lawpower כתב:תתחדש ותהנה! מחכים לתמונות...
תנסה אולי דווקא שלא הנגן יעשה את הUPSCALE אלא המקרן... - תנסה לראות מי עושה את זה יותר טוב
ותכין ביקורת לאתר
דרך צלחה לארץ...
...
אז לאחר יום ראשון של צפיה, אני יכול להגיד שאני מרוצה מאוד מהמקרן ואני שמח שחיכיתי בסבלנות למקרן הנ"ל.
צפיתי אתמול ב HELL BOY בגרסאת BD והתמונה היתה חדה, תלת מימדית ועשירה מאוד - אך הדבר שהכי הרשים אותי היה התמונה FILM LIKE שמייצר המקרן.
דבר נוסף היו השחורים, בהשוואה לכמה מקרנים האחרים שראיתי, המקרן הנ"ל עולה עליהם בכמה דרגות (הנתון של החברה הוא 1:60,000). בנוסף הכמות של הפרטים בתמונה פשוט מדהימה (גם בDVD) וגם הצבעים לא רעים בכלל - למרות שאני לא טורח יותר מדי לכוונן אותן כי אני מקרין על קיר שהוא בעצמו טיפה צהבהב...
כרגע אני שומע דרך רמקולים פשוטים למחשב אך אני מצפה כבר להגיע הביתה ולבחון את הפורמטים החדשים של הBD.
הנגן שקניתי הוא הDMP50 של פאנאסוניק ומעבר לכך שהוא מעודכן לגרסת 2.0 הוא גם בעל יציאת 5.1 אנאלוגי, דרכה הוא מקודד את כל הפורמטים החדשים של האודיו ומעביר למגבר - למקרה כמו שלי שאין לו כניסת HDMI ויכולת פיענוח. זהו בהחלט פיצ'ר אני סקרן מאוד לגלות לגביו.
אך כפי שאמרתי אתמול, מה שהכי הפתיע אותי לטובה זה התמונה בשידור DVD, אתמול צפיתי בכמה פרקים של הבית הלבן, ולמען האמת התמונה היתה קרובה מאוד באיכותה לBD.
בדקתי אגב גם איך נראה DVD בחיבור דרך המחשב הנייד שלי (בעל יציאת HDMI) וללא ספק ישנה תרומה דיי גדולה לנגן BD בתמונה הסופית, כי דרך המחשב התמונה היתה פחות טובה, טיפה יותר חלבית.
אז אני לא בטוח האם זהו האפסקייל של הBD או המקרן אבל השילוב הוא מעולה - אבל הערב אנסה לתת למקרן לעשות את האפסקייל לDVD בעצמו ונראה מה יהיה.
אני אצלם בקרוב כמה תמונות ואפרסם - בנוסף אשתדל לכתוב גם סקירה יותר מקיפה על המקרן ועל הנגן אבל אני מניח שעדף שזה ימתין לכשאחזור לארץ ואוכל לבדוק אותם בתנאים יותר אידיאלים.
אבי