טיפול בקובץ ISO
שלום
ברשותי פופקורן A-110.
הורדתי קובץ ISO בנפח של 9GB.
כיצד מומלץ לטפל בו ?
כאשר העברתי לפופקורן הוא מנגן אבל באיכות ירודה ולא במסך מלא.(4:3)
יש לי isobuster ואני לא מוצא בפנים קובץ m2ts אלא קבצי וידאו רגילים.
האם זה רק לצרוב על דיסק בתצורת שכבה כפולה ?
אגב , כאשר אני מפעיל demon הוא מזהה ככונן אבל לא מנגן....
אוריה
ברשותי פופקורן A-110.
הורדתי קובץ ISO בנפח של 9GB.
כיצד מומלץ לטפל בו ?
כאשר העברתי לפופקורן הוא מנגן אבל באיכות ירודה ולא במסך מלא.(4:3)
יש לי isobuster ואני לא מוצא בפנים קובץ m2ts אלא קבצי וידאו רגילים.
האם זה רק לצרוב על דיסק בתצורת שכבה כפולה ?
אגב , כאשר אני מפעיל demon הוא מזהה ככונן אבל לא מנגן....
אוריה
הISO שאתה מתאר הוא סרט וידאו ולא HD (אחרת הפופקורן לא היה מנגן אותו)
ולכן האיכות הירודה (רזולוציה של DVD דחוס) , אתה יכול למתוח את המסך למסך מלא ע"י השימוש בכפתור ZOOM.
לעומת זאת אם הורדת ISO של HD המיועד לPS3 - אתה משתמש בDAEMON ותתקין לפני כן את UDF.Reader.v2.5 ואז תוכל להעתיק רק את הM2TS הגדול שהוא הסרט עצמו אל הפופקורן שלך.
ולכן האיכות הירודה (רזולוציה של DVD דחוס) , אתה יכול למתוח את המסך למסך מלא ע"י השימוש בכפתור ZOOM.
לעומת זאת אם הורדת ISO של HD המיועד לPS3 - אתה משתמש בDAEMON ותתקין לפני כן את UDF.Reader.v2.5 ואז תוכל להעתיק רק את הM2TS הגדול שהוא הסרט עצמו אל הפופקורן שלך.
היי ידידיdizingof כתב:הISO שאתה מתאר הוא סרט וידאו ולא HD (אחרת הפופקורן לא היה מנגן אותו)
לעומת זאת אם הורדת ISO של HD המיועד לPS3 - אתה משתמש בDAEMON ותתקין לפני כן את UDF.Reader.v2.5 ואז תוכל להעתיק רק את הM2TS הגדול שהוא הסרט עצמו אל הפופקורן שלך....
זה בעצם הופעה חיה אבל לא ב HD.אתה צודק.
לפי מה שאתה אומר אני יכול לנגן ISO שנועד ל PS3 וזה כבר בשורה טובה.
אם אני רוצה לצרוב את הקובץ, האם לדעתך לפי הגודל של הקובץ - 9GB - אצטרך במדיה שכבה כפולה ? או שניתן לצרוב חלקים בשני דיסקים נפרדים ?
אוריה
אוריה
מה זה לצרוב? מי עושה את זה היום ?
9 ג'יגה זה שיכבה כפולה, אתה צריך מדיה מתאימה , אין לי מושג הרבה מעבר לכך בנושא.
ממליץ לך להעלות את ה ISO לתוכנת DVDSHRINK.ORG (חינמית) והיא תכווץ לך את הDVD ל4.7 ג'יגה המתאים למדית צריבה רגילה.
רות סוף.
ממליץ לך להעלות את ה ISO לתוכנת DVDSHRINK.ORG (חינמית) והיא תכווץ לך את הDVD ל4.7 ג'יגה המתאים למדית צריבה רגילה.
רות סוף.
כמה מקסימום כדאי לכווץ (אחוזים) על מנת לא לאבד איכות?dizingof כתב:מה זה לצרוב? מי עושה את זה היום ?![]()
רות סוף....