כמוני.
בפגישה משולשת, היועץ הסביר לשיפוצניק איך והיכן להניח את הצנרת, כל זמן הנחת הצנרת עד לביטון (לא טיח) אני הייתי נוכח כדי שלא יהיו סיבובים חדים בצנרת, אם אתה רוצה להיות רגוע תנהג כמוני.
בגלל זה אני נמנע מלהגיע למצב הזה ונמנע מלשבת על החשמלאי על הראש הוא מקבל כסף במילא כדי להשחיל חוטי חשמל אז שישחיל גם את הכבלים לרמקולים אני מקדים תרופה למכה לאחר שבחנתי את הדברים לא ריתי שיש יתרונות בהשחלת כבלים לאחר טיח וצבע
אז החלטתי שאני אשחיל מבעוד מועד (כול אחד ואיך שהוא רואה את הדברים אין טוב ואין רע)
אז החלטתי שאני אשחיל מבעוד מועד (כול אחד ואיך שהוא רואה את הדברים אין טוב ואין רע)