ערוצים אנלוגיים בהוט
סתם סקרנות
אולי מישהו יודע
האם יש עדיין שידורים אנלוגיים ב הוט?
ואיך זה מתבצע? הם ממירים את הדיגיטלי לאנלוגי? או אולי חלילה הפוך?
אני יודע שבשנות ה 90 השידורים האנלוגיים היו עם קלטות בטייפ SVHS אני מניח שמאז השתככללו קצת...
אולי מישהו יודע
האם יש עדיין שידורים אנלוגיים ב הוט?
ואיך זה מתבצע? הם ממירים את הדיגיטלי לאנלוגי? או אולי חלילה הפוך?
אני יודע שבשנות ה 90 השידורים האנלוגיים היו עם קלטות בטייפ SVHS אני מניח שמאז השתככללו קצת...
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
כן.שידור אנאלוגי ,בחלק מהאזורים בארץ שלא שידרגו או חסמוהצפינו את המערכות.
כל מי שמחובר לטלפון/אינטרננט של הוט מקבל זאת על הדרך בלי שידע את השידור האנאלוגי.קיים פילטר מקומי דירתי שחוסם שידור מעל 100 מגההרץ.
כ40 ערוצים משודרים באנאלוגי בעיקר ללקוחות מוסדות,בתיי אבות וכ"ו.
כל מי שמחובר לטלפון/אינטרננט של הוט מקבל זאת על הדרך בלי שידע את השידור האנאלוגי.קיים פילטר מקומי דירתי שחוסם שידור מעל 100 מגההרץ.
כ40 ערוצים משודרים באנאלוגי בעיקר ללקוחות מוסדות,בתיי אבות וכ"ו.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מעניין האם יש להם (הוט) דרך לדעת שמישהו מהלקוחות טלפון\אינטרנט התחבר גם לטלויזיה האנלוגית?! פילטר הזה ממש לא מהווה בעיה רצינית אם באמת רוצים להתחבר
אני רק רוצה להדגיש שאינני לקוח של הוט, ואפילו חינם לא הייתי מכניס אף שרות שלהם לבית שלי.
חבורת חובבנים ושקרנים!
אני רק רוצה להדגיש שאינני לקוח של הוט, ואפילו חינם לא הייתי מכניס אף שרות שלהם לבית שלי.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
הם יכולים לדעת אם אתה מחובר בעזרת בדיקה פשוטה בבניין בו אתה גר.
בלי קשר למחמאות שחילקת להם, את זה דווקא הם יודעים לגלות לא רע. מדובר בעבירה על החוק והם יודעים לטפל במתחברים פיראטיים.
בלי קשר למחמאות שחילקת להם, את זה דווקא הם יודעים לגלות לא רע. מדובר בעבירה על החוק והם יודעים לטפל במתחברים פיראטיים.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אני מחובר להוט בחיבור דיגיטלי - 3 ממירים (כולל VOD, שזה אומר פילטר לערוץ חוזר, וממיר HD).
בארון הכניסה בבית יש מפצל ל X יציאות, שמגיעות לשקעים בבית.
כל אחת מיציאות המפצל מספקת גם אות אנלוגי וגם אות דיגיטלי, שדורש ממיר.
בכל אחד מהשקעים הנ"ל ניתן לקלוט בהיפרבנד (בערך כל טלויזיה או וידאו בני פחות מ 15 שנה) - ללא ממיר, כ 25 תחנות [לא ספרתי] - 1,2,10, 23 ,33, 24, 9 , 99, סרטים, ערוץ הילדים, ערוץ הספורט (55), יורוספורט, NG, SKY NEWS, BBC PRIME, תחנות ברוסית, צרפתית, RTL, METV, MTV, VH1, STAR ועוד.
פשוט מחברים הטלויזיה לשקע בכבל RF.
איכות התמונה כמובן לא משתווה לזו של הדיגיטלי.
אני לא חושב שאפשר להצטרף כמנוי לאנלוגי בלבד, אבל אם אתה צריך עמדת צפיה אחת מרכזית, קרי דיגיטלית, עם ממיר, ועוד כמה משניות, זה פתרון לא רע.
בארון הכניסה בבית יש מפצל ל X יציאות, שמגיעות לשקעים בבית.
כל אחת מיציאות המפצל מספקת גם אות אנלוגי וגם אות דיגיטלי, שדורש ממיר.
בכל אחד מהשקעים הנ"ל ניתן לקלוט בהיפרבנד (בערך כל טלויזיה או וידאו בני פחות מ 15 שנה) - ללא ממיר, כ 25 תחנות [לא ספרתי] - 1,2,10, 23 ,33, 24, 9 , 99, סרטים, ערוץ הילדים, ערוץ הספורט (55), יורוספורט, NG, SKY NEWS, BBC PRIME, תחנות ברוסית, צרפתית, RTL, METV, MTV, VH1, STAR ועוד.
פשוט מחברים הטלויזיה לשקע בכבל RF.
איכות התמונה כמובן לא משתווה לזו של הדיגיטלי.
אני לא חושב שאפשר להצטרף כמנוי לאנלוגי בלבד, אבל אם אתה צריך עמדת צפיה אחת מרכזית, קרי דיגיטלית, עם ממיר, ועוד כמה משניות, זה פתרון לא רע.
ערן
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

