שאלה - התשובה מאוד חשובה
שלום
אני קונה כנראה מחר את הפלאזמה של סאמסונג PS42A450 של סמסונג
יש לי כרגע ממיר עם קומפוננט וסקארט.
בטלויזיה אין לי SCART - אבל יש לי SVIDEO
כך שתכננתי לקנות כאבל SCART TO SVIDEO.
הודיאו מחובר אצלי בקומפוננט( לבן וצהוב) לממיר ובRF לטלויזיה.
עכשיו השאלות שלי הן -
1) בכאבל שאני קונה אני צריך שיהיה בצד אחד SCART ובצד השני SVIDEO + 2RCA
?? אם כן, אז לאן אני אמור לחבר את שני הRCA שבאים עם הSVIDEO בשביל האודיו.?
2) נגיד אני אקנה DVD עם יציאת קומפוננט - הDVD מתחבר רק לטלויזיה וזהו? הוא לא מתחבר לממיר גם?
תודה.
אני קונה כנראה מחר את הפלאזמה של סאמסונג PS42A450 של סמסונג
יש לי כרגע ממיר עם קומפוננט וסקארט.
בטלויזיה אין לי SCART - אבל יש לי SVIDEO
כך שתכננתי לקנות כאבל SCART TO SVIDEO.
הודיאו מחובר אצלי בקומפוננט( לבן וצהוב) לממיר ובRF לטלויזיה.
עכשיו השאלות שלי הן -
1) בכאבל שאני קונה אני צריך שיהיה בצד אחד SCART ובצד השני SVIDEO + 2RCA
?? אם כן, אז לאן אני אמור לחבר את שני הRCA שבאים עם הSVIDEO בשביל האודיו.?
2) נגיד אני אקנה DVD עם יציאת קומפוננט - הDVD מתחבר רק לטלויזיה וזהו? הוא לא מתחבר לממיר גם?
תודה.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
התשובה פשוטה מאוד - לכל כניסת SVIDEO יש חיבורי אודיו מתאימים(אדום ולבן) לרוב הן אבסולוטיות לכניסת ה-SVIDEO או משותפות לכניסה אחרת. קרא בחוברת של המסך וראה לאן לחבר.
לגבי ה-DVD, הוא מתחבר למסך בלבד, לאיזו מטרה חשבת לחבר אותו לממיר גם?
לגבי ה-DVD, הוא מתחבר למסך בלבד, לאיזו מטרה חשבת לחבר אותו לממיר גם?
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
1. חבר את הכבל ישירות מהממיר SCART אל הטלוויזיה SVIDEO. את כניסות האודיו (אדום/לבן) מהכבל תחבר לכניסות האודיו הצמודות לכניסת ה-SVIDEO בטלוויזיה.
2. ה-DVD מתחבר רק לטלוויזיה כי אתה רוצה להעביר אות מה-DVD אל הטלוויזיה. הממיר לא קשור לזה. רוב ה-DVD שתוכל לקנות היום כוללים גם יציאת HDMI. תוכל לחבר את הווידאו או בקומפוננט או ב-HDMI (ה-HDMI יעביר לך גם אודיו).
לפי התיאור שלך הווידאו לא מחובר לממיר בקומפוננט אלא בקומפוזיט (צהוב) ובאודיו מונו (לבן).
אם אתה רוצה יכולת לחבר את הממיר לווידאו, אז תחבר בנוסף ביניהם כבל קומפוזיט (בדיוק כמו שאתה מחובר היום). שים לב, עם זאת, שמדובר בצורת החיבור הנחותה ביותר (לא שיש לך אופציה אחרת עם מכשיר הווידאו).
2. ה-DVD מתחבר רק לטלוויזיה כי אתה רוצה להעביר אות מה-DVD אל הטלוויזיה. הממיר לא קשור לזה. רוב ה-DVD שתוכל לקנות היום כוללים גם יציאת HDMI. תוכל לחבר את הווידאו או בקומפוננט או ב-HDMI (ה-HDMI יעביר לך גם אודיו).
לפי התיאור שלך הווידאו לא מחובר לממיר בקומפוננט אלא בקומפוזיט (צהוב) ובאודיו מונו (לבן).
אם אתה רוצה יכולת לחבר את הממיר לווידאו, אז תחבר בנוסף ביניהם כבל קומפוזיט (בדיוק כמו שאתה מחובר היום). שים לב, עם זאת, שמדובר בצורת החיבור הנחותה ביותר (לא שיש לך אופציה אחרת עם מכשיר הווידאו).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
וואלה תודה רבה לשניכם על התגובה המהירה!!
