ועוד שאלה על איזה רזולוציה משודרים הערוצים הרגילים אבל בממיר HD..האם יש שינוי מממיר שהוא לא HD, תודה מראש.
שאלה על שידורי הוט HD
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
הממיר מוציא בחיבורי הקומפוננט וה-HDMI שלו בכל מקרה, גם אם זה ערוצי SD או HD, רזולוציה קבועה שניתן לקבוע אותה על 576, 720P או 1080I. כלומר במקרה של ערוץ שהוא במקור עם רזולוציה נמוכה יותר, מתבצע Upscale של התמונה ע"י הממיר, שבכל מקרה נשאר על רזולוציה קבועה במוצא שלו.
אני יודע בודאות שערוץ הסרטים והסדרות של הוט, Hot Definition, הוא במקור 720P, לא יודע לגבי שאר ערוצי ה-HD בהוט.
אני יודע בודאות שערוץ הסרטים והסדרות של הוט, Hot Definition, הוא במקור 720P, לא יודע לגבי שאר ערוצי ה-HD בהוט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
1080P לא בתוכניות כרגע, נדרש רוחב סרט גדול מאד לשדר תכני 1080 בצורה פרוגרסיבית.
יותר סביר תכנים ב-1080i...
ה-Upscale מייצר מידע לפיקסלים נוספים מעבר לרזולוציה של האות המקורי. יש כאן בהחלט ניסיון לייצר יש מאין. המעבדים שמבצעים את ה-Upscaling מממשים אלגוריתמים שונים לעיבוד תמונה. עפ"ר, ממרחק צפייה מתאים לא תרגיש בכך.
יותר סביר תכנים ב-1080i...
ה-Upscale מייצר מידע לפיקסלים נוספים מעבר לרזולוציה של האות המקורי. יש כאן בהחלט ניסיון לייצר יש מאין. המעבדים שמבצעים את ה-Upscaling מממשים אלגוריתמים שונים לעיבוד תמונה. עפ"ר, ממרחק צפייה מתאים לא תרגיש בכך.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
איך הגעת לזה?כן האיכויות של כל שידורי ה - HD הם חרטה ברטה .
למי שלא מבין מה צריך לקבל תמורת מיטב כספו . [מאוד שמח] )
מקבל למעשה שידורי כאילו באיכות - HD אמיתיים [לא יפה]...
720P זה HD לכל דבר ועניין, וזה מה שמשודר בערוצי ה HD של הוט.
שים לב שערוצי ה SD עושים UPSCALE, אבל ערוצי ה HD משודרים ב HD ללא שום UPSCALE, ולעיתים קרובות גם מצולמים ברזולוציה גבוהה יותר (1080P למשל).
ערן
eg99 כתב:איך הגעת לזה?כן האיכויות של כל שידורי ה - HD הם חרטה ברטה .
למי שלא מבין מה צריך לקבל תמורת מיטב כספו . [מאוד שמח] )
מקבל למעשה שידורי כאילו באיכות - HD אמיתיים [לא יפה]...
720P זה HD לכל דבר ועניין, וזה מה שמשודר בערוצי ה HD של הוט.
שים לב שערוצי ה SD עושים UPSCALE, אבל ערוצי ה HD משודרים ב HD ללא שום UPSCALE, ולעיתים קרובות גם מצולמים ברזולוציה גבוהה יותר (1080P למשל)....
eg99
אכן אתה בהחלט צודק
זה כמו שיש לי רכב מרצדס עם מנועה מרצדס . וכל המערכות המקשרות בין הרכיבים השונים ברכב לבין המנוע ,בשורה תחתונה הם של סוסיתא
דרך אגב - במקום סולר (המלצת יצרן הרכב ) אני משתמש בבנזין ( אוקטן 96 ! ) (זה בהקשר לתוכן המשודר מידי ערב ב הוט - HD! )
מה הם חושבים להם בהוט שאנחנו ילדים ?
