מציאת רסיבר שיעבוד ב 3 אוהם
שלום לכולם,
יש לי מערכת משולבת של סוני דגם DAV-S300 (מגבר+DVD+רדיו+5 רמקולים לוויניים וסאב), לאחרונה נשרף לי חלק במערכת - כנראה הפיקוד שזה אומר 800 שקל לפני מע"מ ולפני עבודה.
נראה לי שלא כדאי לתקן את זה משום שגם ככה ה DVD מיושן ולא שימושי, המערכת שימשה אותי רק לרדיו וחיבור למחשב לצורך סרטים.
ולכן עכשיו אני מחפש רסיבר שיתאים לרמקולים שלי - 3 אוהם אבל לא מצאתי, רובם תומכים ב 4 עד 8 אוהם. האם מישהו מכיר דגם שתומך ב 3 או שרסיבר שתומך ב4 יכול לרדת גם ל 3?
אם לא, הייתי מעונין בהמלצה לרסיבר + רמקולים שיתאימו לצרכים בסיסיים של רדיו וקולנוע ביתי.
דבר נוסף - יש לי לאפטופ עם יציאת VGA בלבד ואני לא יכול לחבר אותו לטלווזיה אנלוגית, האם יש אפשרות לחבר אותו לרסיבר ואת הרסיבר לחבר לטלוויזיה אנלוגית?
אני אקבל רזולוציה של HD? במידה וארצה לחבר בעתיד טלווזית HD?
התקציב שלי נמוך יחסית - סה"כ כ 1000 ש"ח ואני לא שולל יד שניה.
תודה,
עמית
יש לי מערכת משולבת של סוני דגם DAV-S300 (מגבר+DVD+רדיו+5 רמקולים לוויניים וסאב), לאחרונה נשרף לי חלק במערכת - כנראה הפיקוד שזה אומר 800 שקל לפני מע"מ ולפני עבודה.
נראה לי שלא כדאי לתקן את זה משום שגם ככה ה DVD מיושן ולא שימושי, המערכת שימשה אותי רק לרדיו וחיבור למחשב לצורך סרטים.
ולכן עכשיו אני מחפש רסיבר שיתאים לרמקולים שלי - 3 אוהם אבל לא מצאתי, רובם תומכים ב 4 עד 8 אוהם. האם מישהו מכיר דגם שתומך ב 3 או שרסיבר שתומך ב4 יכול לרדת גם ל 3?
אם לא, הייתי מעונין בהמלצה לרסיבר + רמקולים שיתאימו לצרכים בסיסיים של רדיו וקולנוע ביתי.
דבר נוסף - יש לי לאפטופ עם יציאת VGA בלבד ואני לא יכול לחבר אותו לטלווזיה אנלוגית, האם יש אפשרות לחבר אותו לרסיבר ואת הרסיבר לחבר לטלוויזיה אנלוגית?
אני אקבל רזולוציה של HD? במידה וארצה לחבר בעתיד טלווזית HD?
התקציב שלי נמוך יחסית - סה"כ כ 1000 ש"ח ואני לא שולל יד שניה.
תודה,
עמית
20 צפיות ואין תגובה - זאת אומרת שאין חיה כזאת?
ראיתי ימאהה שתומכים ב 2 4 6 8 , האם זה אומר שהם תומכים רק בהתנגדויות האלו או גם מה שביניהן?
לגבי החיבור וידאו - יש מתאם מיציאת VGA של המחשב לקומפוזיט (חיבור HD), האם יש מגברים עם כניסת קומפוזיט?
ראיתי ימאהה שתומכים ב 2 4 6 8 , האם זה אומר שהם תומכים רק בהתנגדויות האלו או גם מה שביניהן?
לגבי החיבור וידאו - יש מתאם מיציאת VGA של המחשב לקומפוזיט (חיבור HD), האם יש מגברים עם כניסת קומפוזיט?
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אני מחפש מכונית ספורט דו מושבית עם גג ניפתח שתוכל להגיע מ-0 ל-100 קמ"ש בפחות מ-5 שניות.