אוקי,
אז אני אתאר את המצב שהולך להיות ותגידו אם לא תהיה בעיה...
את הוידאו אני מחבר לטלויזיה עם RF שיש בפלאזמה ולממיר עם קומפוזיט ( צהוב) ואודיו לבן.
את הDVD ב קומפוננט או HDMI לטלויזיה.
ואת הממיר עם SCART TO SVIDEO לטלויזיה
אוקי,
אז אני אתאר את המצב שהולך להיות ותגידו אם לא תהיה בעיה...
את הוידאו אני מחבר לטלויזיה עם RF שיש בפלאזמה ולממיר עם קומפוזיט ( צהוב) ואודיו לבן.
את הDVD ב קומפוננט או HDMI לטלויזיה.
ואת הממיר עם SCART TO SVIDEO לטלויזיה
חשבתי כך, בגלל שהוידאו שלי מחובר לממיר וגם לטויזיה , לממיר בצהוב לבן - לטלויזיה בRFshraga007 כתב:התשובה פשוטה מאוד - לכל כניסת SVIDEO יש חיבורי אודיו מתאימים(אדום ולבן) לרוב הן אבסולוטיות לכניסת ה-SVIDEO או משותפות לכניסה אחרת. קרא בחוברת של המסך וראה לאן לחבר.
לגבי ה-DVD, הוא מתחבר למסך בלבד, לאיזו מטרה חשבת לחבר אותו לממיר גם?...
יש לך אפשרות להעלות צילום של החיבורים שלו? נוכל להגיד לך מה תיהיה הדרך הטובה ביותר לחבר אותו.TripMan כתב:איזה LG ישן שנקנה בערך לפני כ4-5 שנים...shraga007 כתב:איזה וידאו זה? נראה לי שהוא מוציא רק מונו.......
רשמתי כבר למעלהlevikon כתב:יש לך אפשרות להעלות צילום של החיבורים שלו? נוכל להגיד לך מה תיהיה הדרך הטובה ביותר לחבר אותו.TripMan כתב:איזה LG ישן שנקנה בערך לפני כ4-5 שנים...shraga007 כתב:איזה וידאו זה? נראה לי שהוא מוציא רק מונו..........
ישנם רק 2 חבורי צהוב ו-2 חיבורי לבן.. וRF.
אז חבר בשירשור מהיציאה בממיר בעזרת קבל RCA ל- RCA לכניסת וידאו אין בוידאו. וחבר בעזרת קבל RCA ל-RCA מהוידאו אוט בוידאו לכניסת וידאו אין פנויה בטלויזיה. הדרך הטובה ביותר.TripMan כתב:רשמתי כבר למעלהlevikon כתב:יש לך אפשרות להעלות צילום של החיבורים שלו? נוכל להגיד לך מה תיהיה הדרך הטובה ביותר לחבר אותו.TripMan כתב:איזה LG ישן שנקנה בערך לפני כ4-5 שנים...shraga007 כתב:איזה וידאו זה? נראה לי שהוא מוציא רק מונו..........
ישנם רק 2 חבורי צהוב ו-2 חיבורי לבן.. וRF....
אה הבנתי אותך,levikon כתב:אז חבר בשירשור מהיציאה בממיר בעזרת קבל RCA ל- RCA לכניסת וידאו אין בוידאו. וחבר בעזרת קבל RCA ל-RCA מהוידאו אוט בוידאו לכניסת וידאו אין פנויה בטלויזיה. הדרך הטובה ביותר.TripMan כתב:רשמתי כבר למעלהlevikon כתב:יש לך אפשרות להעלות צילום של החיבורים שלו? נוכל להגיד לך מה תיהיה הדרך הטובה ביותר לחבר אותו.TripMan כתב:איזה LG ישן שנקנה בערך לפני כ4-5 שנים...shraga007 כתב:איזה וידאו זה? נראה לי שהוא מוציא רק מונו..........
ישנם רק 2 חבורי צהוב ו-2 חיבורי לבן.. וRF.......
הכוונה לקנות עוד כאבל נוכחי שיש לי, ואותו לחבר במקום הRF שמחובר כרגע --- אני צודק?
ד"א החיבורים הנ"ל לא נקראים קומפוזיט?( אדום צהוב לבן - במקרה הזה אני משתמש רק בצהוב ולבן)