אנחנו לא ילדים, אנחנו פריירים , אשר מידי פעם גם מתחלפים
ברוך הבא למועדון האספנות של הוט
- eg99
- חבר ותיק

puca,
לא הבנתי.
אני לא מתייחס לתוכן. אני מסכים שאין מה לראות.
אבל השרשור הוא טכני, על איכות תמונה.
עם כל הביקורת שיש לי על התוכן, איכות התמונה טובה, והיא HD לכל דבר (אני לא רואה הבדלי איכות משמעותיים בין שידורי הוט, לבין תוכן מהסטרימר או לסרט בלו ריי).
לא הבנתי.
עם כל הביקורת שיש לי על התוכן, איכות התמונה טובה, והיא HD לכל דבר (אני לא רואה הבדלי איכות משמעותיים בין שידורי הוט, לבין תוכן מהסטרימר או לסרט בלו ריי).
ערן
כמובן , כמובן, אני מבין אותך טוב מאד . אני כבר לא עולה חדש .... ( יענו כאילו עדין לא מבין כיצד מתנהלים הדברים בארץ ....... ! )eg99 כתב:puca,
לא הבנתי.
עם כל הביקורת שיש לי על התוכן, איכות התמונה טובה, והיא HD לכל דבר (אני לא רואה הבדלי איכות משמעותיים בין שידורי הוט, לבין תוכן מהסטרימר או לסרט בלו ריי)....
"טכני ", "איכות תמונה "....,אז בישביל מה יש לך -HD ? , אומר לך , כל החרטה הזו בהוט - HD , ולא רק !! זה כמו שאתה הולך עם ובשורה תחתונה למעשה אתה בלי ! וגם משלמים עבור זה כמובן
איזה ביקורת יש לך על התוכן המשודר ב הוט -HD ? תכתוב , תכתוב שכולם יוכלו ליראות, אנשים לא יודעים ........
מה?! מה אתה מנסה בידיוק להגיד?! תוכל בבקשה לנסח את הדברים בצורה יותר קוהרנטית ועם פחות רווחים וסימני פיסוק מיותרים? קשה מאוד להבין למה אתה מתכוון...puca כתב:כמובן , כמובן, אני מבין אותך טוב מאד . אני כבר לא עולה חדש .... ( יענו כאילו עדין לא מבין כיצד מתנהלים הדברים בארץ ....... ! )eg99 כתב:puca,
לא הבנתי.
עם כל הביקורת שיש לי על התוכן, איכות התמונה טובה, והיא HD לכל דבר (אני לא רואה הבדלי איכות משמעותיים בין שידורי הוט, לבין תוכן מהסטרימר או לסרט בלו ריי)....
"טכני ", "איכות תמונה "....,אז בישביל מה יש לך -HD ? , אומר לך , כל החרטה הזו בהוט - HD , ולא רק !! זה כמו שאתה הולך עם ובשורה תחתונה למעשה אתה בלי ! וגם משלמים עבור זה כמובן
איזה ביקורת יש לך על התוכן המשודר ב הוט -HD ? תכתוב , תכתוב שכולם יוכלו ליראות, אנשים לא יודעים ...........
eg99 תסלח לי אבל אתה ממש מדבר שטויות.
באמריקה משדרים 720P ו-1080I.
סידרה נהדרת כמו "אבודים" שאנו מורידים מאימיול מגיעה ב720P כי ככה היא משודרת גם באמריקה. זה HD לכל דבר. אומרים שיש אולי מקור אחד ביפן שמשדר ב1080P וזה דבר נדיר מאד ולא ממש קיים בשידורי טלויזיה בעולם.
חבל סתם להשמיץ, מי שראה כמוני את שידורי האוליפדיה בHD בארץ ורואה היום סדרות מול מה שהוא מוריד מהאימיול מבין שזה אותה איכות גבוהה.
חוץ מזה אם יש לך מסך קטן מ50 אינץ ' ,לא תראה שום הבדל בין P לI ואפילו ל720.
אלא אם כן עברת השתלה של עין ביונית
באמריקה משדרים 720P ו-1080I.