התקציב שלי הוא מקסימום 10,000 ש"ח. האם תוכלו להמליץ לי על מכונית שתתאים לי? כמו עמית, אני גם לא שולל יד שניה.
עמית, משום מה נראה שגם לי לא יענו.
התקציב שלי הוא מקסימום 10,000 ש"ח. האם תוכלו להמליץ לי על מכונית שתתאים לי? כמו עמית, אני גם לא שולל יד שניה.
עמית, משום מה נראה שגם לי לא יענו.
רסיבר
כל רסיבר שעומד ב 2 אוהם יחזיק ב 3 אוהם.
מעבר לכך, אין לך מה לדאוג - גם רסיבר שכביכול מותאם לעבודה במקס' 4 אוהם - יעמוד איתן ב 3 אוהם (המקרה הכי גרוע הוא שהוא שהתצוגה הפלורסנטית שלו תהבהב קצת.. והוא ייכנס למצב PROTECTION) - אין לך מה לדאוג.
מעבר לכך, אין לך מה לדאוג - גם רסיבר שכביכול מותאם לעבודה במקס' 4 אוהם - יעמוד איתן ב 3 אוהם (המקרה הכי גרוע הוא שהוא שהתצוגה הפלורסנטית שלו תהבהב קצת.. והוא ייכנס למצב PROTECTION) - אין לך מה לדאוג.
תודה נימר,
אבל אני חושב שלא מומלץ שמגבר ייכנס באופן קבוע לפרוטקשן, בכל מקרה אני אחפש איזה ימאהה שמגיע ל2 אוהם נראה לי אידילי בשבילי.
ולכל שאר המגיבים - אם הייתם טורחים לקרוא את השאלות שלי הייתם רואים שזה בירור ראשוני וסה"כ ניסיתי להבין כמה דברים בסיסיים, אפשר גם להגיד - כן, לא , לא בתקציב שלך או משהו כזה.
אבל אני חושב שלא מומלץ שמגבר ייכנס באופן קבוע לפרוטקשן, בכל מקרה אני אחפש איזה ימאהה שמגיע ל2 אוהם נראה לי אידילי בשבילי.
ולכל שאר המגיבים - אם הייתם טורחים לקרוא את השאלות שלי הייתם רואים שזה בירור ראשוני וסה"כ ניסיתי להבין כמה דברים בסיסיים, אפשר גם להגיד - כן, לא , לא בתקציב שלך או משהו כזה.
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
אני חושב שלא התייחסו לשאלה לעניין,אבל אל תיקח את זה קשה..לפעמים הטונאציה חסרה וכולם כאן עם גישה חיובית אחרי הכל.it_amit כתב:תודה נימר,
ולכל שאר המגיבים - אם הייתם טורחים לקרוא את השאלות שלי הייתם רואים שזה בירור ראשוני וסה"כ ניסיתי להבין כמה דברים בסיסיים, אפשר גם להגיד - כן, לא , לא בתקציב שלך או משהו כזה....
לעניינו יש לי ימאהה 795A והיתה תקופה לא קצרה שחיברתי רמקולים קדמיים שהיו 4 OHM והכל עבד מצויין,הוספתי רמקולים אחוריים של 4 OHM ועדיין שומעים חזק והמגבר לא נכנס לPROTECTION.
האם יש לך רמקולים קדמיים שיורדים ל2OHM?מה העכבה שלהם(מומצעת אם אפשר לקרוא לזה...)?
בכל מקרה ,המגברים של ימאהה מחזיקים יפה גם רמקולים לא ממש נצילים- להגיד לך שזאת אידליה- ממש לא!אבל אתה תוכל לחיות עם זה בקולנוע ביתי.
אם זה לא עובד לך כמו שצריך ואתה מרגיש שצריך יותר כוח,תכניס POWER עבור אותם רמקולים ואז לא תהיה לך שום בעיה.
בהצלחה!
