כרטיס הקול רילטק לא מזהה מיקרופון USB
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3873
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
המיקרופון שיך למצלמה , הוא עובד היטב ומזוהה במקום אחד אך לא במנג'ר של רילטק.
במסנגר הכל עובד חלק אודיו\וידאו. אבל שאני מפעיל אודיו וויזרד בסקייפ\נטמיטינג , אני מקבל הודעה שכרטיס הקול לא תומך במיקרופון...
אני חושב שהתקן הUSB של המיק. "עוקף " את רילטק .
מה עושים?
במסנגר הכל עובד חלק אודיו\וידאו. אבל שאני מפעיל אודיו וויזרד בסקייפ\נטמיטינג , אני מקבל הודעה שכרטיס הקול לא תומך במיקרופון...
אני חושב שהתקן הUSB של המיק. "עוקף " את רילטק .
מה עושים?
And the meek shall inherit the earth
...
...
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
היי עמיר,
אין לי תצורה כזו אך בכל זאת:
תחילה ב- sounds and audio device properties תלחץ על כפתור volume ב- sound recording.
תוודא שהוא על המקסימום ואם יש כפתור advanced תוודא שה- mic boost דלוק והמיקרופון מסומן.
זה יגרום לכך ששמע מהמיקרופון לא יהיה ב- mute.
אך זה לא אומר שאתה תשמע את עצמך דרך הרמקולים (אם זה מה שאתה רוצה).
על מנת לאפשר זאת אז שוב ב- sounds and audio device properties לחת על כפתור volume של sound playback.
שם ב- options, properties תסמן ב- V את כת ההתקנים שנראים לך מתאימים. זה ב- show the following volume controls.
כך שהמיקסר של windows יראה את כל ההתקנים.
תוציא מ- mute את המיקרופון ותגביר את העצמה.
זה עלול לגרום לפידבק לא נעים...
אפשר לבדוק את המיקרופון גם עם sound recorder או skype.
אגב מה המטרה הסופית?
בהצלחה.
אין לי תצורה כזו אך בכל זאת:
תחילה ב- sounds and audio device properties תלחץ על כפתור volume ב- sound recording.
תוודא שהוא על המקסימום ואם יש כפתור advanced תוודא שה- mic boost דלוק והמיקרופון מסומן.
זה יגרום לכך ששמע מהמיקרופון לא יהיה ב- mute.
אך זה לא אומר שאתה תשמע את עצמך דרך הרמקולים (אם זה מה שאתה רוצה).
על מנת לאפשר זאת אז שוב ב- sounds and audio device properties לחת על כפתור volume של sound playback.
שם ב- options, properties תסמן ב- V את כת ההתקנים שנראים לך מתאימים. זה ב- show the following volume controls.
כך שהמיקסר של windows יראה את כל ההתקנים.
תוציא מ- mute את המיקרופון ותגביר את העצמה.
זה עלול לגרום לפידבק לא נעים...
אפשר לבדוק את המיקרופון גם עם sound recorder או skype.
אגב מה המטרה הסופית?
בהצלחה.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
נסה את זה:
http://forum.skype.com/index.php?showtopic=68022
תשמור גיבוי לפני שאתה דורס.
בדקת את ההגדרות ב- skype?
התקנת את הדרייברים ותוכנה של המצלמה?
http://www.microsoft.com/hardware/downl ... tegory=ICE
http://forum.skype.com/index.php?showtopic=68022
תשמור גיבוי לפני שאתה דורס.
בדקת את ההגדרות ב- skype?
התקנת את הדרייברים ותוכנה של המצלמה?
http://www.microsoft.com/hardware/downl ... tegory=ICE
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

ירון, ניסיתי את הTWEAK קודם, אכן הוא עוזר למצלמה אך המיקרופון לא מזוהה. דריברים של המצלמה הותקנו לפני .
אין אפשרות להגדיר מיקרופון USB במנג'ר של רילטק?
נשמע הגיוני, אבל אם כך הדבר דרך איפה עובר התקן המיקרופון?המיקרופון של המצלמה נחשב כהתקן אודיו שונה הוא לא אמור להופיע במיקסר של הכרטיס קול שלך...
אין אפשרות להגדיר מיקרופון USB במנג'ר של רילטק?
...
...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
FIRE_WIRE, מיקרופון ה USB לא יזוהה בדרייבר של Realtek בגלל ש...הפתעה, הפתעה....הוא לא שייך לכרטיס הקול. כך שבמקרה זה אין פה שום תקלה.