סידרה נהדרת כמו "אבודים" שאנו מורידים מאימיול מגיעה ב720P כי ככה היא משודרת גם באמריקה. זה HD לכל דבר. אומרים שיש אולי מקור אחד ביפן שמשדר ב1080P וזה דבר נדיר מאד ולא ממש קיים בשידורי טלויזיה בעולם.
חבל סתם להשמיץ, מי שראה כמוני את שידורי האוליפדיה בHD בארץ ורואה היום סדרות מול מה שהוא מוריד מהאימיול מבין שזה אותה איכות גבוהה.
חוץ מזה אם יש לך מסך קטן מ50 אינץ ' ,לא תראה שום הבדל בין P לI ואפילו ל720.
אלא אם כן עברת השתלה של עין ביונית
חקרתי קצת בנושא בסופ"ש, בכל העולם יש רק חברה אחת שמשדרת מספר מאוד מצומצם (למיטב הבנתי מדובר על שלוש, אבל הגרמנית שלי לא חזקה, אז יכול להיות שאני טועה) של ערוצים ב108P. מדובר בערוצי נוף ומוזיקת אמביאנט בעיקר (שוב, מגרמנית, אז יכול להיות שאני טועה).
אגב, בסוף החודש אנחנו מעלים בyes שני ערוצים חדשים, אחד לחבילת הבסיס ואחד יתומחר בנפרד. הראשון הוא ערוץ הקבלה, שגם הוא סוג של אמביאנט, והשני הוא ערץ נשים שאמור להוות קונטרה לערוץ אגו.
אגב, בסוף החודש אנחנו מעלים בyes שני ערוצים חדשים, אחד לחבילת הבסיס ואחד יתומחר בנפרד. הראשון הוא ערוץ הקבלה, שגם הוא סוג של אמביאנט, והשני הוא ערץ נשים שאמור להוות קונטרה לערוץ אגו.
עובד בחברת יס
אין כבר איזה ערוץ קבלה? התעוררות? הייתי בטוח שקיים ערוץ כזה.עידו_F כתב: אגב, בסוף החודש אנחנו מעלים בyes שני ערוצים חדשים, אחד לחבילת הבסיס ואחד יתומחר בנפרד. הראשון הוא ערוץ הקבלה, שגם הוא סוג של אמביאנט, והשני הוא ערץ נשים שאמור להוות קונטרה לערוץ אגו....
- eg99
- חבר ותיק

off,
אני הרי כתבתי:
נראה לי שהתבלבלת ביני לבין מישהו אחרeg99 תסלח לי אבל אתה ממש מדבר שטויות....
אני הרי כתבתי:
ו:זה HD לכל דבר ועניין, וזה מה שמשודר בערוצי ה HD של הוט....
איכות התמונה טובה, והיא HD לכל דבר (אני לא רואה הבדלי איכות משמעותיים בין שידורי הוט, לבין תוכן מהסטרימר או לסרט בלו ריי)....
ערן
יש את ערוץ ההידברות.levikon כתב:אין כבר איזה ערוץ קבלה? התעוררות? הייתי בטוח שקיים ערוץ כזה.עידו_F כתב: אגב, בסוף החודש אנחנו מעלים בyes שני ערוצים חדשים, אחד לחבילת הבסיס ואחד יתומחר בנפרד. הראשון הוא ערוץ הקבלה, שגם הוא סוג של אמביאנט, והשני הוא ערץ נשים שאמור להוות קונטרה לערוץ אגו.......
עובד בחברת יס
levikon ,levikon כתב:אין כבר איזה ערוץ קבלה? התעוררות? הייתי בטוח שקיים ערוץ כזה.עידו_F כתב: אגב, בסוף החודש אנחנו מעלים בyes שני ערוצים חדשים, אחד לחבילת הבסיס ואחד יתומחר בנפרד. הראשון הוא ערוץ הקבלה, שגם הוא סוג של אמביאנט, והשני הוא ערץ נשים שאמור להוות קונטרה לערוץ אגו.......
ע קבלה בקש מאטיאס, תקבל מידי