לאחר נסיון כושל עם ה K240, שמעתי את ה HD-555 למספר דקות והבנתי שאותן אני רוצה.
אתמול קיבלתי אותן לידי ובינתיים הן לא עברו הרצה. בהתרשמות ראשונית אני יכול להגיד שקודם כל הן אכן שדרוג משמעותי ל AGK K-55 שברשותי.
האוזניות עצמן מאוד נוחות. הפדים עשויים מקטיפה מאוד נעימה לעור ובערך דקה אחרי שאתה שם אותן אתה כבר לא מרגיש שיש עליך אוזניות. איכות הבניה היא טובה - לא מרגיש פלסטיקי ושברירי אם כי זה עדין לא בנוי כמו טנק.
ואיך הסאונד ? התחושה היא שהבס מאוד 'עוטף' אותך. אין לו נסיון להיות 'בומי' או 'פאנצ'י' מדי והתחושה היא שהבס זורם מהאוזניות בצורה מאוד חלקה ונעימה לשמיעה ארוכה. בכל מקרה הוא יורד נמוך והוא מצליח מצד אחד להיות מורגש ומצד שני לא משתלט
המיד והגבוהים הם חגיגה - מלאים מאוד ולא צורמים בכלל. הפירוט הוא 'בסדר' אבל פחות לאנשים שמחפשים פירוט דקדקני.
באופן כללי הצליל בהם מאוד זורם ואתה מרגיש את השירים מנגנים כמקשה אחת ולא כ "בס, מיד וגבוה". הצליל קצת נוטה להיות יותר laid-back מ hd-515.
ביחס למחירם (100$ בחו"ל, תרשו לי לא להתייחס למחיר בארץ) אני חושב שמקבלים תמורה מלאה לכסף שודאי תתאים ל'מתחילים' בתחום ואין לי ספק שאפילו לאנשים מנוסים שמחפשים אוזניות טובות בלי לקרוע את הכיס. שווה לנסות.