מצד שני הוא מזוהה במערכת ההפעלה (וכך צריך להיות) ויש לך לפחות תוכנה אחת שבה את מצליח להפעיל אותה. לכאורה הכל מצויין אז מה דפוק ב Skype?
התשובה היא שכלום וגם התוכנה הזו מתנהגת כשורה, רק לא באופן שציפית ממנה. היות וייתכן מאוד שבמחשב יש יותר ממצלמת רשת אחת מחוברת או מעל לשני מיקרופונים אז לתוכנות האלו יש גם כלים ומסכים באפשרויות המתקדמות שלהם שיאפשרו לך לבחור איזה מהמצלמות/מיקרופון או רמקול ישמשו אותך. ב Skype זה נמצא בתפריט ההגדרות של האודיו:
כפי שאתה רואה מהדוגמה לעיל, במקרה שלי מערכת ההפעלה זיהתה שיש לי מעל ל 4 התקנים המסוגלים לשמש כ Audio In עבור SKYPE ולכן התוכנה עצמה מאפשרת את הצגת כל ההתקנים לפני המשתמש שיבחר את העדיף בעיניו. תוכנה טובה גם תהייה מסוגלת לפתוח ערוץ תקשורת עם הדרייבר של ההתקן שנבחר כדי שתאפשר לך להעביר אליו את ההתאמות שתבצע מהתוכנה בלי לדרוש ממך לפתוח את לוח הבקרה.
אם תתן לזה רגע של חשיבה תראה בעצמך שזה מאוד הגיוני וחייבת להיות הירארכיה של שליטה ובקרה על ההתקנים הפיזיים החל ממערכת ההפעלה שתפקידה לנהל את כולם ועד לאפילקציה שתפקידה להתאים את ההתקן המתאים להעדפות שלך באותה תוכנה.
זה דרך אגב נכון לא רק לכרטיסי קול אלא גם ליתר ההתקנים הפיזיים שיש להם I/O כמו כרטיסי רשת, כרטיסי תקשורת סריאלית COM ו USB וכדומה.
מצד שני הוא מזוהה במערכת ההפעלה (וכך צריך להיות) ויש לך לפחות תוכנה אחת שבה את מצליח להפעיל אותה. לכאורה הכל מצויין אז מה דפוק ב Skype?
התשובה היא שכלום וגם התוכנה הזו מתנהגת כשורה, רק לא באופן שציפית ממנה. היות וייתכן מאוד שבמחשב יש יותר ממצלמת רשת אחת מחוברת או מעל לשני מיקרופונים אז לתוכנות האלו יש גם כלים ומסכים באפשרויות המתקדמות שלהם שיאפשרו לך לבחור איזה מהמצלמות/מיקרופון או רמקול ישמשו אותך. ב Skype זה נמצא בתפריט ההגדרות של האודיו:
כפי שאתה רואה מהדוגמה לעיל, במקרה שלי מערכת ההפעלה זיהתה שיש לי מעל ל 4 התקנים המסוגלים לשמש כ Audio In עבור SKYPE ולכן התוכנה עצמה מאפשרת את הצגת כל ההתקנים לפני המשתמש שיבחר את העדיף בעיניו. תוכנה טובה גם תהייה מסוגלת לפתוח ערוץ תקשורת עם הדרייבר של ההתקן שנבחר כדי שתאפשר לך להעביר אליו את ההתאמות שתבצע מהתוכנה בלי לדרוש ממך לפתוח את לוח הבקרה.
אם תתן לזה רגע של חשיבה תראה בעצמך שזה מאוד הגיוני וחייבת להיות הירארכיה של שליטה ובקרה על ההתקנים הפיזיים החל ממערכת ההפעלה שתפקידה לנהל את כולם ועד לאפילקציה שתפקידה להתאים את ההתקן המתאים להעדפות שלך באותה תוכנה.
זה דרך אגב נכון לא רק לכרטיסי קול אלא גם ליתר ההתקנים הפיזיים שיש להם I/O כמו כרטיסי רשת, כרטיסי תקשורת סריאלית COM ו USB וכדומה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

תודה לעוזרים,
הבנתי שאין קשר בין רילטק להתקן המיק. ששיך למצלמה.
Catskinner- הבעיה שלי בעינה עומדת.
המיקרופון שלי לא מזוהה\לא רשום בסקייפ בהגדרות האודיו ....
הבנתי שאין קשר בין רילטק להתקן המיק. ששיך למצלמה.
Catskinner- הבעיה שלי בעינה עומדת.
המיקרופון שלי לא מזוהה\לא רשום בסקייפ בהגדרות האודיו ....
...
...