PV80 בשידורי ספורט
לאחר שעות רבות של קריאה בפורום החלטנו ש50PV80 הוא המסך המתאים ביותר מבחינת המרחק מהמסך ומבחינת תמהיל הצפייה.
ה"בעיה" היא כזאת: אחוז ניכר מהצפייה בHOT הוא בשידורי ספורט, אשמח לשמוע מאנשים איך היא מתפקדת בשידורי ספורט כיוון שלא ראיתי עד עכשיו התייחסות לנושא זה.
נ.ב
הכוונה בשידורי ספורט היא לערוצי הספורט הרגילים ולא ספורט5HD.
ה"בעיה" היא כזאת: אחוז ניכר מהצפייה בHOT הוא בשידורי ספורט, אשמח לשמוע מאנשים איך היא מתפקדת בשידורי ספורט כיוון שלא ראיתי עד עכשיו התייחסות לנושא זה.
נ.ב
הכוונה בשידורי ספורט היא לערוצי הספורט הרגילים ולא ספורט5HD.
שמע, אני גם בהתלבטות דומה, משום מה ברוב המקומות שהייתי בהם היו רעשים בשידורי ספורט ב PV80 ולכן זו הסיבה שאני מעט שוקל ללכת על הסמסונג A450, שהיא הציגה פחות רעשים, אז נכון, השחור בפנסוניק יותר טוב מבסמסונג, פנסוניק הרבה יותר אמינה בנושא צריבות, ובכלל השם של פנסוניק הרבה יותר טוב, אבל בשידורי ספורט ניראה שהפנסוניק לא מטפלים טוב, אגב גם הדגם הקודם של פנסוניק היה עם אותה בעיה, כנ"ל גם הפיוניר, כניראה שהמסכים האיכותיים יותר, בעלי מנועי עיבוד פחות אגרסיבים, אולי כדי ליצור תמונה טובה יותר בשידורי כן איכותיים, סתם השערה שלי....spotash כתב:לאחר שעות רבות של קריאה בפורום החלטנו ש50PV80 הוא המסך המתאים ביותר מבחינת המרחק מהמסך ומבחינת תמהיל הצפייה.
נ.ב
הכוונה בשידורי ספורט היא לערוצי הספורט הרגילים ולא ספורט5HD....
תלוי אולי בערוץ ובשידור הספציפי, אתה רוצה להגיד לי שאין שום משחק כדורגל בספורט5 שאתה רואה עם פיקסול?איינשטיין כתב:אני יכול להעיד על ההיפך לאחר עשרות שעות של צפייה בספורט ב-50PV70. בין PV70 ל-PV80 לא אמור להיות הבדל לרעה....
איפה שאני ראיתי היה ניראה שהסמסונג מחליקה רעשים בצורה טובה יותר, היה פה גם משתמש בשם מלך שהחליף סמסונג לפנסוניק ואמר שבשידורי כדורגל מעבד התמונה של הסמסונג היה חזק יותר והחליק יותר, לדעתי פשוט הפנסוניק רגישה יותר לשידור באיכות נמוכה.איינשטיין כתב:היו מספר מקרים של שידור באיכות זוועה, ובמקרים כאלו גם ב-CRT שעדיין יש לי ראו פחות טוב... בד"כ רואים בסדר גמור ממרחק הצפייה המתאים....
אם אתה רוצה רוצה עוד " להנות " משידורים עם רמת דחיסה כלכך גבוהה , כמו שידורי הספורט בארץ.
לכיול נכון של המסך יש חשיבות מאוד גבוהה , כדי לא להוסיף עוד לחסרונות השידור
אצל מרבית האנשים המסך מכוון על מצב דינאמי :
מפגיז בצבעים עזים וקונטרס גבוהה - נחמד ב HD , רע מאוד לשידורים דחוסים
מצ"ב לינק להורדה של דיסק כיול מקצועי של חברת Burosch ל שידורי SD ( חינם ):
http://www.chip.de/downloads/Burosch-Di ... 98798.html
ניתן להוריד גם קובץ הסבר לכיול ב PDF .
גם אם אתה לא מומחה גדול בכיול מסכים , די פשוט להבין את כיול הצבעים וגווני השחור/אפור
במידה ותתקשה דבר איתי ...
לאחר הכיול צפה שוב בשידורי הספורט , אתה אמור לראות הבדל די גדול .
גם אם אתה לא מומחה גדול בכיול מסכים , די פשוט להבין את כיול הצבעים וגווני השחור/אפור
לאחר הכיול צפה שוב בשידורי הספורט , אתה אמור לראות הבדל די גדול .
איפה הקובץ PDF, האם אוכל להשתמש בקובץ הכיול גם בפלאזמהשל סמסונג A450, ואיך בכלל אני מפעיל את הקובץ כיול?miki-eu כתב:אם אתה רוצה רוצה עוד " להנות " משידורים עם רמת דחיסה כלכך גבוהה , כמו שידורי הספורט בארץ.