לא הבנתי בסוף, האם קיים פילטר שמונע צפיה בטלויזיה אנלוגית למנויי הטלפוניה?
והאם יש להוט דרך לדעת שחיבור כזה התבצע? הרי, אין ערוץ חזור במיקרה כזה. טלויזיה רגילה עם היפרבנד לא משדרת בחזרה ומודם טלפון מתעסק רק בקו טלפון?! האם אני צודק?
והאם יש להוט דרך לדעת שחיבור כזה התבצע? הרי, אין ערוץ חזור במיקרה כזה. טלויזיה רגילה עם היפרבנד לא משדרת בחזרה ומודם טלפון מתעסק רק בקו טלפון?! האם אני צודק?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
sickboy666 - מקווה שזה עונה לך על השאלה.איינשטיין כתב:הם יכולים לדעת אם אתה מחובר בעזרת בדיקה פשוטה בבניין בו אתה גר.
בלי קשר למחמאות שחילקת להם, את זה דווקא הם יודעים לגלות לא רע. מדובר בעבירה על החוק והם יודעים לטפל במתחברים פיראטיים....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
חברים, אין אנו עוסקים בנסיונות לגנוב שידורים. זה לא חוקי וזה לא מוסרי.
התשתית האנלוגית משודרת במקביל לתשתית הדיגיטלית. לדעתי ולדברי קברניטי הוט, עתיד התשתית הזו שיש לה כ 150000 מנויים הוא קצר חיים. השידורים הדיגיטליים הקרקעיים יהפכו את החבילה לחסרת ערך והוט ינצלו את רוחב הסרט הרב שהיא תופסת לשיפור היכולות שלה. נקווה שזה יקרה בחודשים הקרובים.
התשתית האנלוגית משודרת במקביל לתשתית הדיגיטלית. לדעתי ולדברי קברניטי הוט, עתיד התשתית הזו שיש לה כ 150000 מנויים הוא קצר חיים. השידורים הדיגיטליים הקרקעיים יהפכו את החבילה לחסרת ערך והוט ינצלו את רוחב הסרט הרב שהיא תופסת לשיפור היכולות שלה. נקווה שזה יקרה בחודשים הקרובים.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

הכל כאן לצרכי לימוד בלבד! כפי שציינתי, אינני מנוי של הוט!
- eg99
- חבר ותיק

אני לא בטוח מה "ארוויח" מזה.לדעתי ולדברי קברניטי הוט, עתיד התשתית הזו שיש לה כ 150000 מנויים הוא קצר חיים. השידורים הדיגיטליים הקרקעיים יהפכו את החבילה לחסרת ערך והוט ינצלו את רוחב הסרט הרב שהיא תופסת לשיפור היכולות שלה. נקווה שזה יקרה בחודשים הקרובים....
אצטרך לשלם עוד כסף (על מקלט לשידורין קרקעיים או על ממירים נוספים) בכדי לקבל פחות ממה שיש לי היום (כל ערוצי ההיפרבנד בכל הטלויזיות ללא ממיר כלל).
ערן
- oferlaor
- מנהל

eg99,
מה שתרוויח הוא שלא תשלם כלום כל חודש. נכון, הממיר יעלה 300-400 ש"ח (תלוי בסוג), אבל בסופו של יום יש לך פיתרון למרבית הערוצים הפופולריים (אני מדבר על ערוץ 99 כמובן) ללא עלות חודשית.
מה שתרוויח הוא שלא תשלם כלום כל חודש. נכון, הממיר יעלה 300-400 ש"ח (תלוי בסוג), אבל בסופו של יום יש לך פיתרון למרבית הערוצים הפופולריים (אני מדבר על ערוץ 99 כמובן) ללא עלות חודשית.
- eg99
- חבר ותיק

