אני נמצא בחו"ל ומתכוון להרכיב מערכת קולנוע ביתית (יתכן ש 2 מערכות - סלון וחדר שינה). יש לי מושג קלוש ביותר בנוגע לצורה הנכונה של חיבור חלקי המערכת השונים. קראתי מספר מדריכים וקיבלתי שמץ של הבנה בסיסית .... אך לא רוצה לרכוש כבלים מיותרים או לבצע חיבורים מוטעים/חופפים .... אודה על עזרתכם בנידון.
כרגע ברשותי הרכיבים הבאים:
1. מסך LCD "40 של סמסונג (סדרה 5)
2. מכשיר DVD (קיבלתי במתנה בזמן קניית המסך) - SAMSUNG HR777
3. מחשב HTPC (הבאתי מהארץ) - לוח אם ASUS M3A78EMH HDMI
לכל הנ"ל יש את כל סוגי החיבורים (כולל HDMI) - אני רוצה לחבר בשלב זה בין שלושתם בצורה האופטימאלית - אודה על עזרתכם
בשלב שני - מחפש לרכוש מערכת קולנוע HTIB (שגם תכיל את את כל סוגי החיבורים) וכן יגיעו חפצים שלי מהארץ הכוללים רסיבר ימאהה מדגם לא חדש RX-V520 המכיל את כל החיבורים ( אך ללא HDMI, כמובן)
*** עריכה !! - מערכת קולנוע HTIB נקנית בשעה טובה - SAMSUNG HT-TXQ120 (מקריאת הערכות באינטרנט היא נחשבת לאחת ממערכות ה HTIB הטובות ביותר) - מבחינת חיבורים, יש בה HDMI IN/OUT וכן 2 DIGITAL OPTICAL INPUT וכן יציאת קומפוננט ו USB
אודה לכם האם תייעצו לי איך לחבר את חלקי המערכת בשלב זה וכן לאחר שיהיה ברשותי המגבר (מדובר על 2 מערכות שונות).... וכמובן אילו כבלים עלי לקנות עבור החיבורים השונים של חלקי המערכת כרגע ובעתיד.
המון תודה מראש על העזרה