מחפש מתקין מקצועי לקולנוע ביתי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איזה עבודה אתה צריך בכלל?
סתם לחבר? או גם עבודה מסביב?
תשומת הלב שיש ברעננה את לייזר סיטי שמישהו המליץ פה לאחרונה.
סתם לחבר? או גם עבודה מסביב?
תשומת הלב שיש ברעננה את לייזר סיטי שמישהו המליץ פה לאחרונה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זה כבר לא מתקין....
זה חברה שמתעסקים באקוסטיקה...
זה משהו אחר לגמרי...
אני לא מאמין שיש הרבה אנשים שיוכלו לעזור לך
תזהר בתחום הזה - כי מן הסתם ימכרו לך הרבה לוקשים
אני לא יודע אם כדאי לך לעשות שני דברים:
א. לתאר פה את המצב, להוסיף תמונות ושרטוט - לראות מה יגידו (יש גם פורום מיוחד - אקוסטיקה - אולי כדאי ששם תשאל את השאלה - גם לגבי אנשי מקצוע).
ב. פשוט לקחת את הרמקולים עם חוטים קצת ארוכים - ולהתחיל למקם אותם בחדר - עד שתמצא מקום טוב.
צריך גם לקרוא ולהבין את הדברים הבסיסיים (שטיח, רהיטים כבדים ועוד) תסתכל בפורום אקוסטיקה
בהצלחה
זה חברה שמתעסקים באקוסטיקה...
זה משהו אחר לגמרי...
אני לא מאמין שיש הרבה אנשים שיוכלו לעזור לך
תזהר בתחום הזה - כי מן הסתם ימכרו לך הרבה לוקשים
אני לא יודע אם כדאי לך לעשות שני דברים:
א. לתאר פה את המצב, להוסיף תמונות ושרטוט - לראות מה יגידו (יש גם פורום מיוחד - אקוסטיקה - אולי כדאי ששם תשאל את השאלה - גם לגבי אנשי מקצוע).
ב. פשוט לקחת את הרמקולים עם חוטים קצת ארוכים - ולהתחיל למקם אותם בחדר - עד שתמצא מקום טוב.
צריך גם לקרוא ולהבין את הדברים הבסיסיים (שטיח, רהיטים כבדים ועוד) תסתכל בפורום אקוסטיקה
בהצלחה
זה כולל שהוא חוצב, מכניס צינורות, סוגר את הקיר, עושה טיח חזרה? על זה הוא לוקח 800?
אני לא הייתי משלם 200 כי אני הייתי עושה את זה לבד אבל כל אחד והעדפות שלו..
לדעתי, תביא איזה פועל שיחצוב לך במחיר של יום עבודה, תשים צינורות לבד, ושהבן אדם שהבאת, שיסגור לך עם בטון או מה שצריך וסגרת את זה עם 200 שקל של יום עבודה של הפועל.
אני לא הייתי משלם 200 כי אני הייתי עושה את זה לבד אבל כל אחד והעדפות שלו..
לדעתי, תביא איזה פועל שיחצוב לך במחיר של יום עבודה, תשים צינורות לבד, ושהבן אדם שהבאת, שיסגור לך עם בטון או מה שצריך וסגרת את זה עם 200 שקל של יום עבודה של הפועל.
אתה לוקח איזה פועל זר ב200-250 שקל ומסיים את זה בכמה שעות.
למה מה, הוא בונה בניין? כולה חוצב בקיר וגם זה עם פטישון..yairf כתב:ואולי על הדרך הוא גם יכוון את האקוסטיקה, והנה - דפקת את המערכתNba כתב:אתה לוקח איזה פועל זר ב200-250 שקל ומסיים את זה בכמה שעות.......