לאחר הכיול צפה שוב בשידורי הספורט , אתה אמור לראות הבדל די גדול ....
תודה מראש
הקובץ שיורד מהליק שצרפתי הוא קובץ IMAGE , אותו אתה צורב לדיסק DVD עם תוכנה כגון NERO .
לאחר הצריבה הוא עובד עם כל DVD שקורא צרובים , כך שתוכל לבדוק ולהשוות איתו כל מסך.
הדיסק עובד כמו כל DVD : ישנם תפריטים לכל כיול שאותם אתה בוחר עם השלט .
קובץ ההסבר : PDF ) Disply basic tunung ) נמצא בלינק הבא:
&http://www.burosch.de/shop/shop_content.php?coID=123
לאחר הצריבה הוא עובד עם כל DVD שקורא צרובים , כך שתוכל לבדוק ולהשוות איתו כל מסך.
&http://www.burosch.de/shop/shop_content.php?coID=123
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אני לא מאמין................roei_s כתב:איפה שאני ראיתי היה ניראה שהסמסונג מחליקה רעשים בצורה טובה יותר, היה פה גם משתמש בשם מלך שהחליף סמסונג לפנסוניק ואמר שבשידורי כדורגל מעבד התמונה של הסמסונג היה חזק יותר והחליק יותר, לדעתי פשוט הפנסוניק רגישה יותר לשידור באיכות נמוכה.איינשטיין כתב:היו מספר מקרים של שידור באיכות זוועה, ובמקרים כאלו גם ב-CRT שעדיין יש לי ראו פחות טוב... בד"כ רואים בסדר גמור ממרחק הצפייה המתאים.......
אתה אומר שסמסונג טובה יותר בפרמטר מסוים
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
miki-eu כתב:אם אתה רוצה רוצה עוד " להנות " משידורים עם רמת דחיסה כלכך גבוהה , כמו שידורי הספורט בארץ.
לאחר הכיול צפה שוב בשידורי הספורט , אתה אמור לראות הבדל די גדול ....
הכל בגרמנית, על בדיוק לוחצים.
ד"א גם אני סובל מאותה בעייה ב - TH42PV80 אבל המסך שלי כלל לא מכויל.
אם תקרא את כל מה שכתבתי אז תראה שגם בזמנו אמרתי שהפנסוניק טובה יותר, פשוט מעבד התמונה שלסמסונג "גורס" את התמונה יותר ולכן אולי יש פחות רעשים בשידורים ממש גרועים, אבל מצד שני בגלל הסיבה הזו התמונה בסמסונג הרבה פחות מפורטת.yuria כתב:אני לא מאמין................roei_s כתב:איפה שאני ראיתי היה ניראה שהסמסונג מחליקה רעשים בצורה טובה יותר, היה פה גם משתמש בשם מלך שהחליף סמסונג לפנסוניק ואמר שבשידורי כדורגל מעבד התמונה של הסמסונג היה חזק יותר והחליק יותר, לדעתי פשוט הפנסוניק רגישה יותר לשידור באיכות נמוכה.איינשטיין כתב:היו מספר מקרים של שידור באיכות זוועה, ובמקרים כאלו גם ב-CRT שעדיין יש לי ראו פחות טוב... בד"כ רואים בסדר גמור ממרחק הצפייה המתאים.......
אתה אומר שסמסונג טובה יותר בפרמטר מסוים
הגיעו ימות המשיח
...
בכל אופן עם כיול טוב ניתן להפחית את הפיקסול (עשיתי את זה ב PV8 של החברה שלי).
אני מודה שבתחילת הדרך הערכתי יותר את הפלזמה של סמסונג (בעיקר בהשפעת הדגם הטוב Q91), אבל גם אז ניתן לקרוא בבירור שכתבתי שהפנסוניק מסך טוב יותר, גם כתבתי שגם בפיוניר יש פיקסול מאותה הסיבה.
בכל אופן אין לי שום דבר רע נגד סמסונג, היא חברה מעולה ל LCD, לפלזמה היא מאוד בינונית, אבל בהחלט אפשר להסתפק גם בפלזמה סמסונג, אני בעצמי שקלתי לרכוש אותה בגלל הפרשי המחיר בעיקר, פשוט כיום במצב שנוצר, עם המיתון, החלפות דגמים, וכל מיני סיבות אז הבדלי המחיר קטנו מאוד, ואם יש הבדל מחיר קטן אז ברור שהפנסוניק עדיפה בהרבה, אולי עכשיו עם כניסת הדגמים החדשים יהיה שוב הפרש מחיר ניכר בין הפנסוניק לסמסונג ואז בהחלט יש מקום לחשוב גם על הסמסונג, כי סה"כ בעת מיתון כמו היום למחיר יש משקל מאוד גדול.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
וואלה למרות שהוא מכחיש לדעתי roei_s עובד בפנאסוניק ו\או מושקע שם איכשהו.
