שאלה!בנושא HD אודה למי שיענה
יש לי LCD Toshiba 32A3500 עם חיבור HDMI למחשב שלי
כשאני רואה סרטים ובעיקר סרטי HD התמונה לא נקיה וכשנגיד מישהו רץ או עושה משהו מהר אז התמונה מתחילה להתעוות ולרוץ איתו בשלבים קודם העליון ואז האמצע ואז התחתון מחלק לשלושה חלקים ורק שמפסיקים לזוז מהר אז הוא חוזר למצב הרגיל וזה משגע כי קשה לראות כך סרט!!
מישהו אמר לי שזה בעיה עם קודאקים אז החלפתי הורדתי וניסתי הכל
ואז מישהו אמר לי שזה בעיה בכרטיס מסך אז החלפתי את הכרטיס שהיה לי Gigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe לכרטיס שהומלץ לי שתמוך סרטים ובHD Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe וגם מהלך זה לא עזר לי אני נואש וחושב שהבעיה בLCD אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח מאוד
תודה רבה
ויש לכם אחלה פורום ממש ממש מעניין נראה לי אני מתחיל להיות חבר קבע פה
כשאני רואה סרטים ובעיקר סרטי HD התמונה לא נקיה וכשנגיד מישהו רץ או עושה משהו מהר אז התמונה מתחילה להתעוות ולרוץ איתו בשלבים קודם העליון ואז האמצע ואז התחתון מחלק לשלושה חלקים ורק שמפסיקים לזוז מהר אז הוא חוזר למצב הרגיל וזה משגע כי קשה לראות כך סרט!!
מישהו אמר לי שזה בעיה עם קודאקים אז החלפתי הורדתי וניסתי הכל
ואז מישהו אמר לי שזה בעיה בכרטיס מסך אז החלפתי את הכרטיס שהיה לי Gigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe לכרטיס שהומלץ לי שתמוך סרטים ובHD Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe וגם מהלך זה לא עזר לי אני נואש וחושב שהבעיה בLCD אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח מאוד
תודה רבה
ויש לכם אחלה פורום ממש ממש מעניין נראה לי אני מתחיל להיות חבר קבע פה
זה קורה לך גם בסרטי 720P ?
אם 720P מנגן יפה אז כנראה זו בעיה של INTERLACING.
במקרה כזה החלפת FILTER או שינוי קונפיגורציה של ה PLAYER ל DEINTERLACER אחר עשויה לעזור.
אם 720P מנגן יפה אז כנראה זו בעיה של INTERLACING.
במקרה כזה החלפת FILTER או שינוי קונפיגורציה של ה PLAYER ל DEINTERLACER אחר עשויה לעזור.
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים