ניגון סרטי HD
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם אתה מתכוון לקבצים בסיומת r01, r02, rar וכו, אתה צריך לפתוח את קובץ ה-rar עם התוכנה WinRAR.
תרגום מורידים מאתרי הכתוביות הישראלים, כמו סרטים או טורק.
תוכנה לנגינה - מדיה סנטר, BS Player וכו. כמו שמרטין המליץ, מומלץ לקרוא את המדריכים בדביקים להתקנה נכונה של הקודקים ומערכת ההפעלה.
תרגום מורידים מאתרי הכתוביות הישראלים, כמו סרטים או טורק.
תוכנה לנגינה - מדיה סנטר, BS Player וכו. כמו שמרטין המליץ, מומלץ לקרוא את המדריכים בדביקים להתקנה נכונה של הקודקים ומערכת ההפעלה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני פותח קובץ rar עם Winrar אבל זה לא מאחד את כל הקבצים לידי קובץ אחד אז איך המחשב יעבור מקובץ לקובץ בניגון הסרט? יש לינק למדריך איך הופכים לקובץ אחד?
לא מצאיתי מדריך להתקנה נכונה של הקודקים ומערכת ההפעלה XP אלה לויסטה ולי יש XP 64 Bit
לא מצאיתי מדריך להתקנה נכונה של הקודקים ומערכת ההפעלה XP אלה לויסטה ולי יש XP 64 Bit
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תוריד WinRAR, תתקין, ותפתח בעזרתו את הקובץ עם סיומת ה-RAR.
המדריכים מתאימים ברובם גם ל-XP. לגבי ה-XP של 64 ביט, לא בטוח שעשית מעשה נכון. ייתכן שתיתקל בבעיות תאימות של דרייברים וקודקים (אך גם ייתכן שיעבוד לך בסדר).
המדריכים מתאימים ברובם גם ל-XP. לגבי ה-XP של 64 ביט, לא בטוח שעשית מעשה נכון. ייתכן שתיתקל בבעיות תאימות של דרייברים וקודקים (אך גם ייתכן שיעבוד לך בסדר).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ה-WinRAR לא מוחק את הקבצים שהורדת. הוא יוצר אותו מהם היכן שאמרת לו ליצור אותו. בריפים מלאים של בלו ריי יש אסופת קבצים שהיא במבנה המדוייק של הבלוריי המקורי, ומה שאתה צריך לנגן זה את קובץ ה-TS או קובץ ה-M2TS. האם זה מה שהורדת, או שהורדת קובץ MKV?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה מתקין על פי המדריכים FFDShow + Haali (במקרה שלך, נסה למצוא גירסה המתאימה ל-64 ביט, לא בטוח שיש) ומנגן עם BSPlayer.