המלצה לLCD42 איכותית עד 7K...
שלום אני מעוניין לרכוש LCD42 עד 7K, אני לא יכול לעבור אפילו בשקל יותר מזה, ככה שאל תמליצו לי על פלזמות/LCD אשר עולות יותר מ7K.
בנתיים הLCD שיושבת לי הכי חזק על הכוונת היא הLG60FR, "סקרלט", חבר טוב שלי רכש אותה, ורואים בה מעולה.
רציתי לדעת אם קיים KCD במחיר הנ"ל שמציע תמורה טובה יותר?
סמסונג מייצרים גם LCD מעולות, אבל המחיר גבוה בהרבה.
קצת פרטים טכניים:
מרחק מהמסך: 2.5 מטר.
שימוש בHD: כן.
ערוצים 1/2:כן(חשוב).
תקציב: 7K.
פלטפורמה:LCD.
תודה רבה לעוזרים...
בנתיים הLCD שיושבת לי הכי חזק על הכוונת היא הLG60FR, "סקרלט", חבר טוב שלי רכש אותה, ורואים בה מעולה.
רציתי לדעת אם קיים KCD במחיר הנ"ל שמציע תמורה טובה יותר?
סמסונג מייצרים גם LCD מעולות, אבל המחיר גבוה בהרבה.
קצת פרטים טכניים:
מרחק מהמסך: 2.5 מטר.
שימוש בHD: כן.
ערוצים 1/2:כן(חשוב).
תקציב: 7K.
פלטפורמה:LCD.
תודה רבה לעוזרים...
שלום איינשטין,
לבסוף הזמנתי את הסקרלט LG 60FR, והיא הגיעה היום, אך לצערי ההיתי בעבודה ורק אימי הייתה בבית, וכשהגיע החבילה היא ראתה שרשום שהטלוויזיה מיוצרת בתאילנד, והיא סירבה לקבל את המוצר, האם היא עשתה בשכל?
בכמה מדינות לעזאזל LG מייצרת את הטלוויזיות שלהם?
ומאיזה מדינה הכי כדאי לרכוש?
הבנתי שעדיף לרכוש כאלו שהפס ייצור שלהם הוא מקוריאה, אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי עם הקטע הזה.
בכמה מדינות לעזאזל LG מייצרת את הטלוויזיות שלהם?
ומאיזה מדינה הכי כדאי לרכוש?
הבנתי שעדיף לרכוש כאלו שהפס ייצור שלהם הוא מקוריאה, אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי עם הקטע הזה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
ח.י. הוא היבואן הרשמי של LG.
י.שלום הוא יבואן מקביל, במקרים רבים מייבא דגמים קצת שונים מהדגמים המיובאים ע"י היבואנים הרשמיים . אין לי ניסיון איתו (לטוב ולרע).
י.שלום הוא יבואן מקביל, במקרים רבים מייבא דגמים קצת שונים מהדגמים המיובאים ע"י היבואנים הרשמיים . אין לי ניסיון איתו (לטוב ולרע).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
לא מבין מה ההבדל...
צפיתי אצל חבר שלי בערוץ 2 בסקרלט ורואים מעולה (גם מרחק של מטר וחצי).
עם מרחק צפייה של 2.5 מטר התצוגה בכלל מעולה.
אגב עידכון:
מתברר של י.שלום אין סמכות ליבא מוצרים מקוריאה, אלה רק ממדינות נחותות יותר כמו תאילנד וסין (משפיע על איכות החומרים של הטלוויזיה), בגלל זה ח.י מוכרת את הדגם של הסקרלט בהפרשים של 1K מי.שלום (איכות הייצור של קוריאה טובה בהרבה משל תאילנד או סין).
ממליץ בחום לכל מי שעומד לקנות שיבדוק את זה, אל תתפתו למכירים נמוכים, אחרי זה אתם סתם תשלמו ביוקר.
עם מרחק צפייה של 2.5 מטר התצוגה בכלל מעולה.
אגב עידכון:
מתברר של י.שלום אין סמכות ליבא מוצרים מקוריאה, אלה רק ממדינות נחותות יותר כמו תאילנד וסין (משפיע על איכות החומרים של הטלוויזיה), בגלל זה ח.י מוכרת את הדגם של הסקרלט בהפרשים של 1K מי.שלום (איכות הייצור של קוריאה טובה בהרבה משל תאילנד או סין).
ממליץ בחום לכל מי שעומד לקנות שיבדוק את זה, אל תתפתו למכירים נמוכים, אחרי זה אתם סתם תשלמו ביוקר.
דווקא כן...
את סקרלט הם מייבאים רק מקוריאה.
(זה לפחות מה שאמר לי סוכן השטח של חברת ח.י)
גם אל תשכח שלח.י יש חלפים מקוריים של LG, לי.שלום אלוהים יודע מה יש...
(זה לפחות מה שאמר לי סוכן השטח של חברת ח.י)
גם אל תשכח שלח.י יש חלפים מקוריים של LG, לי.שלום אלוהים יודע מה יש...