אובדת עצות בין כל מסכי הטלויזיה ...אנא עזרה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
שיריפ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ביום שישי מתה לנו טלויזית הלאווה המלבנית (מסך רחב ), האהובה והטובה שקנינו בספרד לפני 9 שנים, ומאז אני די מותשת. התחלנו לחפש מסך LCD (כי זה מה שכדאי לא ?) 37" (הספה במרחק 3 מ') , ואני כל כך מבולבלת וממש צריכה עזרה.
כנראה שמיותר לציין שבטווח מחירים של עד 6000 ש"ח , עוד לא ראיתי שידורי כבלים בחנויות בהן ביקרתי שתאמו את איכות הטלויזיה הישנה , ובכל זאת ...
נראה לי שאני מתעניינת בעיקר בסמסונג ( 450 או 550 ) או בפיליפס ( אני עוד די מבולבלת בדגמים - יש רעיונות ? ) נראה לי ש LG לא מצליחה לתת תמונה חדה כמו השתיים הראשונות - אני צודקת ? אולי בכלל פלזמה ? של מי ?

אודה לכם מאד אם תעזרו לי או תתנו לי כמה שמות של דגמים מוצלחים שיש עליהם קונצנזוס מסויים . אנחנו משפחה עם 3 ילדים , צופים בעיקר בכבלים ( הוט ) קצת משחקים בווי ובעלי אוהב לראות כדורגל ....

תודה רבה - שירי

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78863
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5392 פעמים

שליחה #2 

מה מרחק הצפיה?

יש תכנונים לחבר מחשב או מקור HDTV למסך?

ממליץ לך לקרוא כמה מאמרי יסוד להתחיל.

http://www.hometheater.co.il/article01132

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

שיריפ כתב:ביום שישי מתה לנו טלויזית הלאווה המלבנית (מסך רחב ), האהובה והטובה שקנינו בספרד לפני 9 שנים, ומאז אני די מותשת. התחלנו לחפש מסך LCD (כי זה מה שכדאי לא ?) 37" (הספה במרחק 3 מ') , ואני כל כך מבולבלת וממש צריכה עזרה.
כנראה שמיותר לציין שבטווח מחירים של עד 6000 ש"ח , עוד לא ראיתי שידורי כבלים בחנויות בהן ביקרתי שתאמו את איכות הטלויזיה הישנה , ובכל זאת ...
נראה לי שאני מתעניינת בעיקר בסמסונג ( 450 או 550 ) או בפיליפס ( אני עוד די מבולבלת בדגמים - יש רעיונות ? ) נראה לי ש LG לא מצליחה לתת תמונה חדה כמו השתיים הראשונות - אני צודקת ? אולי בכלל פלזמה ? של מי ?

אודה לכם מאד אם תעזרו לי או תתנו לי כמה שמות של דגמים מוצלחים שיש עליהם קונצנזוס מסויים . אנחנו משפחה עם 3 ילדים , צופים בעיקר בכבלים ( הוט ) קצת משחקים בווי ובעלי אוהב לראות כדורגל ....

תודה רבה - שירי
...
קודם כל לנשום עמוק, בחירת טלוויזיה חדשה צריכה להיות כיף ולא סבל.
אחרי 9 שנים בהחלט מגיע לכם טלוויזיה חדשה ואני בטוח שתהיו מופתעים מההבדלים של אז והיום.
לא תמיד נכון ש LCD מתאימה יותר מפלזמה, הכל תלוי בצרכים ובעין שלכם. במרחק הצפייה שלכם, הייתי ממליץ לשדרג ל42 אינץ' או לפחות ל-40 אינץ'. לדעתי תצטרכי בגדלים האלה לעלות טיפה את התקציב אם תרצי את אחד מהמותגים הידועים. הסמסונג שרשמת פה יכולה להיות אופציה, נסי גם את הפנסוניק PV80 ואולי גם את אחד מהדגמים של LCD LG

שיריפ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

כתבתי- מרחק צפיה 3 מ' (הילדים אוהבים לשבת ממש קרוב שזה 1 מ')

שליחה #4 

אין תוכניות לחבר מחשב , לגבי שידורי HD גם אין תוכניות ... נזרום עם ההתקדמות האיטית של הוט...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”