החומה של פינק פלויד
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
השני הוא הופעה בין המושקעות שיש עם המון אומנים מפורסמים... אם בא לך לשמוע את החומה בגרסא מעניינת יותר לך על השני.. אם סתם ככה אז על הראשון.. השני יותר טוב גם אם זה DVD ולא רק CD
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
MartinHSabag כתב:לי יש את זה:
http://www.amazon.com/There-Anybody-198 ... d_sim_m_43
ממליץ מאוד.
http://en.wikipedia.org/wiki/Is_There_A ... ve_1980-81...
מצטרף בחום להמלצה
לא ראתי את הראשון.
ראיתי את השני - הפקת ענק של רוג'ר ווטרס משנת 1990 המארח שורה ארוכה של אמנים ידועים עם אפקטים תפאורה ופירוטכניקה שלא מהעולם הזה..פשוט מדהים.
ההופע ההתקיימה אחרי שחומת ברלין הופלה. בזמנו כשרוג'ר ווטרס ופינק פלויד סיימו את סבב ההופעות של "החומה" הכריז רוג'ר ווטרס שהוא יותר לא יבצע את המופע הזה אלא רק אם תיפול חומת ברלין...חומת ברלין הופלה בשנת 1989 ...ולכן קויימה ההופעה המדהימה הזו...
נ.ב. כמובן שההופעה התקיימה...בברלין...
ראיתי את השני - הפקת ענק של רוג'ר ווטרס משנת 1990 המארח שורה ארוכה של אמנים ידועים עם אפקטים תפאורה ופירוטכניקה שלא מהעולם הזה..פשוט מדהים.
ההופע ההתקיימה אחרי שחומת ברלין הופלה. בזמנו כשרוג'ר ווטרס ופינק פלויד סיימו את סבב ההופעות של "החומה" הכריז רוג'ר ווטרס שהוא יותר לא יבצע את המופע הזה אלא רק אם תיפול חומת ברלין...חומת ברלין הופלה בשנת 1989 ...ולכן קויימה ההופעה המדהימה הזו...
נ.ב. כמובן שההופעה התקיימה...בברלין...
barak8885 כתב:ההופעה מדהימה בברלין , צפיתי בהופעה מעל 50 פעם , ואחת לחודשיים אני רואה אותה במלואה. הכי מלהיב אותי S. WHITE הגיטריסט המדהים בביצועיו על מעקה החומה.
ברק...
ההופעה הזאת היא דבר הגרוע ביותר שראיתי בחיים שלי . אני זוכר זה היה במוצאי שבת בערוץ הראשון יואב קוטנר דיבר כמה מילים לפני ההופעה וכמה מילים אחריה .
הכי אני מצטמרר כשאני נזכר בשינייד אוקונר מזייפת בשיר mother ,ואת הBAND מצטרפים לפיזמון החוזר . דבר גרוע מזה לא היה עד שהגיעה סידני לאופר בביצוע "לעוד לבנה בחומה" .ולקינוח תומאס דולבי קפץ על הלבנים המתפרקות או משהו כזה..
זוועתון.
לא ראיתי את ההופעה הנ"ל מאז אותו ליל קיץ בשנת 90 . אבל שמעתי שהוציאו איזו גירסה ערוכה ומשפוצת שכוללת קטעים מהחזרה הגנרלית.
כן פשוט זוועה רוג'ר ווטרס חולה התשומת לב הזה מחלל את קודש היצירה שוב...אזרה כתב:barak8885 כתב:ההופעה מדהימה בברלין , צפיתי בהופעה מעל 50 פעם , ואחת לחודשיים אני רואה אותה במלואה. הכי מלהיב אותי S. WHITE הגיטריסט המדהים בביצועיו על מעקה החומה.
ברק...
ההופעה הזאת היא דבר הגרוע ביותר שראיתי בחיים שלי . אני זוכר זה היה במוצאי שבת בערוץ הראשון יואב קוטנר דיבר כמה מילים לפני ההופעה וכמה מילים אחריה .
הכי אני מצטמרר כשאני נזכר בשינייד אוקונר מזייפת בשיר mother ,ואת הBAND מצטרפים לפיזמון החוזר . דבר גרוע מזה לא היה עד שהגיעה סידני לאופר בביצוע "לעוד לבנה בחומה" .ולקינוח תומאס דולבי קפץ על הלבנים המתפרקות או משהו כזה..
זוועתון.
לא ראיתי את ההופעה הנ"ל מאז אותו ליל קיץ בשנת 90 . אבל שמעתי שהוציאו איזו גירסה ערוכה ומשפוצת שכוללת קטעים מהחזרה הגנרלית....
פינק פלויד הם פינק פלויד בגלל הנגינה ולא בגלל המוזיקה
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
דווקא הם פינק פלויד בגלל המוסיקה המיוחדת והמהפכנית.. שבתוכם יש את הסולואים המרגשים ואת כל העבודה של חברי הלהקה.. אבל אי אפשר לקרוא לה להקה בגלל נגינה (שאומרים דבר כזה מתכוונים לאומנים טכניים בעיקר) .. פינק פלויד לא היו שיא הטכניקה והמהירות אבל היו ללהקה מרגשת ומיוחדת שהוציאה צלילים של שנות האלפיים ומעבר !! מוסיקה אינסופית