אחרת נראה לי על ההורים שלו הוא לא היה מגונן ככה.
לדעתי זה גובל בפנאטיות וחוסר אובייקטיביות מסיבה לא ברורה.
לדעתי זה גובל בפנאטיות וחוסר אובייקטיביות מסיבה לא ברורה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
לא נראה לי הוא פשוט קצת מורעל על פנסוניק זה הכל.shraga007 כתב:וואלה למרות שהוא מכחיש לדעתי roei_s עובד בפנאסוניק ו\או מושקע שם איכשהו.
לדעתי זה גובל בפנאטיות וחוסר אובייקטיביות מסיבה לא ברורה....
אני אמנם לא הרבה זמן בפורום הזה, אבל אני שמח לראות נציג בכיר של מותג מסויים מסייע בפורום מקצועי שכזה. זה מצביע על אהבה לתחום ורצון לסייע ללקוחות גם מעבר לשלב הרכישה. מהביקורות בפורום נראה שזה גם משליך על השירות של יורוקום.miki-eu כתב:הקובץ שיורד מהליק שצרפתי הוא קובץ IMAGE , אותו אתה צורב לדיסק DVD עם תוכנה כגון NERO .
&http://www.burosch.de/shop/shop_content.php?coID=123...
בהחלט מחזק בדיעבד את ההחלטה שלי לרכוש פלזמה של פנסוניק...למרות שעדיין לא קיבלתי אותה
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
למרות שכל חילופי הדברים כאן ניראים לי נעשים ברוח טוב, ניראה לי שקצת גלשנו משרשור שידוריי ספורט וכיול במסך מסויים לשרשור למי יש #$%@$ יותר גדול? - פנסוניק או סמסונג.
סליחה שאני קצת הורס כאן את השימחה, אני פשוט מצפה לקבל מידע קונקרטי ואני בטוח שגם פותח השרור חושב כך.
תודה.
סליחה שאני קצת הורס כאן את השימחה, אני פשוט מצפה לקבל מידע קונקרטי ואני בטוח שגם פותח השרור חושב כך.
תודה.
גם אני חושב ככה,אבל גם לדעתי הפנסוניק עדיפה על הסמסונג ללא ספק.מלאך כתב:לא נראה לי הוא פשוט קצת מורעל על פנסוניק זה הכל.shraga007 כתב:וואלה למרות שהוא מכחיש לדעתי roei_s עובד בפנאסוניק ו\או מושקע שם איכשהו.
לדעתי זה גובל בפנאטיות וחוסר אובייקטיביות מסיבה לא ברורה.......
guy11 כתב:גם אני חושב ככה,אבל גם לדעתי הפנסוניק עדיפה על הסמסונג ללא ספק.מלאך כתב:לא נראה לי הוא פשוט קצת מורעל על פנסוניק זה הכל.shraga007 כתב:וואלה למרות שהוא מכחיש לדעתי roei_s עובד בפנאסוניק ו\או מושקע שם איכשהו.
לדעתי זה גובל בפנאטיות וחוסר אובייקטיביות מסיבה לא ברורה..........
אגב בפעם המאה אני אגיד שאין לי שום קשר לפנסוניק ו\או יורוקום, למעשה המוצר היחיד של פנסוניק שיש לי בבית זה טלפון אלחוטי.
יש לי LCD של טושיבה, אני את הטעות שלי עשיתי ולכן חשוב לי ששאר האנשים לא יעשו את אותה הטעות, ושכולם יקנו את המוצר שנותן את התמורה הכי טובה לכסף שזהו כמובן הפנסוניק PV8\80, פשוט לא יאומן שמקבלים איכות כזו גבוהה במחיר כה נמוך, אני בספק אם יחזור על עצמו מסך עם יחס עלות תועלת שכזה.
אני מקווה מאוד שבאמת יהיה לי בקרוב את אחד ה PV8 או ה PV80, אולי אני ארכוש פרללי, אני מנסה למצוא את העיסקה הכי טובה, אחרי שארכוש אני אצלם את החשבונית כדי להראות לכם את התאריך, אני אובייקטיבי לחלוטין, למעשה אני לא מחדש שום דבר, אני רק חוזר על מה שאמרו לפני בביקורות המקצועיות, במדידות, בחנויות המתמחות , בפורומים המקצועיים וכו', לא יותר ולא פחות, לא הוספתי שום דבר משל עצמי, ואני מסתמך על עובדות ועל דברים שנקבעו ע"י אנשים שמבינים הרבה יותר ממני.