עפר,
ברור כי שידורים קרקעיים יספקו מענה למי שמחפש את הפתרון הזול והמצומצם ביותר, והם תשתית לאומית חשובה מאין כמותה.
אלא שאני ושכמותי, שמשלמים ממילא על חבילת שירות כולל VOD, כולל HD, כולל חבילות תוכן (ספורט, סרטים וכו), כבר מקבל היום ללא רכישת ממיר חדש ו"ללא כל תוספת תשלום" את ערוצי הבסיס, בכל אחד מהשקעים בבית. זה חוסך לי עלות ממירים נוספים ומאפשר לי להוסיף ולהעביר נקודות צפיה כרצוני.
לדעתי הפסקת השידור האנלוגי בכבלים לא יגדיל באמת את ההיצע (אם היה רצון להגדיל היינו רואים קצת יותר תוכן ב HD), וסביר שלא יפנה רוחב סרט לשרותים מתקדמים חדשים.
אגדיל ואניח כי גם לא תהיה הוזלה משמעותית (או אחרת) של החבילות הנלוות.
וכך, אני חושש כי אפסיד דבר מה שיש לי היום (מעט, אבל שווה משהו), ולא אקבל דבר תמורתו.
אני מפספס משהו?
ברור כי שידורים קרקעיים יספקו מענה למי שמחפש את הפתרון הזול והמצומצם ביותר, והם תשתית לאומית חשובה מאין כמותה.
אלא שאני ושכמותי, שמשלמים ממילא על חבילת שירות כולל VOD, כולל HD, כולל חבילות תוכן (ספורט, סרטים וכו), כבר מקבל היום ללא רכישת ממיר חדש ו"ללא כל תוספת תשלום" את ערוצי הבסיס, בכל אחד מהשקעים בבית. זה חוסך לי עלות ממירים נוספים ומאפשר לי להוסיף ולהעביר נקודות צפיה כרצוני.
לדעתי הפסקת השידור האנלוגי בכבלים לא יגדיל באמת את ההיצע (אם היה רצון להגדיל היינו רואים קצת יותר תוכן ב HD), וסביר שלא יפנה רוחב סרט לשרותים מתקדמים חדשים.
אגדיל ואניח כי גם לא תהיה הוזלה משמעותית (או אחרת) של החבילות הנלוות.
וכך, אני חושש כי אפסיד דבר מה שיש לי היום (מעט, אבל שווה משהו), ולא אקבל דבר תמורתו.
אני מפספס משהו?
ערן
מבירור שעשיתי מסתבר שגם בארצות הברית עדיין משדרים אנלוגית במקביל לשידורים הדיגיטליים
למרות שכפי שנאמר יש לחברות הכבלים אינטרס לעבור לדיגיטלי מלא
אפילו מסתבר שמרבית רוחב הסרט בעצם הולכת על האנלוגיים ורק חלק קטן לדיגיטל
אם בארצות הברית לא הצליחו להיפטר מהאנלוג, כנראה שגם בארצנו לא יצליחו
אולי רק על ידי כך שיתנו לכל מנוי אנלוגי כמה ממירים דיגיטליים שהוא רוצה, בחינם,
וגם אז לפי מה שאני שומע מפה - המנוי האנלוגי יתעקש להישאר אנלוגי..
למרות שכפי שנאמר יש לחברות הכבלים אינטרס לעבור לדיגיטלי מלא
אפילו מסתבר שמרבית רוחב הסרט בעצם הולכת על האנלוגיים ורק חלק קטן לדיגיטל
אם בארצות הברית לא הצליחו להיפטר מהאנלוג, כנראה שגם בארצנו לא יצליחו
אולי רק על ידי כך שיתנו לכל מנוי אנלוגי כמה ממירים דיגיטליים שהוא רוצה, בחינם,
וגם אז לפי מה שאני שומע מפה - המנוי האנלוגי יתעקש להישאר אנלוגי..
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
- oferlaor
- מנהל

הסגירה של שידורי האנלוג בארהב צפוייה בחודשים הקרובים ותקרה בכל ארהב בו זמנית.
להבנתי, הסגירה של שידורים אנלוגיים מתייחסת ל OTA (שידורים באוויר) ולא לכבלים
המעבר לשידור דיגיטלי מלא בכבלים הוא כאב הראש הפרטי של חברות הכבלים
אנא תקנו אותי אם אני טועה
http://www.fcc.gov/cgb/consumerfacts/digitaltv.html
המעבר לשידור דיגיטלי מלא בכבלים הוא כאב הראש הפרטי של חברות הכבלים
אנא תקנו אותי אם אני טועה
http://www.fcc.gov/cgb/consumerfacts/digitaltv.html
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264