צריך עזרה בריבוי מסכים וזרועות ברקן (משהו מסובך טיפה)
אז ככה, יש לי חדר מחשב כאשר המרחק צפיה הוא 3 וחצי מטר.
כרגע יש לי מסך מחשב 22" ומערכת קולנוע ביתית כמו שאפשר לראות בתמונה.
קיבלתי טלויזיה 32" ואני רוצה לתלות אותה בחדר אבל פה יש בעיה קטנה, אני לא יכול למקם אותה בצד המסך או אפילו להזיז את המסך, בגלל מיקום הרמקולים וגם בגלל מיקום המסכים לעומת מקום הישיבה.
אז חשבתי על פיתרון נחמד אבל בלי רעיונות לביצוע: לתלות את הטלויזיה על הקיר בדיוק מאחורי המסך מחשב (בגובה 15 ס"מ מעל משטח השולחן או יותר במידת הצורך) ולקמבן איזה זרוע או רגל שתוכל לקפל/להטות את המסך מחשב לשולחן בדומה לציר המסך של מחשב נייד (המסך מחשב שלי תומך בהתקן VESA 100).
האם הרעיון בר ביצוע? אם כן, אז איזה אני עושה את זה?
* הרסיבר יועבר למין מדף מעל ההסאב אז אל תדאגו לו כרגע....
** אל תתייחסו לבלאגן של הכבלים, זו בעיה זמנית.
ועוד שאלה קטנה, כמה טלויזיה בגודל כזה שוקלת?
כרגע יש לי מסך מחשב 22" ומערכת קולנוע ביתית כמו שאפשר לראות בתמונה.
קיבלתי טלויזיה 32" ואני רוצה לתלות אותה בחדר אבל פה יש בעיה קטנה, אני לא יכול למקם אותה בצד המסך או אפילו להזיז את המסך, בגלל מיקום הרמקולים וגם בגלל מיקום המסכים לעומת מקום הישיבה.
אז חשבתי על פיתרון נחמד אבל בלי רעיונות לביצוע: לתלות את הטלויזיה על הקיר בדיוק מאחורי המסך מחשב (בגובה 15 ס"מ מעל משטח השולחן או יותר במידת הצורך) ולקמבן איזה זרוע או רגל שתוכל לקפל/להטות את המסך מחשב לשולחן בדומה לציר המסך של מחשב נייד (המסך מחשב שלי תומך בהתקן VESA 100).
האם הרעיון בר ביצוע? אם כן, אז איזה אני עושה את זה?
* הרסיבר יועבר למין מדף מעל ההסאב אז אל תדאגו לו כרגע....
** אל תתייחסו לבלאגן של הכבלים, זו בעיה זמנית.
ועוד שאלה קטנה, כמה טלויזיה בגודל כזה שוקלת?
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
נראה לי שTV כזה עשוי לשקול כ-20 ק"ג. לדעתי אתה צריך לחפש זרוע שיכולה להניע מסכים במרחב (מעלה מטה קדימה אחורה ולצדדים) כמו מוניטורים בבתי חולים. קח בחשבון שזרועות מסוג זה לא זולות כלל ועיקר.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
הנה לך פתרון פשוט מאד :
זרוע למסך הקטן, דו מפרקית (ארוכה יחסית - כ-30 ס"מ). זה יאפשר לך תנועה ימינה שמאלה של המסך סה"כ כ-60 ס"מ (יש לי זרוע כזאת, עניין של 200 ש"ח בערך).
את הLCD הגדול תתלה צמוד לקיר. כשאתה על המחשב - המסך הקטן יושב באויר לפני המסך הגדול, כשאתה רואה טלויזיה, אתה פשוט מזיז אותו שמאלה עד הסוף על הציר.
זה גם יפנה לך את המקום על השולחן לעבודה, מאד נוח.
מצורפת תמונה להמחשה :
זרוע למסך הקטן, דו מפרקית (ארוכה יחסית - כ-30 ס"מ). זה יאפשר לך תנועה ימינה שמאלה של המסך סה"כ כ-60 ס"מ (יש לי זרוע כזאת, עניין של 200 ש"ח בערך).
את הLCD הגדול תתלה צמוד לקיר. כשאתה על המחשב - המסך הקטן יושב באויר לפני המסך הגדול, כשאתה רואה טלויזיה, אתה פשוט מזיז אותו שמאלה עד הסוף על הציר.
זה גם יפנה לך את המקום על השולחן לעבודה, מאד נוח.
מצורפת תמונה להמחשה :
- adamshimon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 168
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
סלח לי על ההדמייה הענייה אבל לדעתי זאת דרך שתוכל להשתמש בשניהם יחד
ולא להסתיר ולהסתבך עם זרועות
ולא להסתיר ולהסתבך עם זרועות