בעיות בהזרמת מדיה ב WIFI
אולי חכמי הפורום יוכלו לעזור.
רשת ה WIFI שלי עובדת ב WDS, בגלל בעיות של קירות ומרחק בין נקודת האינטרנט לצרכנים השונים.
בכל הבית אני רואה את הרשתות ומסוגל להתחבר.
אני גם מצליח להזרים תכני DIVx SD לצפיה, מהמחשבים ברשת למזרים. HD אפילו לא חולם כרגע.
אבל ברגע שאני מדליק מיקרו גל, או מדבר בטלפון אלחוטי, הכל מתחיל לגמגם עד לגמר הפעולה. ניסיתי כבר הכל, אנטנה כיוונית, הגדלת אנטנות, סוגי ראוטר שונים, תדרים שונים וכו'.
ברור שעדיף רשת חוטית אבל לא כרגע.
עצות?
רשת ה WIFI שלי עובדת ב WDS, בגלל בעיות של קירות ומרחק בין נקודת האינטרנט לצרכנים השונים.
בכל הבית אני רואה את הרשתות ומסוגל להתחבר.
אני גם מצליח להזרים תכני DIVx SD לצפיה, מהמחשבים ברשת למזרים. HD אפילו לא חולם כרגע.
אבל ברגע שאני מדליק מיקרו גל, או מדבר בטלפון אלחוטי, הכל מתחיל לגמגם עד לגמר הפעולה. ניסיתי כבר הכל, אנטנה כיוונית, הגדלת אנטנות, סוגי ראוטר שונים, תדרים שונים וכו'.
ברור שעדיף רשת חוטית אבל לא כרגע.
עצות?
Edimax 6204 קושחה אחרונה 1.59Newboy כתב:אצלי ראוטר סימנס דוקא עובד נפלא, ואני מזרים גם תכני 720P באלחוטי בלי בעיה
ilanlcd - תנסה אולי לחפש עדכון קושחה לראוטר שלך (לא ציינת מהו)...
ו Edimax Access point 7206 קושחה אחרונה 1.58
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
אין מה לעשות, התנגשות בתדרים.
כנראה שהמיקרו שלך רועש מאוד בטווח התדרים הזה (שווה בדיקה לוודא שהוא בסדר עבורך מבחינה בריאותית).
כנראה שהמיקרו שלך רועש מאוד בטווח התדרים הזה (שווה בדיקה לוודא שהוא בסדר עבורך מבחינה בריאותית).
תודה, זה גם מה שעלה לי בראש, מיקרו אכן ישן אבל כבר לא עושים כאלה.oferlaor כתב:אין מה לעשות, התנגשות בתדרים.
כנראה שהמיקרו שלך רועש מאוד בטווח התדרים הזה (שווה בדיקה לוודא שהוא בסדר עבורך מבחינה בריאותית)....
אבל הבעיה היא לא רק עם המיקרו, גם טלפון אלחוטי וגם סלולר גורם לבעיות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
ilanLCD,
ניסית לעבור תדר ?
יש ברוב ה-ACCESS POINTS אפשרות לקבוע את התדר (מספר SLOT שבד"כ הוא בין 1-6 ויכול להיות גם גדול יותר).
ניסית לעבור תדר ?
יש ברוב ה-ACCESS POINTS אפשרות לקבוע את התדר (מספר SLOT שבד"כ הוא בין 1-6 ויכול להיות גם גדול יותר).