מה זה ה-VFW שמותקן יחד עם ה-FFDSHOW ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
vfw זה ראשי התיבות של Video for Windows שהיה התקן הישן שקדם ל DirectShow.
ובנוגע ל vobsub, לביטול הפרמטרים בלשונית של ffdshow אין קשר לתוכנה עצמה. אתה חייב להסיר את vobsub/vsfilter בנפרד
ובנוגע ל vobsub, לביטול הפרמטרים בלשונית של ffdshow אין קשר לתוכנה עצמה. אתה חייב להסיר את vobsub/vsfilter בנפרד
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כנראה שיש לך כתוביות פנימיות בקובץ ה-MKV בנוסף לכתוביות ה-SRT החיצוניות שצירפת אליו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
pixies, אני חושב שהבעיה היא ש vsfilter/vobsub מותקן אצלו (אולי כתוצאה מהתקנת חבילת קודקים) והוא מטעין את עצמו אוטומטית בלי בכלל לבדוק אם אין עוד פילטר כתוביות פעיל. יש כמה גרסאות של vobsub שאין להן תוכנת התקנה והסרה ואין להן אפילו הפנייה מתפריט ההתחלה כך שאתה אפילו לא יודע איפה הפילטרים הותקנו (אחלה תוכנה, נכון?).
כדי להסיר את vobsub צריך לפתוח חלון של CMD ומשורת הפקודה להקיש את הפקודות הבאות אחת אחרי השניה :
[left]
regsvr32 /u vobsub.ax
regsvr32 /u dvobsub.ax
regsvr32 /u vsfilter.dll
[/left]
כדי להסיר את vobsub צריך לפתוח חלון של CMD ומשורת הפקודה להקיש את הפקודות הבאות אחת אחרי השניה :
[left]
regsvr32 /u vobsub.ax
regsvr32 /u dvobsub.ax
regsvr32 /u vsfilter.dll
[/left]
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אבל אם הוא התקין רק FFDShow ו-Haali על מערכת הפעלה נקייה, אז התופעה של כתוביות כפולות לא אמורה לקרות.
עוד מצב שבו זה יכול לקרות - כתוביות של הנגן עצמו, למשל, ה-BSPlayer. במקרה כזה ניתן לכבות את הכתוביות של הנגן בהגדרות שלו.
למרות הכל, ייתכן שמערכת ההפעלה לא נקייה ויש גם VOBSUB, ואז הפתרון שלך הוא הנכון לעשות אותו.
עוד מצב שבו זה יכול לקרות - כתוביות של הנגן עצמו, למשל, ה-BSPlayer. במקרה כזה ניתן לכבות את הכתוביות של הנגן בהגדרות שלו.
למרות הכל, ייתכן שמערכת ההפעלה לא נקייה ויש גם VOBSUB, ואז הפתרון שלך הוא הנכון לעשות אותו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בדוק בהגדרות של הנגן עצמו ותוודא שהכתוביות שלו לא מופעלות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני לא מכיר את הנגן שאתה משתמש בו, אבל ב-BSPlayer, למשל, לוחצים כפתור ימני בעכבר, בוחרים את תפריט ההגדרות, ושם יש פרמטר שבו ניתן לאפשר או למנוע תצוגה של כתוביות, כמו גם לבחור פונט, Charset וכו של הכתוביות. מניח שזה דומה גם בנגן שלך.