טוב אז לעניננו, אני חוזר על השאלות בקצרה:
1) הרמקולים שיש לי הם של סוני בהתנגדות של 3 אוהם והבעיה שהמגברים תומכים או 2 או 4 אוהם בקפיצות. מגבר שמגיע ל2 אוהם יתאים?
2) יש לי לאפטופ של סוני שיש לו רק יציאת VGA ואני מעונין לחבר אותו לטלוויזיה אנלוגית (S Video או RCA) דרך הרסיבר - יש רסיבר עם כניסת VGA ויציאת RCA?
3) אני מחפש המלצות לרסיבר מתאים בתקציב של כ 1000 ש"ח עם יציאה מוגברת לסאב פאסיבי.
ראיתי את הרסיבר של סוני מדגם STR-DG520, עומד בקריטריונים?
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=6491#
הוא חורג מהתקציב אבל אני מוכן להשקיע קצת יותר למכשיר חדש עם אחריות ועם חיבורי HDMI אבל אין נתונים לגבי ההתנגדות שלו.
שוב תודה לכל העונים.
1) הרמקולים שיש לי הם של סוני בהתנגדות של 3 אוהם והבעיה שהמגברים תומכים או 2 או 4 אוהם בקפיצות. מגבר שמגיע ל2 אוהם יתאים?
2) יש לי לאפטופ של סוני שיש לו רק יציאת VGA ואני מעונין לחבר אותו לטלוויזיה אנלוגית (S Video או RCA) דרך הרסיבר - יש רסיבר עם כניסת VGA ויציאת RCA?
3) אני מחפש המלצות לרסיבר מתאים בתקציב של כ 1000 ש"ח עם יציאה מוגברת לסאב פאסיבי.
ראיתי את הרסיבר של סוני מדגם STR-DG520, עומד בקריטריונים?
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=6491#
הוא חורג מהתקציב אבל אני מוכן להשקיע קצת יותר למכשיר חדש עם אחריות ועם חיבורי HDMI אבל אין נתונים לגבי ההתנגדות שלו.
שוב תודה לכל העונים.
ניסיון אחרון לפני שאני זורק את הרמקולים - האם אפשר לחבר 2 רמקולים של 3 אוהם בטור כדי לקבל 6 אוהם?
אם כן אני אוכל לקנות רסיבר עם 2 רמקולים קדמיים ולהפוך 4 רמקולים לוויניים שיש לי לשניים אחוריים.
שמעתי זוג של פולק אודיו והם נשמעו מצוין, אני לא יודע אם זה ייצא יותר זול אבל אני אשמע בעיקר סטריאו אז זה נראה לי עדיף.
אם כן אני אוכל לקנות רסיבר עם 2 רמקולים קדמיים ולהפוך 4 רמקולים לוויניים שיש לי לשניים אחוריים.
שמעתי זוג של פולק אודיו והם נשמעו מצוין, אני לא יודע אם זה ייצא יותר זול אבל אני אשמע בעיקר סטריאו אז זה נראה לי עדיף.
אחרי שתעיף את הרמקולים שלך ...תיווכח שכל הכאב ראש שהכנסת את עצמך אליו ..נעלם כלא היה..ותוכל לרכוש כל רסיוור שתרצה..וכמובן רמקולים חדשים..או מיד 2.. 
שאלה אחרונה בנושא (אני מקווה) - האם אפשר שהרמקולים הקדמיים יהיו מחברה מסוימת עם התנגדות מסוימת והרמקולים האחוריים מחברה אחרת והתנגדות שונה?
והאם בכלל אפשר לחבר רק קדמיים ואחוריים בלי סנטר וסאב?
(בסוף יצאו לי שתי שאלות)
והאם בכלל אפשר לחבר רק קדמיים ואחוריים בלי סנטר וסאב?
(בסוף יצאו לי שתי שאלות)
א-אפשרי
ב-חיובי ,בתנאי ש" תודיע"לרסיוור מה מחובר(ומה לא..
ב-חיובי ,בתנאי ש" תודיע"לרסיוור מה מחובר(ומה לא..