צריך המלצה על חיבור מחשב ל LCD
שלום, קניתי LCD סמסונג LA40A450, במחשב יש כרטיס מסך ATI RADEON HD2400PRO, יש לו יציאת DVI ויציאת VGA.
מסך המחשב שלי מחובר ל DVI ואת הטלויזיה חיברתי ל VGA.
כאשר חיברתי גם את הטלויזיה, נראה שכרטיס המסך התחיל להתאמץ קצת וקשה לו להוציא 2 אותות.
אפשר לקנות מפצל ל DVI (מצד אחד DVI אחד, ומצד שני שניים).
ולחבר שDVI השני את הטלויזיה דרך כבל DVI-HDMI.
מה אתם אומרים? יש למישהו נסיון בחיבור מחשב לLCD דרך כבל DVI-HDMI?
או שVGA יותר טוב?
תודה
מסך המחשב שלי מחובר ל DVI ואת הטלויזיה חיברתי ל VGA.
כאשר חיברתי גם את הטלויזיה, נראה שכרטיס המסך התחיל להתאמץ קצת וקשה לו להוציא 2 אותות.
אפשר לקנות מפצל ל DVI (מצד אחד DVI אחד, ומצד שני שניים).
ולחבר שDVI השני את הטלויזיה דרך כבל DVI-HDMI.
מה אתם אומרים? יש למישהו נסיון בחיבור מחשב לLCD דרך כבל DVI-HDMI?
או שVGA יותר טוב?
תודה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מה פירוש "כרטיס המסך התחיל להתאמץ וקשה לו" ? אין אתה יודע שקשה לו ?
כרטיס מסך עם יציאה כפולה מתוכנן לעבוד עם שני מסכים.
לא ממליץ לך לפצל, כי תצטרך כל הזמן לשנות הגדרות בכרטיס (בהנחה ששני המסכים ברזולוציה שונה ו/או בקצב רענון שונה).
עם ה-A450 אפשר לחבר DVI-HDMI או VGA-VGA והאיכות המתקבלת זהה (בדקתי).
כרטיס מסך עם יציאה כפולה מתוכנן לעבוד עם שני מסכים.
לא ממליץ לך לפצל, כי תצטרך כל הזמן לשנות הגדרות בכרטיס (בהנחה ששני המסכים ברזולוציה שונה ו/או בקצב רענון שונה).
עם ה-A450 אפשר לחבר DVI-HDMI או VGA-VGA והאיכות המתקבלת זהה (בדקתי).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
"מתאמץ" זה כאשר אני מפעיל סרט כבד ב 1018P על שני המסכים, התמונה לא הולכת חלק, אלא נתקעת לפעמים הפריימים.
לא לשכוח שכרטיס מסך הוא די זול...עלה לפני שנה כ-300-350 ש"ח.
בכל מקרה יהיה לי הרבה יותר קל לשנות רזולוציה על שני המסכים מאשר לשנות בהגדרות של כ. מסך שיעשה את הטלויזיה כ PRIMARY ולעשות REBOOT. (רק ככה זה עובר עם כ. המסך הזה)
לא לשכוח שכרטיס מסך הוא די זול...עלה לפני שנה כ-300-350 ש"ח.
בכל מקרה יהיה לי הרבה יותר קל לשנות רזולוציה על שני המסכים מאשר לשנות בהגדרות של כ. מסך שיעשה את הטלויזיה כ PRIMARY ולעשות REBOOT. (רק ככה זה עובר עם כ. המסך הזה)
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אין לך שום סיבה להקרין תכני 1080P על המסך שלך. חבל על רוחב הסרט, מקום בדיסק וכו' שאתה מבזבז. תוריד את התכנים בגרסת 720P במקום.
מהתאור שלך נראה שקונפיגורציית המחשב שלך (וכרטיס המסך בפרט) לא מספיק חזקה לתכני 1080P. תבדוק ותעדכן מה קורה עם תכני 720P. לא נראה לי סביר שזה קשור לעובדה שאתה מחבר מסכים גם ל-DVI וגם ל-VGA.
מהתאור שלך נראה שקונפיגורציית המחשב שלך (וכרטיס המסך בפרט) לא מספיק חזקה לתכני 1080P. תבדוק ותעדכן מה קורה עם תכני 720P. לא נראה לי סביר שזה קשור לעובדה שאתה מחבר מסכים גם ל-DVI וגם ל-VGA.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!